bmw x3

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ksz.

X3 je mišljen kot ženski đip, mali, okreten, ampak še vedno jeep, moderen shopping car za žensko katera ga je dobila
od moža ki vozi 730. Isto so naredili pri audiju z q5 v katerem mi ded zgleda prav babje.

Ženski mestni terenec, je đip, je dizel, je bmw, drugačen od drugih ženski avtov ala beetle, 206cc...

Sicer sem vozil enkico, tako da o babjem izgledu moški za volanom nemoram kaj dost pametovat, pa vendar...

Sicer pa že dejstvo koliko jih je na cesti govori da je model mimosun. Od teh malih mestnih đipov mi je GLK kul,
prebavljivo tudi če ga fura ded. Še vedno pa mi deluje oblikovno (pola đip pola limmo, vseskup pa pomanjšano)
kot Ford Fusion, le da je ta dost manjši pa ene 25k cenejši, tut tale hoče bit jeep, pa noče bit jeep, pa bi bil
mestni, pa bi bil gozdarski.

To so avti ki so obstali nekje med tipom limuzina-suv, posledica pa je taka da jih prodajo najmanj od vseh svojih
modelov. q7, x5, ML, to so knalerji, takoj ko pride na police jih folk pokupi, ti mali mlinčki ki so skoraj veliki, pa
se prodajo tako eden na tromesečje v salonu.

Yugo, kok teh in kok x5 je bilo prodanih od 05 do danes? Od oka.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

sicer pa prihajajo v prihodnjih letih še BLK,GLC pa x4 in q3, to bo še smeha

Ja, iz malih đipov ki se niso primli bodo naredli malo večje đipe ki bodo še vedno manjši od vodilnih,
prodajanost pa bo še manjša kot pri malih đipih.

Prvi primer, X1. Rariateta, kot da bi iskal kajena dizl, skoraj nemogoče videt. Pa še to kaj se vidi so polepljeni
z reklamami. In q3, BLG bodo vsi v tem "žanru".

Še edinemu ko je ratalo z malim đipom je bil vw. Kul avto, za kul denar, drži ceno in hitro se proda, preverjeni motor
in tuaregova politika delovanja, pa imamo kul mini jeep, samo kaj ko to ni značka s katero se lahko blondina pokaže
pred lokalom kolegicam.

Kot gre ona pesem... Bemwee mečka audi...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ko sem bil na treningu varne vožnje sta dva uletela z X1. Rariteta pa taka.
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
malcomx ti mi nisi ravno pojem:)

torej, x5 odpade je preveč štorast. če že potem q7... pač malo brskljam za avtomobilčki, tudi volvo XC90 mi je jako všeč, u bistvu še najbolj od vseh:)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
oo kake stresaš---x5 preveč štorast, pol pa omeniš q7 v istem stavku, mar bi kupil magirusa pa rešeno

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
smile-1.gif

sej q7 je tudi štorast, je pa lepši:) čeprav noben od teh dveh mi ni všeč... x3 mi pa paše, ravno prav velik...

magirusa nebi bi prej kakega deutz-a 5000...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bo jugo povedal kok so jih letos prodali. Nevem če vidijo čez 5 komadov.

Meni avto deluje zelo redek na cesti, če ne poguglam, se sploh nemorem spomnit kak ima zaden del, pa se ne pačim,
sploh pa nevem kdaj sem ga nazadnje videl.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
No, jz sm furu x5 3.0d letnik 2008, avto mi zuni hud ampak se nikamor ne premakne, a ga tok teža ubija? 3.5d upam da je kej bolši

pa dobro no, kaj mora alter res bit zbirka samih možganskih omejencev? avto z 8s pospeška do 100 se komaj premakne? pa ki ti spiš da te ne vkradejo?
bonk.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Bo jugo povedal kok so jih letos prodali. Nevem če vidijo čez 5 komadov.

Meni avto deluje zelo redek na cesti, če ne poguglam, se sploh nemorem spomnit kak ima zaden del, pa se ne pačim,
sploh pa nevem kdaj sem ga nazadnje videl.

Ja, 2 so pomoje prodali. Pa ravno tistima dvema ki sta bla z menoj na varni vožnji.
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa ja naus kupu cefurske ultimative, bmw al pa audi no, kaj bojo pa sosedje rekli
evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
glede na to da bom najbrz v kaksni cefurski soseski v nadaljevanju:) potem more biti æefo ultimative! ne morm bit tko neopazen..

avtofun: med lovce pa se še nism vpisal:)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
zakaj pa ne touareg ? najbol ziher izbira .. cene so kr ugodne, pa ne bankrotiraš če gre kaj narobe
wink-1.gif

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
X1 je razprodan. Prodamo jih, samo proizvodnja je problem. Slovenija dobi le 5-7 kvot mesečno, tako da je čakalna doba dooolga
frown-1.gif

Pride pa sedaj novi X3, precej lepši, večji, robustnejši...

Kako so lastniki zadovoljnji z X3ji, pa si lahko pogledaš koliko je ponudbe na avto.net, če označiš X3, slovensko poreklo in servisna knjiga. Praktično ga ne dobiš.

PS: star X3 ni za tiste, ki si hočejo svoj organ povečat...

sad

Guru
24. avg 2007
21.180
9.814
113
Pri nas kajena dizla ni, ker se kajen uporablja za podaljševanje kurčiča.
V Evropi pa ima vsaj 60% delež, če se prav spomnim.