Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Se ti mogoče zdi, da narodu prekipreva od vsega drega, ki se ga sproducira od elite in ostale kompanije.
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Bolan je ce se takole zabije v parlament, bolnico, al pa meni v hiso. Normalnemu cloveku kaj takega verjetno ne pada ne pamet.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Se ti mogoče zdi, da narodu prekipreva od vsega drega, ki se ga sproducira od elite in ostale kompanije.
Ce si spregledal, se je v DZ zaletel z bavario tako da dvomim da je v stisti, razen ce nima dnarja za lizing pokrit.Citat:
Zato, ker 90% nezadovoljnih še vedno ima vir dohodka, da prehrani otroka in sebe, prav tako velik delež lastniških stanovanj omogoča, da ljudje nekje prespijo. Ko bo pa pomanjknje denarja za nakup hrane in ti bo otrok lačen, takrat se pa drugače začne razmišljati. Ali je to realno, da se zgodi v Sloveniji, ne vem, najbrž ne, ker tukaj znamo tudi sami pridelovati hrano in nismo vsi odvisni od velikih trgovcev in njihovih cen, se bo pa vedno našel omenjeni "bolnik", ki mu bo prekipelo in bo zapeljal kamion skozi hišo predsednika vladajoče stranke. Lahko tudi kakšen gradbinec, ki mu država ne želi poplačati računov, sam pa ne more plačati delavca kaj šele strojev.
Lahko je stiska, ne sklada pa se to s postom davidoffa kjer navaja da folk nima za jest itd...Citat:
Uporabnik softi pravi:
a bavaria pomeni, da ni stiske?
kaj je bil un mrd iz stejtsov k s eje fuknu pod vlak..dve le tnazaj..zgubi je 505 premoženja.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ce bi bil avto ukraden bi bil kriminalec.
Jaz nekoga oznacim za bolnika potem, ko zdravniki povedo da potrebuje pomoc.
Tisti podjetnik ni bil edini v sloveniji. Jih poznam kar nekaj ki so propadli zaradi propada gradbincev - ampak lej vsaj za dva vem, da sta tudi sama mutila na polno... Ni tam riba samo pri glavi smrdela.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ce bi bil avto ukraden bi bil kriminalec.
Jaz nekoga oznacim za bolnika potem, ko zdravniki povedo da potrebuje pomoc.
Tisti podjetnik ni bil edini v sloveniji. Jih poznam kar nekaj ki so propadli zaradi propada gradbincev - ampak lej vsaj za dva vem, da sta tudi sama mutila na polno... Ni tam riba samo pri glavi smrdela.
včasih smo imel režirane sodne procese, danes zdrvaniške diagnoze
Lej zlo preprosto je to. Ce se bos ti not zaletel, te bodo vprasali: kaj se je zgodilo? In ce ne bos znal razlozit je treba ugotoviti ali gre za nesreco ali si se nalasc zaletel not. In ce ne gre za nesreco te bodo vprasali zakaj si se not zaletel. In ce bos deloval cudno, bo prisel zdravnik, ki bo ocenil ali potrebujes pomoc psihiatra. In ce jo potrebujes, potem bos sel na studenec na pregled. Ce ostanes not, je evidentno da rabis pomoc. V tem primeru tudi nisi odgovoren za svoje dejanje.Citat:
OK, stroka pravi, da je bolnik, zdaj mi pa povej zakaj ravno parlament, zakaj ne Mercator, sosedovo dvorišče, Cankarjev dom, ajmo Miki, gremo v parlament. Lahko, da je splet naključij, kar pa dvomim.
Citat:
Seveda je kriminalec, kar pa ni poanta mojega posta.
OK, stroka pravi, da je bolnik, zdaj mi pa povej zakaj ravno parlament, zakaj ne Mercator, sosedovo dvorišče, Cankarjev dom, ajmo Miki, gremo v parlament. Lahko, da je splet naključij, kar pa dvomim.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lej zlo preprosto je to. Ce se bos ti not zaletel, te bodo vprasali: kaj se je zgodilo? In ce ne bos znal razlozit je treba ugotoviti ali gre za nesreco ali si se nalasc zaletel not. In ce ne gre za nesreco te bodo vprasali zakaj si se not zaletel. In ce bos deloval cudno, bo prisel zdravnik, ki bo ocenil ali potrebujes pomoc psihiatra. In ce jo potrebujes, potem bos sel na studenec na pregled. Ce ostanes not, je evidentno da rabis pomoc. V tem primeru tudi nisi odgovoren za svoje dejanje.Citat: