BMW zmagovalec.....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Meni je pa lep x6.
Imaš pač invaliden okus. Večini je X6 grd. Ma kaj grd, ogaben je.
Je pa res, da si moderen, če si grd ali pa če maš kaj grdega na sebi ali ob sebi. .To je pa res. Npr. če maš na ksihtu ali drugod po telesu polno grdih železnih rink obešenih, si moderen, ampak grd. Če si od nagravžnih tatujev počečkan si tud moderen, ampak spet grd. Pa če maš kakšnega grdega psa ob sebi, si tud moderen itd...enako si moderen, če se voziš v grdem avtu. To je pač trend.
Da te ne bo preveč bolelo, dejva rerčt, da imaš pač moderen okus.

In ne rabiš se z menoj preštirat, ker to raziskavo so naredili Nemci ne jaz. Jaz se samo strinjam z njimi. Kar je res je pač res.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Tale seznam je
bonk.gif

Picasso res ni najlepši, ampak najgrši pa tudi ne ....

B81

22. jul 2007
36.941
10.505
113
Kaj ti še imaš hišo s slamo prekrito?

Te pa poglej sedmico, to pa je grdo... al pa 1-nka od spredaj,,,nikakvo..

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kaj ti še imaš hišo s slamo prekrito?
Moderno NI enako napredno.
Noben BMW ni lep. Kdor trdi da je, laže. Vsi BMWji so estetsko narejeni brez domišljije in kar neki. Če se v nek avto močno mašino postavi, to še ne pomeni da je avto lep. Ampak v očeh otrok in nehrbteničarjev je to to. Če gre nek avto hitro, je v očeh nekaterih ta avto že vauuu. BMW je pač grd in to je dejstvo.
V finacah je pisalo, kjer so celo v firmi BMW sami priznali, da njihov avto ni vreden tega denarja. Ampak njihovi kupci niso kupci z okusom po estetiki in racionalni kupci. Njihovi kupci so kupci, ki imajo denar.
To je isto kot npr. en prešvican in raztrgan dres ali kopačka enga slavnega fuzbalerja. Za pametnega človeka ta prešvican in smrdljiv dres ni vreden nič, za neumnega fanatika pa je to vrednost in bo za to prešvicano cunjo odštel velike denarje.
Nekako tako je tudi z BMWjem....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Poglej, to je kar neki. Totalno brezvezne luči in maska. Kar nekaj brezveze zakrivijo in zategnejo, da ni glih okroglo ali pravih oblik.

Ta pa sploh

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če sem iskren, bi se rajš v Kii vozu kot v teh čefurmobilih. Nekaj pa tud treba dat na ugled.
In zakaj si ti tako jezen, če so Nemci sami priznali, da je njihov nacionalni izdelek grd? A si jim ga ti narisal mogoče?

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Meni je pa lep x6.
Imaš pač invaliden okus. Večini je X6 grd. Ma kaj grd, ogaben je.
Je pa res, da si moderen, če si grd ali pa če maš kaj grdega na sebi ali ob sebi. .To je pa res. Npr. če maš na ksihtu ali drugod po telesu polno grdih železnih rink obešenih, si moderen, ampak grd. Če si od nagravžnih tatujev počečkan si tud moderen, ampak spet grd. Pa če maš kakšnega grdega psa ob sebi, si tud moderen itd...enako si moderen, če se voziš v grdem avtu. To je pač trend.
Da te ne bo preveč bolelo, dejva rerčt, da imaš pač moderen okus.

In ne rabiš se z menoj preštirat, ker to raziskavo so naredili Nemci ne jaz. Jaz se samo strinjam z njimi. Kar je res je pač res.

Kaj pa če imaš grdo ženo.. ki hodi za tabo ali bognedaj celo ob tebi? :D

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ugled pa kia?
hysterical-1.gif

glej, če to razglasi neka x revija, ne moreš rečt da so nemci sami to priznali. Ko bodo tako rekli na referendumu, pol bo držalo
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kaj pa če imaš grdo ženo.. ki hodi za tabo ali bognedaj celo ob tebi? :D
To je čist isto kot pri BMWju. To pomeni, da imaš to grdo ženo zato ker ima denar.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jp.
Kdor kupi kio pomeni, da je naredu pameten in racionalen nakup. Kdor pa kupi BMWja pa pomeni da je naredu neumen nakup. Torej z nakupom BMWja oznanjaš kako si neumen in da sploh ne znaš neke stvari ovrednotit. Mečeš denar v nekaj kar ni vredno tega denarja.
Saj veš, kot sem napisal tisto o usranem prešvicanem dresu in smrdljivi kopački.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
To je čist isto kot pri BMWju. To pomeni, da imaš to grdo ženo zato ker ima denar.

aha! to pojasni marsikaj!
17758-icon_confused.gif
dvigovalec rampe...nizka plača...nova kia...nov drvarski voz...

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.