Bluetooth telefoniranje za v avto

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Nabavi Parrota CK-3100, pa imaš mir
×2
Ga imam že dobri dve leti in dela ko singerca.
Nekaj časa sem imel probleme, Parrot je vsake toliko zmrznil (preko telefona se je sicer odzival, enota pa ne) in sogovornik je slišal moteč eho. Zadeva se je začasno uredila z restartom telefona, do ponovnega pojava, ki je lahko bil na 14 dni ali 10 minut.
Po nadgradnji firmware-a (tako Parrotovega kot telefonovega) ni več problemov.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik kacajdr pravi:
Eno leto uporabljam Parrot CK-3100 in sem zelo zadovoljen.
Slušalke nisem hotel, ker je nočem niti natikat na uho niti nosit.
V nov avto bo šel zopet Parrot. Zanimivo, da prodajalec BMW pravi, da priporoča nakup in montažo parrota namesto (pre)drage original BMW bluetooth instalacije.

Potem je pa bolj slab prodajalec...
bonk.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
ali pa dober prodajalec, ker stranka zdaj ve, da lahko temu prodajalcu zaupa, ne pa da jo skuša prodajalec nategniti. h takim prodajalcem se stranke pogosteje vračajo.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Zakaj? Je bmw-jeva najboljsa? Eden izmed redkih recimo, ki za moje pojme deluje podobno kot parrot je v novi C-klasi, se v trenutnem A8 se zdi zadeva en pofl. Ce zadeva deluje ok je pri meni upravicena, da je vse skrito in nobenih dodatnih tipkovnic/zaslonov etc., ce pa je pofl in se drazji potem pa samo parrot. Drugo je, ce kupis rabljen avto z ze vgrajeno zadevo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
če nimaš 2 levih rok potem sam, drugače pa pod 100€ nevemče ti ga kdo vgradi. je pa še ena fora pri teh vgradnih papigah. obvezno moraš dokupit adapter za kable. pri nas so cene take da bi lahko enega ubil. pod 25 ga ni če se prav spomnim, na ebayu pa pod 10 recimo z poštnino vred
10.gif

ima pa sodelavec takega z na senčnik zataknit od jabra in je super. baterija drži tudi cel teden pri precej lapanja.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
1. svojega privat električarja nimam
2. ni 1 ura dela
3.100€ je info ki sem ga jaz dobil od električarjev
4. sanjaš pa ti. vsak avto (ali proizvajalec) ima svoje priklope. če še v življenju nisi videl ozadja svojega avtoradija, verjamem da nimaš blage veze. in rabiš adapter med tem priklopi za štrom, zvok in parrotom. misliš da imaš zraven priložene adapterje za vse znamke?
hysterical-1.gif

tu je par primerov mojih sanj
http://www.google.si/search?rl...p;q=parrot+ford

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
100 EUR za uro dela - a je tvoj avtoelektričar hkrati tudi zlatar? In ne vem o kakšnih adapterjih sanjaš? Vse je v kompletu.
Pri mondeu sem za montazo porabil debele 3 ure, s tem da sem mikrofon obesil kar nad displaycek. Sem mel pol amaturke narazen. Pa nimam 2 levih rok.
tongue-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.183
1.194
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Zakaj? Je bmw-jeva najboljsa? Eden izmed redkih recimo, ki za moje pojme deluje podobno kot parrot je v novi C-klasi, se v trenutnem A8 se zdi zadeva en pofl. Ce zadeva deluje ok je pri meni upravicena, da je vse skrito in nobenih dodatnih tipkovnic/zaslonov etc., ce pa je pofl in se drazji potem pa samo parrot. Drugo je, ce kupis rabljen avto z ze vgrajeno zadevo.
Kaj pa manjka tej v A8? Gre za eno boljših ... Ima RSM (oziroma SAP), tako da je v bistvu v avto vgrajen telefon s svojo zunanjo anteno itd. Boljši sprejem, boljši zvok, skoraj nič ne žre telefonove baterije ...

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Verjetno bo malo tumasto vprašanje. Se da kje nastavit oziroma omejit ta BT? Namreč, če stojim kje blizu avta, in še lovi do radia, jaz pa kličem s telefona, gre pogovor preko avtoradia ne preko telefona. Al je treba vsakič znova izklopit in vklopit BT? Je malo sitno, če dosti izstopaš iz avta.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ja jst mam tud parota3100, BT nimam ON tko da takih problemov nimam
smile-1.gif

Pa BT nimam ON ker to uporabljam samo ko se vozim SAM v avtu
evil.gif

Kokr vem se BT na inštalaciji prižge samodejno tko da se to ne da nastavt... vsaj men te funkcije ni ratal najt.

LP,S

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
ko vzpostaviš klic preko BT, se ti na telefonu pojavi gumb za prenos klica nazaj na telefon. ne rabiš nič izklapljati BT

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
A tako, bom ob priliki pogledal. Zdaj se mi je kar modro obarvalo in pol v tisti paniki kar prekličem klic pa izklopim BT.

sad

Guru
24. avg 2007
21.033
9.668
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
klik
Kakšne so pa osebne izkušnje? Zadeva deluje bp? So kakšni bugi? Se lahko več BT telefonov obesi gor hkrati ali pa vsaj, da jih ima sparjene? Kakovost zvoka?