Normalno življenje s takim delom to ni, saj si odsoten približno tri tedne, nato pa tri tedne doma. Meni zaenkrat ustreza, se pa moraš disciplinirati, da zaradi odsotnosti ne izgubiš stikov v domačem okolju.VanZ, koliko je to letenje kompatibilno z normalnim zivljenjem? Kaksen imas roster?
Island Express Helicopters, which owned the Sikorsky S-76B that crashed, was only certified to operate under visual flight rules.
Pri vseh milijonih gredo najeti helikopter, opremljen le za letenje v vizuelnih pogojih, ki nato v oblaku zapluži v skale.
Kot lani za fuzbalerja, ko so za čez Rokavski preliv najeli enomotorno letalo s pilotom z barvno slepoto. Pred tem pa zanj plačali 30m€.
Treba je šparat, pa nej stane kokr hoče.
Van, eno vprašanje, ki me je vedno mamilo, kadar sem gledal kake ... akcijske filme :
Večkrat si pokazal slike, filmčke itd iz kabine. Kako lahko tipkaš po tastaturi v rokavicah?
Jaz zaradi zanesljivosti tipkovnice apriori nabavljam samo Truly kalkulatorje, ker je tam še najmanj možnosti, da bi se zatipkal. (čeprav se zadnje čase tudi tu dogaja ... )
Torej, pišete na tastaturo, tako kot v "kameni dobi", pa zanesljivo mora biti. V vojaških avionih pa celo v rokavicah. Kako?
vprašanje če je vedel to oziroma če se je zavedal kaj to pomeni.Island Express Helicopters, which owned the Sikorsky S-76B that crashed, was only certified to operate under visual flight rules.
Pri vseh milijonih gredo najeti helikopter, opremljen le za letenje v vizuelnih pogojih, ki nato v oblaku zapluži v skale.
Kot lani za fuzbalerja, ko so za čez Rokavski preliv najeli enomotorno letalo s pilotom z barvno slepoto. Pred tem pa zanj plačali 30m€.
Treba je šparat, pa nej stane kokr hoče.