Bomba v Kranju

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Nihče tudi ni pomislil, da je imel en Janez dovolj tistega jamranja, ki mu nekateri pravijo glasba in je dedovo bombo iz 2ww zabrisal pred lokal.

Janez, ne?
grin1.gif

Trifazni

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Stanko Radojeviæ, zaposlen v gradbeništvu Radojeviæ v Kranju, v katerem prejema v povprečju 700 evrov na mesec, je že bil kaznovan, zdaj pa svojih besedah ni v nobenem drugem kazenskem postopku. Včeraj je na sodišču povedal, da ne bo odgovarjal na nobena vprašanja, da vztraja pri zagovoru pred preiskovalno sodnico in da je bil v noči na 15. maj doma. Z molkom se bo branil tudi mlajši Dejan Saviæ, ki ima dokončano le osnovno šolo s prilagojenim programom in si denar služi z delom prek študentskega servisa.

LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

http://www.delo.si/clanek/89739

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kaj LOL? To je KR mafija, a se boš petljal z njo?

Pa še aktualna debata:

A: Ti, kakšen je pa kaj najtlajf zadnje čase v Kranju?

B: Ma bomba!!
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
LOL -> dokončano le osnovno šolo s prilagojenim programom in si denar služi z delom prek študentskega servisa.

KAKO LAHKO DELA če moraš biti vsaj DIJAK ???!!!!!!!!!!!!!!!

Benady: sem v KR, pa niti ne hodim v to sranje od lokalov tukaj okoli, smo raje lepo na varnem doma ali pri kolegih privat.

Včasih smo hodili v ROSO ipd lokale, nikoli problemi. Danes nisi več varen. Policija laže, da je GORENJSKA varna. DALEČ OD TEGA.

ČEFURJADE, ŠIPTARJADE KOLIKOR HOČEŠ.

Nazadnje urejeno:

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Dela tako kot pol drugih, čez tuje napotnice

V oš z prilagojenim programom aka "na helenco" ne hodijo samo otroci z downovim sindromom, ampak tudi nekaj pravih nasilnih barabic. Pa nikar se jim ne "LOLaj", lahko te ju3 zgazi kamion, pa boš tak kot uni čudni odrasli ki na VDCju sestavljajo simpl stvari cel lajf.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Bombo vrgli zaradi punce LOL. če verjamete.
Khmm, a je baba imela kar štiri, pa potem še s petim srala, da so bili prejšnji štirje užaljeni?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
V kakšnem privilegiranem položaju so toti k..i napram nam. Npr. da jaz naredim pizdarijo , kam naj spizdim?
Ti pa delajo kar čejo , saj vejo da v skrajnem primeru se vedno lahko poberejo v rodne kraje in se nam smejejo v fris.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
V kakšnem privilegiranem položaju so toti k..i napram nam. Npr. da jaz naredim pizdarijo , kam naj spizdim?
Ti pa delajo kar čejo , saj vejo da v skrajnem primeru se vedno lahko poberejo v rodne kraje in se nam smejejo v fris.
Prav imaš.

Pa še sedaj, ko so jih ujeli, je za pričakovat, da so policaji naredili kako napako v postopku, recimo da so brez sodnega naloga prisluškovali ali sledili kriminalcem, pa bo obsodba padla.

Kaj misliš, kdo bo prej zunaj, tile, ki so bombo vrgli med folk ali Maček, ki je pomotoma zaradi pijanosti zapeljal na napačen pas?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik capl pravi:
saj vejo da v skrajnem primeru se vedno lahko poberejo v rodne kraje in se nam smejejo v fris.

Skoda k nimamo zakona da nekdo ki je v postopku zbezi iz drzave da bi tam tudi avtomaticno ostal.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Priznam da se s svojo 30let staro poklicno izobrazbo ne spoznam na zakone , , samo tak po izkušnjah me je pa prekleto strah , da bodo po x letih ti zločini zastarali , državljanstvo jim pa ne bo , , in se bo takale golazen čisto legalno priklatila nazaj in zahtevala našo socialno , al pa starostno penzijo pa take stvari . Boli me , ker sem delavc na podnu , da bo taka banda dobivala isti denar kot jaz , čeprav imam že danes 30let delovne dobe.
Seveda ko karkoli takšnega pojamram na forumih , sem vedno najbolj butast in nesposoben , , najslabši sem , nahitro povedano.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.477
449
83
Veš kako imajo to urejeno Američani? Otroci priseljencev (2. generacija, rojena v US of A), ki delajo resne pyzdarije, so polega vsega ostalega lahko deležni izgona(!!) iz države. Pa nikogar ne zanima, če v življenju niso bili izven domačega ameriškega mesta. Kaj se zgodi z državljanstvom in potnim listom mi ni čisto jasno, ampak zadevo dejansko izvajajo. Mogoče samo pri potomcih staršev, katerih rojstna država omogoča pridobitev državljanstva njihovim otrokom?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Pri nas pa se prešverca k nam z nosečo babo in ker pri nas rojen avtomatsko dobi državljanstvo , .......saj ni treba razlagat , je splošno znano.....pa saj ni čudno da je Slovenija zaželjena država, kot mi je minister včeraj spustil na parlament forumu.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Veš kako imajo to urejeno Američani? Otroci priseljencev (2. generacija, rojena v US of A), ki delajo resne pyzdarije, so polega vsega ostalega lahko deležni izgona(!!) iz države. Pa nikogar ne zanima, če v življenju niso bili izven domačega ameriškega mesta. Kaj se zgodi z državljanstvom in potnim listom mi ni čisto jasno, ampak zadevo dejansko izvajajo. Mogoče samo pri potomcih staršev, katerih rojstna država omogoča pridobitev državljanstva njihovim otrokom?
Poskušam si zamislit reakcijo , če bi pri nas hoteli to uvedit............nestrpnost,,,,človekove pravice....nakj podobnega kot pri slučaju strojani......,,,mislim da nam ni pomoči.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
saj priimki vse povedo
drugačna mentaliteta. so verjetno nekaj praznovali ( družinskega svetnika ali nekaj v tem stilu ) pa so pač malo pokali. Ker pa petard ni za dobiti so pa počili kar z ročno bombo, ki se je slučajno našla pri roki. Saj jim ni za zameriti. Fantje so se pač zabavali
bonk.gif

naši policaji pa iebejo tam nekega starčka, ki je imel nekje doma nekaj starega neuporabnega gospodarskega ekploziva in obešajo to na veliki zvon, kot da so dobili samega bin ladna
stupid-1.gif

takih , ki pa igrozijo uradnim osebam ali pa so grozili in so nasilni pa raje ne pogledajo
za posrat

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
kaki debili
bonk.gif

oropajo skladišče , pol pa bombe okoli mečejo
bonk.gif