Bomba v Kranju

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
POČELO JE POČELO.

Še vedno nekomu žal za referendum 90? Meni je, ker nisem še bil 18 let in bi glasoval 100% PROTI.

Kaj je kapitalizem prinesel za navadnega človeka? NIČ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V YU ni bilo takih pizdarij, vse je bilo na easy, bolj varnega sem se počutil. Zdaj se vedno manj, s tako državo in policijo, ki imamo se več ne upam zvečer ven.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
jeb.i ga kater klub v kranju kjer se je vrtela narodna YU muzika je zdržal več kot leto
bonk.gif

miselnost gostov takih lokalov je več ali manj ista.čefurji ki jim je dolgčas pač delajo pizdar.ije kot vedno

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
To je bila ura 6 po starem, kaj folk dela ob 6 zjutraj zunaj? [censored] se res vidi, da noben nima službe.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ne razumem zakaj kriviš kapitalizem. Kapitalizem je vsem prinesel veliko dobrega. Celo tistim najslabšim, ki jokajo po tedniku. V bistvu je kapitalizem samo naredil malo razlike med dobrimi in slabimi, eni pa potem avtomatično mislijo kako slabo živijo Za pizdarije je kriva predvsem demokracija in liberalna politika, ki vsaki živali daje pravico do obstoja. Sicer pa kar se bombe tiče, itak kakšni čefurji ipd. Kranj je itak leglo takih. Poglej kaj vse nam je demokracija omogočila. Neprecenljivo.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
To je bila ura 6 po starem, kaj folk dela ob 6 zjutraj zunaj? [censored] se res vidi, da noben nima službe.

V nedeljo zjutraj ni problem ne imet službe, se ti ne zdi? Mogoče pa je bila katoliška mladina, ki je pred prvo mašo ob 6ih zjutraj preizkušala tehnično-materialna sredstva za boj proti komunističnim omladincem?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
BRGO ob nedeljah dela ogromno ljudi, se ti ne zdi da razni pofukani SHOPING centri delajo z roboti ?????

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
lol na 24ur so zaprli KOMENTIRANJE......še kdo misli da 24ur SUX?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
dejstvo je da je bila večina gostov tega kluba žabarjev.notri so se dobili še jeseniški hasoti in kranjski čedoti.da je do česa takega prišlo je bilo samo vprašanje časa.sicer pa klub je odprt 3 tedne.sej je bil še dolgo mir
stupid-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Rekel sem, da ni problem ne delat v nedeljo (večina res ne dela v nedeljo). Če si ti prebral, da nihče ne dela, pa hop nazaj v osemletko. Devetletka je kapitalističen izum in ni zate.
bonk.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.723
6.498
113
Ko se v komentarjih prične pojavljati Hitler, je res čas za zaklep komentiranja. Policija ima že tako preveč dela z iskanjem spletnih "anonimnežev".

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jaz imam službo, pa tudi kdaj zažuram do jutranjih ur. In kaj je s tem narobe?

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

dvomim da z bombo v žepu
grims-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Bombo nisem omenil ne jaz ne Jado.
rolleyes-1.gif

dvomim da z bombo v žepu
grims-1.gif

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Narobe je to, da Jado za svojo nesposobnost in zafurano življenje krivi državo, vlado, zvezde,... Vse in vsakogar samo sebe ne. Zato pa ima razne izpade v temah vsepovsod po alterju.
Jado namesto da jamraš spokaj svojo leno rit ali v šolo ali pa se česa začni učiti sam doma (ne nujno v česa v akademski sferi) in kmalu boš vedel da ti kapitalizem lahko ponudi mnoge priložnosti.

Res pa je, da če želiš uspeti ne boš delal po 8 ur in ne boš brez odgovornosti, a odgovornost in delo se kmalu poznata tudi na plači.

Obnašaš se ko moja 60 let stara teta (oz dve teti, saj sta dvojčici :D), ki je kmalu po nastopu kapitalizma izgubila službo (tekstilna), se precej mlada upokojila, sedaj pa kolne državo, sistem, vlado, vreme... A za svoje lepše življenje ni naredila popolnoma nič.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
POČELO JE POČELO.

Še vedno nekomu žal za referendum 90? Meni je, ker nisem še bil 18 let in bi glasoval 100% PROTI.

Kaj je kapitalizem prinesel za navadnega človeka? NIČ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

V YU ni bilo takih pizdarij, vse je bilo na easy, bolj varnega sem se počutil. Zdaj se vedno manj, s tako državo in policijo, ki imamo se več ne upam zvečer ven.

Ne joči, še vedno lahko greš nazaj v Yugoslavijo!
cheer.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Bombo nisem omenil ne jaz ne Jado.
rolleyes-1.gif

dvomim da z bombo v žepu
grims-1.gif

no shit sherlock
bonk.gif