Bluetooth slušalka

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
slusalka je kul, v usesu stoji dobro, lok je izdelan iz gume in te nikakor ne tisci.. avtonomija je ful dobra, jaz sem jo filal tam, 1x na teden ali pa celo 14 dni, ce sem jo bolj malo uporabljal..

lok je mogoce malo motec v zepu..

zvok je kul, tudi sogovornik dobro slisi, ni pa neka nora kvaliteta, ker nima ne zvocnega procesorja ne nic. To ima 665.

Po moje je v tem rangu kar ena boljsih.. baterija je dobra, dobro stoji.. edino motilo me je, glanz lakiranje - se poznajo prsti in pa modra lucka ves cas utripa..

zdaj imam 650-ko, ki mi je bolj vsec dizajn in mi veliko boljse sede v uho [imam izjemno majhno luknjo]..

na usesu po parih urah ne ves vec, da jo nosis..se navadis in pozabis..

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Hvala za tole izčrpno razlago, bom pa sedaj vzel Plantronics Discovery 665 IQ, ker jo dobim za podoben denar. Tako da sem prepričan da bo vredu.

LP

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pri 665 naj te opozorim na nekaj.. sogovorniki so mi rekli, da me slisijo tako, kot da bi govoril iz zaprtega soda.

Pa baterija je obcutno slabsa, kot na 520ki.. 665 in 650 sta fizicno enaki, po specifikacijah ima 650 multipoint, 665 pa ne. In baterija mi pri 650ki drzi malo.. Poslusal sem glasbo cca dobro uro in je bila baterija prazna.. Pri 520ki sem pa poslusal glasbo 3 dni vsak dan 2 ure, da se je izpraznila..

Tako da, dobro premisli..

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Zdravo!
Sem prepozno tole videl, pa tudi če bi prej, bi jo verjetno vseeno vzel. Zdej jo imam doma in se fila, tko da je kar je. Glede na to da niti nisem še tolk zahteven, bo verjetno vredu. Bom pa sporočil ko jo mal stestiram.

Hvala in LP

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
KSZ

Mogoče kdo pozna znamko JABRA? Npr tale model: jabra

Pa po vsej verjetnosti za to ceno ne dobiš polnilca zraven, ali pač? Baje so kvalitetne.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jabre so zelo kvalitetne slusalke.. v koncni fazi mislim, da ravno Jabra dela slusalke za Nokio.. Nokia jih prebranda in to je to.

Ne vem pa, ce se ti izplaca na ebayu kupovat.. ker so ze pri nas zelo poceni..

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Hvala za info
cool-1.gif

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Kako je pa kaj s slišnostjo na sogovornikovi strani glede na to, da je tudi tukaj mikrofon dokaj daleč od ust, ker kot sem že pisal v drugi temi sem imel prav tu težave s Canyonovo mini BT slušalko!
Razumem, da je Jabra daleč pred Canyonom samo vseeno nočem spet kupit nekaj kar ne bo delalo kot mora!
uf-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Katero slusalko imas v mislih? Verjetno tiste motoroline pa ostale "ear" stvari res niso prepricljive glede mikrofona..

te klasicne slusalke [3-4-5-7 cm] velike so pa kul in ni problemov..

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Nameraval sem kupiti Jabra BT 5020 Bluetooth Mono Headset edino, če ni kakšnih posebnih - točk!
confused-1.gif

Ima možnost povezave z dvemi napravami hkrati kar se mi zelo dopade!
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Mislim, da ni nic kaj extra dobrega/slabega z njo..

imas se BT8040, ki ima se DSP zvocni procesor in pa isto multipoint, kot 5020.. samo bistveno manjsa je..

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
V mislih sem imel varijanto za ušesom, ker upam, da bi jo lahko uporabil tudi na motorju pod čelado!
smile-1.gif

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Ko jo dobim in sprobam v čeladi sporočim, če je sploh uporabna na motorju in, če se da pogovarjat v čeladi!
confused-1.gif

dore

Pripravnik
10. dec 2007
64
0
6
Zivjo

Tudi jaz se nisem imel BT slušalke. Nameravam kupit kakšno slušalko tam do 70€. Mika me Plantronics Voyager 855, ker bi bilo tako boljše poslušanje muzika, ne vem pa kako se kaj obnese, druga stvar ki mislim da je praktična pri Voyager 855 je ta da si jo lahko hitro natakneš ko rabiš. Sedaj pa če je zvok na jabri 8040 dosti boljši kot na že omenjenem potem pa ni dvoma da bi vzel jabro.

zato vas prosim če mi svetujete kakšno Jabro oz Plantronics, sam pa sem gledal spodnje
Jabra 5020 - verjetno je odlična če jo imaš cel čas na glavi pa povsod tam kjer se ful premikaš
Jabra 8040
Plantronics Voyager 855

tnx

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
855 je kul, samo kakor sem videl je "in-ear" slusalka. Torej jo zadegas v uho. Po moje je za poslusanje muske boljsa 855, ker je zato namenjena + stereo je.. imas se drug konec, ce ga hoces dati v uho.

Ce ti je poanta na glasbi, pol vzami 855.

650 pa 520ka sta glasbeno slabi.. zvok je nikakvi, res samo za silo.

Coffetek

Zelenc'
16. feb 2008
19
0
1
Zagorje ob Savi
Če odštejemo, da slušalka ni majhna, ima pa najdaljši čas pogovorov (do 15ur) z enim polnjenjem priporočam hit trenutno in to je Hammer X proizvajalca BlueTrex.

Sam sem jo kupil nedolgo tega, poleg tega je slušnost ODLIČNA!

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Malo obujam temo...

Zicni SE slusalki mi bosta vsak cas crknili, zato sem se koncno odlocil preklopiti na BT slusalko. Potreboval jo bom izkljucno v avtu, zato mi je za dizajn vseeno, fino pa je, da je lahka in se dobro slisi. Zahtevam primerno tudi ne mislim investirati prav prevec denarja.

Po prebranem sta v mojem izboru teli:

Plantronics Explorer 230

Jabra BT - 2015

Mejo sem si postavil nekako 30 EUR. Ce se za manjsi denar dobi kaj enako dobrega, pa prav tako ne bi imel nic proti.

Ce ima kdo se kaksen predlog, dobrodosel.

P.s. Se eno verjetno neumno vprasanje - nekdo je omenjal, da pri enem modelu ne dobis zraven polnilca. Predvidevam, da gre za avto polnilec ne pa za navadni omrezni polnilec, ki je standarni del opreme prakticno vsake baterijske naprave? Vprasam za vsak primer, da ne bi potem slucajno moral kupovati kaksnih ekstra dragih polnilcev.
grin1.gif

lp