Bo VW naredil kaksen...

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Imam Tiguana starega eno leto. Imel vpoklic panorame samo zaradi ambientalne svetlobe.
Drugače trenutno vse ok.

B81

22. jul 2007
36.933
10.500
113
Svetloba, obcutek prostornosti, fajn ie za otroke.
Slabosti - zge ko pes ko je sonce mocno, pozimi hladi, nizji strop

Imam panoramo v karavanu starem 10 let, vse bp. Nimam pa sibedaha.

To mi je kolega isto rekel, da je fino za otroke, ampak zakaj? A gleda v luft?
Sam ne bi kupil zaradi tega, ker bi se pri prevračanju to polomilo in bi bila še dodatna nevarnost...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
imel mondeo mk2, 3 do 10 let, sibedah, nic puscanja.
imel granda espaca, panaorama, 3 do 8 let, nič puščanja
path, 5 do 10 let, šibedah, nič pušanja

sedaj ga pogrešam.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
To mi je kolega isto rekel, da je fino za otroke, ampak zakaj? A gleda v luft?
Sam ne bi kupil zaradi tega, ker bi se pri prevračanju to polomilo in bi bila še dodatna nevarnost...

Ja, ven gleda pa kaksno letalo je zanimivo potem, ko pada dez pa kapljice ... take, precej banalne zadeve :D

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Moj avto je 90% pod streho, na dežju itd... je samo če se ustavimo pred kakšno štacuno in seveda med vožnjo.

Panoramo sem imel na enem testnem avtu (Leon ST FR) in nam je bilo vsem všeč. Naredi avto fajn svetel, pa ob toplem vremenu odpreš in malo pihlja, čisto drugače od nadležne klime.

• Všeč mi je
Reactions: Garfildd

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.767
6.161
113
blizu močvirne prestolnice
imel mondeo mk2, 3 do 10 let, sibedah, nic puscanja.
imel granda espaca, panaorama, 3 do 8 let, nič puščanja
path, 5 do 10 let, šibedah, nič pušanja

sedaj ga pogrešam.
Seveda ga pogrešaš, če si imel zunaj piskr :evil:da si sploh lahko sedel in vozil:valjamse: Kljub temu da si imel piskr zunaj, si vseeno bil vročekrvn. Poglej sedaj, si pod streho in umirjen:aplauz:. Al ti je prej kuglce prepihal:evil: al pa si k seb prišel:sprasujemse::nazdravje:

I

Izbrisan uporabnik 474

Foter imel Subaru Outback, zdaj je star 14 let, nikjer ne pušča. Jaz sem imel vrsto let nazaj Twingo (letnik 99), steklena streha, odpirala se je sprednja polovica. Ob normalni uporabi nikdar spuščalo, edino če si z Karcherjem točno pod kotom pod tesnilo zadel, je malo not priteklo.
Zakaj steklena streha? Foter je imel non stop zaprto, ker je poleti blo vroče, pozimi pa je mraz tolkel skozi streho. Na twingu je bilo uporabno, ker ni imel klime, bili smo mladi in je blo cool, pa ko si naredil "posteljo" in posvaljkal kakšno brhko mladenko, si jo lqhko tako pritisnil, "da je vse zvezde vidla." Pa luno tud :) Foter ma zdaj C4 Picasso, tudi steklena streha in jo odpre samo, ko se moj mali not vozi in mu je zanimivo...