Men so Kie tud grde. Razen KIE pro-ceed. Jaz to povem in priznam. Tukaj pa nekateri niso v stanju določenih zadev priznat.Citat:
Res je, se strinjam s teboj. Tako je. Spet si zadel zebljico na glavico.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ja pa kaj bi zdaj ti rad? Da se o vsem strinjamo? Ja prav, zakaj se pa pol ne strinjajo z linkom in raziskavo v žurnalu?Citat:
@all: Tema je prepucavanje. V kolikor se bo prepucavanje nadaljevalo, se bom poslužil sredstva, ki ga je omenil Steve. Velja za vse, še posebej za odpiralca teme.
Jaz sem napopal link, pol so pa BMW loverji skočili vame namesto na žurnal, ki je objavil to raziskavo.
Posluš, ti mene! Ko se bodo na tem forumu nehala kresati mnenja bo ta forum crknu. Verjem.
Jaz sem že reku, ko me boste prvič banali, se bom pospravu iz tega foruma za zmeraj. Jokal vem, da ne boš, jaz pa tud ne. Nikomur nisem nič naredu, k nasilju, kar tebe tako očitno moti, pa tud ne pozivam.
Če se tudi ti počutiš kakor kol prizadetega zarad grdih BMWjev to povej. Ne rabiš pa mi grozit. Ti napravi svoje, jaz pa bom svoje. Ti imaš pač moč likvidacije, jaz je nimam. Je pa forumov še dovolj, tako da ne rabiš bat.
Ja in kaj je narobe., če jaz povem, da je nekaj grdo? A je to nekaj kar se na tem forumu ne sme pisat? Ja pol pa povej, da se tle ne sme pisat da je kaj grdo in nekaj lepo. Če se ne sme pisat da je nekaj grdo, pol bi blo prav, da se tud ne sme pisat, da je nekaj lepo? Tud če kdo reče, da je nekaj lepo je to relativno in subjektivno. Se strinjaš? Zakaj bi se pa potem smelo popat en avto in zraven pisat najs, lepo itd....Citat:
Pisati o lepoti neke zadeve je zelo relativno, zato so trditve, da je nekaj pa absolutno grdo popolnoma nezrele. Lepota/grdoba je nekaj nedokazljivega. In če ti misliš, da so vsi BMWji, KIE, Honde ali pa Alfe grdi, je to samo TVOJE mnenje in ne splošno veljavna resnica. Mislim, da si dovolj pameten, da lahko to razumeš.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Imaš pač invaliden okus..
###########################################
Noben BMW ni lep. Kdor trdi da je, laže.
###########################################
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kdo upa dvignit roko da nebi menja svojega avta za x6 brez doplačila?
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ena bela je tut na vilharjevi skoz z monaško registersko tut dober stroj! Sem pa pri selmarju gledal eno rdečko xdrive 6,0 motor
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
ena bela je tut na vilharjevi skoz z monaško registersko tut dober stroj! Sem pa pri selmarju gledal eno rdečko xdrive 6,0 motor
Takšen X6 ne obstaja. Najmočnejši motor je 4.4i TT z oznako xDrive50i.