Tukaj se kaže pomankljivost in neenotnost EU, vsak nekaj po svoje solira, tako da na koncu dobimo same polizdelke.
Kater avtoRazlični avti, različne variante vsega tega. Pri mojem ugasnem piskanje za prekoračitev z enim pritiskom gumba na volanu. Ne rabim v menije. Znake bere v kombinaciji kamere in navigacije. V meniju imam nastavitev da naj prilagaja hitrost omejitvam. Ko pa hočem to aktivirati mi napiše, da je v SLO ta opcija onemogočena. Lahko pa ob spremembi omejitve pritisnem gumb na volanu in gre tempomat na omejitev oz. sem nastavil na omejitev plus 7 km.
Tudi, če ni na polno, je pri hitrosti 130 km/h nenadno zaviranje (niti približno narahlo) skrajno nevarno in kot tako neprimerno za vgradnjo v avto.Nikoli in nikdar noben ne zavira na polno. Niti blizu.
V tujini križišče ne razveljavi omejitev hitrosti?Problem branja prometnih znakov je v SLO in CRO kjer križišče razveljavi omejitev hitrosti.
neZgaga
V tujini križišče ne razveljavi omejitev hitrosti?
cak a to s fortihnigm???? nič mi ni več jasno.Jezek ne prehiteva tam, ker se ne sme. Ker ni zivcen za volanom. Ker te lahko prehiti kjerkoli, kadarkoli, po želji dvakrat, ali pa v osmicah okoli tebe....