Madžarska, Češka, Avstrija, sever Italije tudi Švica, jug Nemčije..
Po mojem opazovanju ima Madžarska Z NASKOKOM najbolj usrane javne WCje in ene najbolj netolerantnih voznikov v Evropi in širše!
Madžarska, Češka, Avstrija, sever Italije tudi Švica, jug Nemčije..
Vse ostalo razen Češke pa ne ustreza zahtevi "Preferiram cenovno ugodne variante".Po mojem opazovanju ima Madžarska Z NASKOKOM najbolj usrane javne WCje in ene najbolj netolerantnih voznikov v Evropi in širše!
Kam smo pa šli recimo v Bogradu?
Rim
Lepo z vlakom iz Benetk
Nič, samo Srbije (od blizu) ne poznam ker še nisem bil.
Mi smo šli spomladi v Nurnberg, v Playmobil Park in naslednji dan v Muncehnski živalski vrt. Oboje je vredno ogleda in otroci so uživali maksimalno.
Za letošnje krompirjeve gremo pa v Barcelono (plan je bil fuzbal, pa se je izkazalo da je ravno takrat El Clasico in je nemogoče dobiti karte). Slišim da je Valencia zakon za otroke. Karte so cca 100 eur.
O, hvala.Romzi če te zanima Srbija vprašaj na ZS, boš imel lep..odličen trip.
Bi lahko povedal kaj vec o playmobil parku? Je primeren za cca 2,5let? Za koliko dni je biti, vidim da prodajajo dvodnevne karte...
Kar se Valencie tice, bili septembra z cca 1,5letnikom pa je noro uzival zoo, akvarij, rent a bike, vsakih 100m igrisca, plaza.... predlagam! Pa se cene so primerljive nasim, nekje ceneje. Leteli iz Benetk za 50€/os.