Bonton pri telefoniranju

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
He he najhuj je k mene v službo kličejo pa me nagovarjajo z gospodom + moj priimek.
aplauz.gif

majč
wink-1.gif

si prepricana, da nimate videofon, pate zato tak naslovijo
a ma brke?
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ksz
Men gre pa to na ku*ac, ko te nekdo povabi k sebi ali v gostilno, pogovor itd... pol pa, ko prideš, pa nima časa govort s tabo ker ima skoz telefon.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Če misliš "službo" kot vsiljevanje knjig na ulici naključnim mimoidočim, maltretiranje z uporabnostjo knjižic sibirske zdravilske mitologije in podobnih... je zvonenje telefona ob takem trenutku, zelo dober in relativno kulturen način, da se nadležne babnice znebiš.
cheer.gif

Drugače pa imam na sestankih telefon ugasnjen.
wink-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.370
6.153
113
Meni pa je zanimivo to, da klicoči mislijo, da bo nekdo dvignil telefon, če bo le-ta dovolj dolgo zvonil. Če klicani ne dvigne takoj, potem ga verjetno tudi čez eno minuto ne bo?

Enkrat smo se peljali z avtobusom na izlet in je eno od potnic nekdo večkrat zaporedoma klical na mobilni telefon in vsakič čakal na odziv tisto minuto ali dve. Problem je bil edino v tem, da je potnica telefon dala v prtljago spodaj v avtobusu. Zardela je, se potila, opravičevala in ob prvi priložnosti je šofer ustavil avtobus ter ji odprl prtljažni prostor, da je lahko ugasnila telefon.
crazy1.gif

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Meni pa je zanimivo to, da klicoči mislijo, da bo nekdo dvignil telefon, če bo le-ta dovolj dolgo zvonil. Če klicani ne dvigne takoj, potem ga verjetno tudi čez eno minuto ne bo?

Eh, jaz če sem v kuhni in slučajno na TV-ju v dnevni slišim, da telefon brni(je vedno na tiho) rabim en čas, da pridem do telefona
rolleyes-1.gif
.
Načeloma nikoli ne dvigujem telefona, ko sem kje pomembno, razen določeni(m) osebam, a še tem povem zgolj, da trenutno ne gre.Sem pa znan kot mr.nedosegljiv, ker me skoraj nikoli ne dobijo na tel.
grin1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Če vem, da me kaj tečnega kličem v službo se vedno javim (če se le da) in rečem, da trenutno ne morem govoriti. To prepreči nadaljnih 10 besnih neodgovorjenih klicev.
smirk-1.gif

Če maš pa besnega fanta
grin1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jah če te klic moti, se oglasiš pa rečeš "seksam, dj čez par ur poklič, hvala."

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Imam 2 GSM-a. Službenega in zasebnega. Ko pridem domov se službeni ugasne in prižge zasebni... Včasih pa tudi zasebnega vzamem v službo...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mene pa raspizdi druga stvar..

Poklicem kaksnega kolega, tako v popoldanskih urah, recimo tam od 17:00, 18:00.. Ga zelim vprasat, ce gremo kam.. v kino, pijaco, pizzo... ali karkoli. Model se seveda ne oglasi in me cez 3 dni poklice nazaj.. "ej a si me klical" .. Ne nisem, pomota je bila
crazy1.gif

Se boljsa je pa ta, da grem v trgovino nekomu nekaj za RD kupovat in, ko sredi trgovine klices kolega [seveda on prej ve, da gres v soping], da bi ga vprasal, ce se strinja s potencialnim darilom, ki ga imamo namen nekomu kupit - se preprosto ne javi in te klice spet.. cez 2-3 dni.

V zagovor pa ponavadi zine: "jaz nisem suzenj telefona" .. ja pi.. ti mat.. potem pa skensli narocnino, prodaj telefon, ce noces bit nikoli dosegljiv..

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik MViper pravi:Model se seveda ne oglasi in me cez 3 dni poklice nazaj..

hysterical-1.gif

to dela moja mami
hysterical-1.gif

ja, mami jst sem te klicala....like 1 tedn nazaj
bonk.gif

Nismo sužnji telefona, ampak imamo jih pa vseeno....meni gre na živce predvsem to, da te nekdo ne kliče nikoli, razen takrat, ko kaj rabi. Takrat se pa usede na telefon
10.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Še bol "zažge" finta enega mojega kolega;

Ga kličem, če letima na kafe. Se ne oglasi. Čez eno uro kličem ponovno. Isto.
Se pol zvečer dobimo v klubu; "Halo peteraklis, zakaj se ne javiš na telefon?"
"Kaj si me klical?"

Ne nisem. Damn! Kot da mu mobitel ne beleži neodgovorjenih.
bonk.gif

Ok, sej se sam tut ne javim na telefon vedno, zo. skoraj nikoli ko mi ni, neglede nato
kdo kliče in kaj bi rad, ampak pokličem pa nazaj ko mi je, recimo čez kako uro...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa saj razumem, pac se ne javis.. ne vem in me ne zanima, a davis purana, serjes, beres mikijev zabavnik, fotru razlagas, da res nisi bil koma, gledas kako se sosedov cucek goni, nerazumljivo polagas ploscice v dnevni sobi, ipd..

Samo vrni klic v enem doglednem casu, ne pa v roku parih dni, damn it..

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Prišlo je obdobje ko je mobitelov več kot prebivalcev, mobitel ni več simbol ki so ga včasih vsi žulili po žepih in komaj čakali da jih bo kdo videl da imajo "mobitel".

Če je nujno pokličeš še enkrat/dvakrat.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Poglej, ne bom cloveka v pol ure 6x klical. Saj nisem opica. Ce se v prvo ne javi, kje je point, da ga klicem se 12x? Videl je moj klic, sedaj je on na vrsti, da vrne klic..

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
..sicer pa mi gredo res na jetra kakšni prepotentneži, ki se sred ulice/ lokala/ __ derejo na ves glas, da jih sliši še un na 200m, ki jih morebit pa ni že prej slišal.. ne vem al majo fetiš na pozornost al kaj taki ljudje..
pa malo bedasti se mi zdijo ex yu, ki imajo eno tako tipično držo mobitela, tako postrani, da je samo en del telefona (zvočnika) na ušesu, spodnji del aparata pa ful stran od ust..
hysterical-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
pa malo bedasti se mi zdijo ex yu, ki imajo eno tako tipično držo mobitela, tako postrani, da je samo en del telefona (zvočnika) na ušesu, spodnji del aparata pa ful stran od ust..
hysterical-1.gif

Res, kaj je s temi? Jih poznam en kup. Zgleda neki v genih
hysterical-1.gif