Bo Bruselj tožil Slovenijo zaradi Simoniča?

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Eh ja, saj se mi ne da sploh prepucavati. Tuškabina je nekaj podobnega kot fetus v primerjavi z vsebinsko neprimerno bogatejšima Live in Planet. Sicer pa lepo, da je sploh prišlo tako daleč ker še do tu ne bi prišlo, če ne bi razvijalci imeli dovolj inspiracij, ki so jih dobili pri Planetu.

Glede Googlea pa ne zavajaj da je dostop do njega preko Tuškabine brezplačen. V Tuškabini Imaš samo okno kamor vpišeš iskalni niz, potem pa greš stran s Tuškabine (in si o tem tudi obveščen) in se ti odtlej veselo zaračunavajo podatki. Čisto isti klinac, če bi odprl novo okno z Googleom. Plačaš tako ali drugače dodatno.

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vsakmu svoje - nekom je planet všeč, nekomu tuškabina, spet tretjem pa le vodafone live portal... stvar okusa!

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Točno tako. Meni so tudi bolj pri srcu blondinke, hebat ga
smile-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Točno tako. Meni so tudi bolj pri srcu blondinke, hebat ga
smile-1.gif
Pol greva lahko skupaj babe preganjat, men do blondink ni preveč.

Kaj nakladam, sam da da, pa je dobra.
grims-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Glede Googlea pa ne zavajaj da je dostop do njega preko Tuškabine brezplačen. V Tuškabini Imaš samo okno kamor vpišeš iskalni niz, potem pa greš stran s Tuškabine (in si o tem tudi obveščen) in se ti odtlej veselo zaračunavajo podatki. Čisto isti klinac, če bi odprl novo okno z Googleom. Plačaš tako ali drugače dodatno.

Nebo ravno tako, da plačaš isto, namreš v kolikor nimaš že nastavljenega clienta, potem moraš naknadno odpirati stran
grims-1.gif
, tako da tukaj ni prav nobenega zavajanje, ampak le podane možnosti.

In ja, da ne pozabim, ko smo že pri bejbah
grims-1.gif
.

Lp.

fara

Pripravnik
15. sep 2007
130
0
16
Mah sej nisi resen..niti enega argumenta mi nisi dal..

ker se malo spoznam na stvari...še ti moram omenit, da web strategija skupine telekom totalno v kurcu.. x različnih produktov..noben med sabo ni povezan..itd.

imate toliko možnost..volje..znanja pa očitno ne..

ste mi pa še vedno najljubši od slovenskih mobilnih operaterjev..predvsem zaradi paketa itak in pa dobrega omrežja (umts leti:) )

pa lp na mobitel

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
O spletnih strategijah skupine Telekom res ne bi razpravljal ker jih niti ne poznam. Glede Planeta pa je dejstvo, da ima daleč največ vsebin med vsemi mobilnimi portali, ima video, video news, mobilno TV, download celih komadov in še milijavžnt vseh vsebin. Tisto glede bejb. Obstaja še en portal Dajmedol. Bolj hardcore in plačljiv, pripravlja ga Planet.
Vsakemu svoje, sodijo pa lahko množice in tisti, ki imajo izkušnje z vsem.
Se pa povsem strinjam, da bi lahko bilo še bolje in sčasoma tudi prenovljena podoba ker je tukaj že nekaj let.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Tisto glede bejb. Obstaja še en portal Dajmedol. Bolj hardcore in plačljiv, pripravlja ga Planet.

Sicer se imi zdi Planet, kot najbrz velja tudi za kunkurenco, katere ne poznam, precej beden (sem prerasel vecino "zabavne" vsebine, razen obcasno pogledam vreme in/ali sport, ce res nimam na voljo drugih virov), ampak tisti clovek, ki si je za XXX portal izmislil ime Dajmedol<.si ali karkoli ze>, je pa marketinski genij - najboljse ime, ki naj predstavlja predmet prodaje, kar sem ga videl v precej dolgo casa. Tukaj razne gdc. Stusa nimajo za poljsko Milko ... Res dobro ime
zmaga.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Tisto glede bejb. Obstaja še en portal Dajmedol. Bolj hardcore in plačljiv, pripravlja ga Planet.

