Ker več glav več ve, me zanima vaše mnenje, ali je kolo s turbino na riti pri nas na cesti dovoljeno ali prepovedano uporabljati ali ni regulirano? na valjih je hitrost 0, ker ni pogona preko koles, izhodna moč ni merljiva v kW, kubikaže pa tudi ni.
Žal na tem področju nismo amerika....jih že za dosti manjše predelave rukne kap na LPPju....Ker več glav več ve, me zanima vaše mnenje, ali je kolo s turbino na riti pri nas na cesti dovoljeno ali prepovedano uporabljati ali ni regulirano? na valjih je hitrost 0, ker ni pogona preko koles, izhodna moč ni merljiva v kW, kubikaže pa tudi ni.
Prepovedano, tako kot je tudi prepovedana vsakršna predelava na katerikoli drug pogon, ki ni homologiran.Ker več glav več ve, me zanima vaše mnenje, ali je kolo s turbino na riti pri nas na cesti dovoljeno ali prepovedano uporabljati ali ni regulirano? na valjih je hitrost 0, ker ni pogona preko koles, izhodna moč ni merljiva v kW, kubikaže pa tudi ni.
Ali pa na sreco...Žal na tem področju nismo amerika....jih že za dosti manjše predelave rukne kap na LPPju....
Prepovedano, tako kot je tudi prepovedana vsakršna predelava na katerikoli drug pogon, ki ni homologiran.
Kolesa s pogonom na pedala (brez pomožnega pogona) ne potrebujejo homologacije. Turbina zadaj ni za pogon..Prepovedano, tako kot je tudi prepovedana vsakršna predelava na katerikoli drug pogon, ki ni homologiran.
Če meni ne verjameš, pa pojdi na cesto, ti bo policaj razložil, kako je s tem.Kolesa s pogonom na pedala (brez pomožnega pogona) ne potrebujejo homologacije. Turbina zadaj ni za pogon..
turbina je motor in s tem je to postalo motorno voziloKolesa s pogonom na pedala (brez pomožnega pogona) ne potrebujejo homologacije. Turbina zadaj ni za pogon..
Torej če ima propelerski avion zmontirane dimne rakete, postane raketa?turbina je motor in s tem je to postalo motorno vozilo
Za kaj pa je? Za proizvodnjo elektrike po klancu navzdol?Kolesa s pogonom na pedala (brez pomožnega pogona) ne potrebujejo homologacije. Turbina zadaj ni za pogon..
Avion ni podvrzen zakonodaji ki ureja cestni promet. Razen ce zivis v paralelnem svetu in mate tam drugace urejeno.Torej če ima propelerski avion zmontirane dimne rakete, postane raketa?
Se mi zdi kdo živi v paralelnem svetu.Avion ni podvrzen zakonodaji ki ureja cestni promet. Razen ce zivis v paralelnem svetu in mate tam drugace urejeno.
V kjeri paraleli si pa ti?Se mi zdi kdo živi v paralelnem svetu.
Goba ni napisal da bi dal turbino za pogon, celo napisal je da ne bo za pogon.
En namig - vanZ ni goba.Se mi zdi kdo živi v paralelnem svetu.
Bom pa tako napisal, da boste cestaki razumeli: na bicikl daš na prtljažnik karkoli in bicikl se spremeni v karkoli.
Goba ni napisal da bi dal turbino za pogon, celo napisal je da ne bo za pogon.