BMW i3 road trip : what could possibly go wrong?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.972
6.991
113
Avtobusa s 100kmh dvomim da bi prehitel, če pa se ga je lotil s takšno hitrostjo, pa je res verjetno trajalo par kilometrov, da ga je prehitel.

Kaj takega bi jaz začel kaznovati, to jaz ne smatram kot varno prehitevanje, da gre nekdo prehitevat nekoga, pa je le nekaj kmh hitrejši. To je delanje zastojev, še posebej na AC. Koliko se spomnim, so nas vedno učili, da se prehiti nekoga čimprej, in potem vrneš nazaj na vozni pas, ne pa da traja to par minut.

PS, pustmo tovornjake, tisto niti ni omembe vredno.

LatkaGravas

Pripravnik
26. maj 2015
266
0
16
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sem hotel reci, da pri 100km/h ne more ravno govorit o zastoju. Pravico prehitevat avtobus, kamijon pa ima tako kot vsi ostali.
Nič te nisem opazil, da bi branil kamionarje, ko se folk pritožuje tu na forumu.

In ja, zastoja ni delal avto, ampak voznik. Zakaj? Ker je morda varčeval, da se bo lahko privlekel do končne destinacije?

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
A nas lahko že končno razsvetliš,za kateri avto je šlo,ker izraz "en tale jajc" žal nikomur nič ne pojasni
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.972
6.991
113
Citat:
Uporabnik LatkaGravas pravi:
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Sem hotel reci, da pri 100km/h ne more ravno govorit o zastoju. Pravico prehitevat avtobus, kamijon pa ima tako kot vsi ostali.
Nič te nisem opazil, da bi branil kamionarje, ko se folk pritožuje tu na forumu.

In ja, zastoja ni delal avto, ampak voznik. Zakaj? Ker je morda varčeval, da se bo lahko privlekel do končne destinacije?

Dvomim, veliko bolj varčno bi bilo se nalimat šleparju za rit, v zaveterje, in potem s to hitrostjo kruzati naprej, pomoje bi na tak način pridobil kar nekaj % dometa, edino če bi bil kak bočen veter
smile-1.gif

Pač slovencelj, ima EV, in ima pravico do zastojev..saj je zelen in na račun tega mu pod haubo raste zelenje, ker je tako eco.