Tukaj razne gdc. Stusa nimajo za poljsko Milko ... Res dobro ime
zmaga.gif

Nevem, če si opazil vendar je tukaj govor kvečjemu tekel o mobilnem operaterju in ne trgovskemu podjetju TUŠ
grims-1.gif
.

Sicer pa za tvojo informacijo KLIK .

Hvala in nasvidenje.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Če bi se ti vsaj približno sanjalo kakšna je obiskanost portala Dajmedol, se nebi smejal, čeprav itak ne vem kaj je smešnega.
Osebno tudi preferiram Planet, že samo zaradi m-ticketa ter mobilne TV, ostalega ne uporabljam.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik fara pravi:
ej ravno zato sem te vprašal..imam namreč itak pri mobitelu..in planet je na nexusu za en k....

tuskabino sem zacel uporabljati (za razliko od planeta in vodafon portala je odprta za vse) zaradi livescora, ki je svetlobna leta pred rezultati na planetu..

novice..vi imate vase novice..povzete po STA..tuskabina od zurnala in tocnoto za trac, ki ga tu pa tam preletim (odlične slike:)..promet, vreme kot si že ugotovil je tako povsod enako...
ne vem jaz ne vidim neke prednosti na planetu..je že star portal x let

Lp.

Težko ti dopoveš nekomu, ki je zasanjan ter samovšečen, da ne rečem delno prepotenten, ampak kaj češ tako jih učijo v podjetju.

Novice na Tuškabini prihajajo direktno iz Žurnala, Financ, ipd.
Ti si pa Najverjetneje mislil na to razliko
grin1.gif
;

REZULTATI V ŽIVO
PREGLED REZULTATOV

ŠPORT PO TV

Očitno bo držalo, kar praviš da na Planetu imaš zgolj statične podatke
grims-1.gif
, ja kaj češ, se bodo mogli fantje na Planetu9 še dodatno potruditi, da ujamejo korak s časom ter konkurenco, očitno so zaspali, če mislijo da je zavihek sporočanje najbolj pomembna stvar na portalu.

PLANET

Glede storitev iz strani operaterja vsekakor ne gre spregledati na Tuškabini, zavihek Moj Tušmobil
wink-1.gif
, baje se nekaj dobrega še dodatno pripravlja ter predvem koristnega- GRATIS.

Lp.

Oprosti, ampak ti si resno moten, če meniš, da je Tuškabina boljša zaradi tega... ker ima gor... linke... na druge strani.
Ker je pa ja jasno, da vsak avtor portala ali spletne strani hoče, da se obiskovalci čim prej poberejo z njegove strani, ane?!

bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a lahk zdej nehate, ker tole že nima več nobene zveze z "Bo Bruselj tožil Slovenijo zaradi Simoniča?"....

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Hja, Simonič... Če ga "narobe odstavijo", je takoj panika (kar je sicer prav). Kaj pa podeljevanje UMTS? Je bilo vse okej?

V EU bi verjel, če bi tudi takrat protestirali oz. ne samo to - preprečili takšno delovanje.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Upravno sodišče je 5. februarja razveljavilo odločbo vlade o razrešitvi direktorja Agencije za pošto in elektronske komunikacije Tomaža Simoniča in s tem zadevo vrnilo v odločanje vladi. Vlada je medtem za vršilca dolžnosti direktorja imenovala Dušana Schusterja. Na ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, ki razrešitev predlaga, so dejali, da sodbo še preučujejo, zato več informacij o tem trenutno ne morejo dati:
http://24ur.com/novice/gospodarstvo/je-simonic-se-direktor-apeka.html

... saj da je vlada v tem primeru kršila kar tri zakone in posegla v neodvisnost delovanja nacionalnega regulatorja.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ehh, edino kar je bo pač iz proračuna dobil še nekaj plač za obdobje, ko ni bil direktor pa bi moral biti. Bo pa sedaj vlada izpeljala vse postopke by the book in ga še enkrat odstavila. Consider it done.

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Zanimivo katero PR firmo si je izbral Simonič.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ja, mene pa zanima kdo bo plačal račun. Pa ne dvomim v to, da mu bo po potrebi tudi izdan...v kolikor bi zanimalo kakšnega dacarja.
Za neposvečene. Ta PR firma dela tudi za Tuš že dolga leta.