Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
3. Zanimivo, da je Majzelj v prvih 2 letih nekajkrat obiskal Tušmobil. Naključje?
Zanimivo, da sem jaz v zadnjem tednu obiskal lokalnega kebapdzija. Nakljucje ?
Vec boste izvedeli po oglasih.
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
3. Zanimivo, da je Majzelj v prvih 2 letih nekajkrat obiskal Tušmobil. Naključje?
Zanimivo da Gregor Golobič je trdil da nima nobene firme. Potem ko so dokumenti prišli na plano. Ups pozabil sem povedati. naključje?Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Zanimivo da Gregor Golobič je trdil da nima nobene firme. Potem ko so dokumenti prišli na plano. Ups pozabil sem povedati. naključje?Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Tisti 49% lastnik zagotovo ni hotel vedeti da slovenska javnost ve, kdo je lastnik tušmobila. Bil je kakšen slovenski politik ali kakšen, ki je povezan s politiko. nekdo je moral zaslužiti. Vsaj ko je prodal 49% Mirkotu po mojem ni za malo keša prodal
Zapomnite si, da v politiki ni naključij. Vse pomeni veza in poznanstva.
Recimo Žurnal24 je pisal o Tušmobilu vsak mesec en negativen članek. Odkar pa poslovno posedujejo (novice na tuškabini) pa nobene slabe besede že 1 leto.
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
... To je bil tudi moj cilj. Lep vikend ti želim! ......
no lepo da priznašCitat:
Blue čestitam. Lepo si zasmetil temo in jo zagabil vsem, ki bi jo sicer brali. To je bil tudi moj cilj. Lep vikend ti želim!
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
jaz pa sem tudi vesel, ker vsa dejstva, ki sem jih napisal
nisem fan tuša, vsaj enako udriham skozi mobitel, simobil in tuš če nisi opazil.Citat:
Seveda, sevedaKar naj si ustvarijo mnenje. Na eni strani večni fen Tušmobila, ki ne zamudi prilike, da ga hvali na vsaki možni temi, na drugi pa zlopamtilo konkurentov, ki komaj čaka, da odpre temo, kjer lahko pljuva po vseh operaterjih, ki so hočeš nočeš boljši od Tušmobila.
Predlagam ti, da najdeš še kakšen avstrijski in nemški forum ter začnem udrihati čez lastnike Telekoma Austria in Deutsche Telekoma, ki začuda nista v lastništvu največjega avstrijskega ali nemškega prodajalca slovaških jogurtov.
Če bi izpeljali tvojo logiko bi si lahko drznil celo omembo, da je tudi Simobil v državni lasti, sicer ne Slovenije temveč Avstrije. Šit, a ne? Kaj pa zdaj? Sami grdi grdi operaterji. Še čudno, da je z Mobitelom in Simobilom zadovoljnih kakšnega 1.6 milijona uporabnikov.
Ampak poglej, pravijo da je treba ljudem pomagati. Če ti izlivanje travm (tebi in še nekomu s 3-mestnim nickom) pomaga, si daj duška. Cheers!
Jaz grem po kokice, boš ti 6pack prinesel?Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
mater nakladate da se z vami kadi..od neumnostih...nimate pametnega dela kot da se kregate kdo ma dalšega...
Citat:
Uporabnik fara pravi:
ej ravno zato sem te vprašal..imam namreč itak pri mobitelu..in planet je na nexusu za en k....
tuskabino sem zacel uporabljati (za razliko od planeta in vodafon portala je odprta za vse) zaradi livescora, ki je svetlobna leta pred rezultati na planetu..
novice..vi imate vase novice..povzete po STA..tuskabina od zurnala in tocnoto za trac, ki ga tu pa tam preletim (odlične slike..promet, vreme kot si že ugotovil je tako povsod enako...
ne vem jaz ne vidim neke prednosti na planetu..je že star portal x let