BMW zmagovalec.....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne, to pojasni, da je tebe sram, ker veš da imam prav, pa nočeš priznat.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
tolaži se ja. to pomeni da nimaš ne denarja, ne okusa
Imam pa tisto kar ti nimaš. To je zdravo pamet.
Še enkrat te bom spomnil. Nemci sami priznavajo, da je BMW grd in nevreden denarja. Kaj se pol ti zdaj z mano preganjaš? Preganjaj se z njimi!
PS: a boš ti tud BMWja kupu ko boš velik?

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
emmm...stardec....zdrava pamet
stupid-1.gif

preganjam pa se s tabo zato, ker je to neizmerno zabavno ko mi je dolgčas, ker se lahko prerekama do onemoglosti, pa boš mi še vedno roman odpisal, ko ti vržem kost
cheer.gif

bom pa odnehal, ker je moderator tu malo bolj zayeban pa pomoje že trza gor po ban knofu
frown-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
tolaži se ja. to pomeni da nimaš ne denarja, ne okusa
Imam pa tisto kar ti nimaš. To je zdravo pamet.
Še enkrat te bom spomnil. Nemci sami priznavajo, da je BMW grd in nevreden denarja. Kaj se pol ti zdaj z mano preganjaš? Preganjaj se z njimi!
PS: a boš ti tud BMWja kupu ko boš velik?

Tako neumnost lako trdijo in napišej samo tisti ki tega popolnega stroja še niti probali niso!
cheer.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Lol. m coupe je top 5 BMW modelov. Men je lep ka pr norcih.
Drgač pa po lepoti BMW:
1: 850i
2: m3 e30
3: 3 coupe e90
4:M - coupe
5: sedmica e65 pred faceliftom

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Me prav zanima kateri od vaju ima tu bolj zdravo pamet?
Hja, pol pa ti razloži to zgodbico!
Proizvajalec BMWja sam pove, da njihov avto ni vreden tega denarja, tukajšnji BMW slinavčkii pa pravjo, da JE vreden tega denarja.
Pol sami Nemci pravijo, da je njihov nacionalni avto BMW grd, tukajšnji kljukci pa spet pravjo da ni grd.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Lol. m coupe je top 5 BMW modelov. Men je lep ka pr norcih.
Prav. Imaš to pravico, da tako misliš.
Pravico imaš tudi trditi da moj prdec lepo diši, čeprav jaz vem da smrdi. To je čist tvoja stvar, mnenje in pravica da tako misliš..

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Tako neumnost lako trdijo in napišej samo tisti ki tega popolnega stroja še niti probali niso!
A pol praviš da Nemci in izdelovalci BMWja še niso videli in probali takega "popolnega " stroja?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Proizvajalec BMWja sam pove, da njihov avto ni vreden tega denarja,.

Kje to pravi firma BMW da njihovi avti niso vredni tega denarja? Daj link še enkrat, ki ta tvoj stavek potrdi!

Kar se tiče ankete izbirajo najbolj grde avte in ne najbolj popolne! Pa še to so mnenja posameznikov enim je všeč kia drugi pa se vozimo s popolnimi stroji okrog! ali kot pravijo 100 ljudi 100 čudi 100 žena 200 sisa!
hysterical-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hm, ON topic:

BMW X6 je v živo precej lepši, kot na slikah. Po Kranju se vozi en bel .... mljask ... ne vem, kako lahko mečete v isti koš X6 in multiplo ???
confused-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ena bela je tut na vilharjevi skoz z monaško registersko tut dober stroj! Sem pa pri selmarju gledal eno rdečko xdrive 6,0 motor
cheer.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
bom pa odnehal, ker je moderator tu malo bolj zayeban pa pomoje že trza gor po ban knofu
frown-1.gif

Nisi dosti zgrešil.

@all: Tema je prepucavanje. V kolikor se bo prepucavanje nadaljevalo, se bom poslužil sredstva, ki ga je omenil Steve. Velja za vse, še posebej za odpiralca teme.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
O vrednosti BMWja sem prebral v reviji "finance" kakšne pol leta nazaj. Veš to je tista revija, ki piše o denarju in nasploh o finančnih zadevah. V tej reviji včasih pač napišejo kolk je kakšno blago vredno in kolko ni. Pa včasih tudi koga vprašajo kako opravičujejo vrednost določene zadeve, blaga, artikla, izdelka, nepremičnine itd....Jaz ne bom brskal po starih cajtengih, ker sem ga verjetno že kje zažgal. Jaz sem ti povedal, kaj sem prebral, ti pa če hočeš verjem, če nočeš pa nič. Boli mene krtača, če mi ne verjameš. Tvoj problem.
Se pa drgač čist strinjam o tistem 100 ljudi 100čudi, sisa itd.... Tvoja pravica je, da kupuješ nekaj kar ni vredno tistega denarja.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
@all: Tema je prepucavanje. V kolikor se bo prepucavanje nadaljevalo, se bom poslužil sredstva, ki ga je omenil Steve. Velja za vse, še posebej za odpiralca teme.
Ja pa kaj bi zdaj ti rad? Da se o vsem strinjamo? Ja prav, zakaj se pa pol ne strinjajo z linkom in raziskavo v žurnalu?
Jaz sem napopal link, pol so pa BMW loverji skočili vame namesto na žurnal, ki je objavil to raziskavo.
Posluš, ti mene! Ko se bodo na tem forumu nehala kresati mnenja bo ta forum crknu. Verjem.
Jaz sem že reku, ko me boste prvič banali, se bom pospravu iz tega foruma za zmeraj. Jokal vem, da ne boš, jaz pa tud ne. Nikomur nisem nič naredu, k nasilju, kar tebe tako očitno moti, pa tud ne pozivam.
Če se tudi ti počutiš kakor kol prizadetega zarad grdih BMWjev to povej. Ne rabiš pa mi grozit. Ti napravi svoje, jaz pa bom svoje. Ti imaš pač moč likvidacije, jaz je nimam. Je pa forumov še dovolj, tako da ne rabiš bat.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.