bo Radio 1 obstal?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Ksz

Naj zjebejo vse te radije ker niso vredni pol qrca. Mene ne zanima kaj folk trenutno lajka od tega novega sranja od muzike, me ne zanima, DJ in urednistvo morajo imeti nekaj pojma o glasbi in le tako tudi vrteti, pa ceprav se mednjimi najde tudi britny, sam da pa poslusam dnevno tole eno in isto novo sranje od muzike je pa ze zelo slabo, tudi ko se grejo vrtenje stare glasbe ala 80ta, vrtijo eno in isto staro glasbo medtem ko je se miljon drugih dobrih komadov.

Skratka hocem povedat da v soli tudi niso ucili kar so ucenci zeleli, kam bi pa prisli, aja ja do sem kjer so nasi radiji danes.

Avdici in birkoti so mogoce cist fajn, ampak to je enostavno sam kmetom vsec, citiranje glasbe, vsako sekundo slogan "vec glasbe manj govora", politika ob pol, 5 do, tocno ob uri, 5 cez itd itd.

In seveda ker je narod zabit in hoce poslusat skoz eno in isto novo lajk glasbo ki je totalen poden, se readiji prodano kapitalisticno prilagajajo njim in posledicno ostajajo doloceninajmocnejsi in jih zato predvajajo tudi lokalne manjse postaje in tako bomo nakoncu imeli interspar, mercator in tus, genericno robo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Ker ne želim biti tam? In kdo je ta požganova? Njo sem tako iz glave izvlekel, sej so vsi isti. Dejansko, ampak dejansko delajo program (če temu lahko rečemo) za kmete. Da se ljudje, ki jim IQ ne preseže 100 lahko smejijo. In še enkrat kaj mene briga kakšno pašteto je zjutraj jedla itd., a je kakšna celebrity to, da nas zanima? Mene ne, iskreno pa dvomim da sploh koga. In to naj bi bil program? Pa na bavarcu čez cesto, snemat sprehod? A to je smešno? Zanimivo? Ja, za glupe tajnice, ki kuhajo kavo, berejo novo in slovenske novice. Res še enkrat, od kje so se pojavile vse te radijske "zvezde"? Pa milijon nagradnih iger za pršut, 100 kil poli salame, ena in ista muzka vsake 2, 3 ure, ponavljanje dve ure starih štosov? Na bruhanje, zato če že preklopim na SI ali pa lastno muzko. Mene bi bilo sram prodajat taka jajca in viset še na plakatih. Šiht pa ziher ni težji od zlaganja solate v merkatorju.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Glede tega so vsi enaki in posledično jaz še najraje poslušam cd-je, ali pa OE3, če je na voljo. Želim pa si kvalitetnega radia, kot so naprimer Bayern 3 ali Antenne Bayern. Odlična muzika (četudi se morda kaj preveč ponavlja), 50 minuti glasebe v uri, kratka poročila in predvsem zanesljiva prometna obvestila ob fisknih urah. Pri nas je še najbližje temu radio Express, ki pa so se mi zamerili zaradi bebastega pristopa k vodenju in prevelikemu ponavljanju istih for.

Kar se tiče Radia 1: tudi tukaj je zadaj politika in z njo denar. Če bi izginil Radio 1 bi se na trgu pojavilo 1 miljon eur oglaševalskega denarja, na kar najbolj resno računa lastnik radia Center Marko Kolbl, ki bi rad (tudi preko političnih povezav na kulturnem ministrstvu) da radio center postane največji radio v sloveniji.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.783
10.006
113
40
MB
ksz

je pa zanimivo videt, da se očitno na alteru zadržuje sam vrh gore izobražencev v sloveniji, kak se te ostali ki niso tu sami nahranijo ? peasants!
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Glede tega so vsi enaki in posledično jaz še najraje poslušam cd-je, ali pa OE3, če je na voljo. Želim pa si kvalitetnega radia, kot so naprimer Bayern 3 ali Antenne Bayern. Odlična muzika (četudi se morda kaj preveč ponavlja), 50 minuti glasebe v uri, kratka poročila in predvsem zanesljiva prometna obvestila ob fisknih urah. Pri nas je še najbližje temu radio Express, ki pa so se mi zamerili zaradi bebastega pristopa k vodenju in prevelikemu ponavljanju istih for.

Kar se tiče Radia 1: tudi tukaj je zadaj politika in z njo denar. Če bi izginil Radio 1 bi se na trgu pojavilo 1 miljon eur oglaševalskega denarja, na kar najbolj resno računa lastnik radia Center Marko Kolbl, ki bi rad (tudi preko političnih povezav na kulturnem ministrstvu) da radio center postane največji radio v sloveniji.

Antenne Steiermark je točno takšen. Cel kup glasbe, nobenih oddaj, kratke novice. Se vidi, da imajo ogromno poslušalcev, ker roliko radarjev, kot oni dobijo sporočenih, še nisem slišal na nobeni postaji.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a si zher kam nej bi šel mio..nisem anmreč prepričan, da je to tako.

drugače pa, kako lahko poslušate akrkol od ancional radia.

in kaj bi jaz..jaz bi desetko al pa morava like. zelje, cestitke, muzka non stop po izobru poslusalcev..minimalno govora.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
men je pa radio 94' čist ql. čisto kontra od teh ostalih komercialnih postaj, kjer imajo kdaj res smešno-žalostno-butaste-nagradne igre. In žalostno (ali smešno), da folk sploh sodeluje v takih igrah. Al so tok obupani in naivni, al so pa pač tud butasti... Vglavnem... sej ubistvu ni radio kriv. Radio dela tak program, kot ga folk posluša. Očitno je veliko poslušalcev, k jim je tak program všeč. Ostali pa itak drugo poslušajo/mo.

In škoda edino pri teh super radiih je, da imajo močno frekvenco, veliko postaj, tko da ko kam greš, kam na podeželje, ti ne preostane dost - ARS, Ognjišče in mogoče Express, Radio Ena...

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:

Prej so trn v peti vsem, ki niso sposobni poslušati tretjerazrednega "humorja" in dveh cedejev za cel teden...
tongue-1.gif

aplauz.gif

bolš se pa res ne bi mogu izrazit.
467716-post_slo.gif