Citat:
Uporabnik ginekolog pravi:
Imam jarba 530 in služi odlično. Mora imeti fizično tipko za vklop, da takoj veš, če je vklopljena ali ne. Uporabljam po uro na teden in polnim na 2 meseca cca, v avtu.
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Uporabljam : Bluetooth slušalka Plantronics Discovery 975 in lahko rečem da je ena najboljših BT slušalk ki sem jih kdaj koli imel.. Glede na to da sem veliko v avtu zdrži presenetljivo dolgo tako v pripravljenosti kot samega pogovora .Preprosta uporaba .. najvažnejše zelo lahka BT slušalka ki je vredna svojega denarja ..
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Tudi jaz bi malo ukradel temo. Kaj pa slušalke, ki se jih ne daje na uho? Recimo neka bluetooth klip varianta, ki jo imaš nekje pripeto oz. v žepu, iz nje pa navadne slušalke v uho? Pa če se še zadeva polni preko USB (nemesto s kakšnim polnilcem), bi bilo pa sploh idealno. Ali kaj takega sploh obstaja?
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz
Da ne odpiram nove teme. Imam problem s slušalko Plantronics Discovery 975. Povezana je bila z dvema telefonoma, ki pa sta nenadoma končala svojo kariero. Eden v Sečoveljskih solinah, eden pa je padel z balkona. Nobenega ni bilo možno usposobiti, da bi ga vsaj odjavil od slušalke. Zdaj ni več možno povezati drugega aparata na to slušalko, saj dovoljuje samo dve seznanjeni napravi. Po brskanju po netu nisem našel pametnejše rešitve, kot nabava nove slušalke. Ne bi bilo problema, če bi stala 10 ali 20€, tako pa ... Pozna kdo rešitev (hard reset...)?
Citat:
Uporabnik dem pravi:
No da ne odpiram nove teme, bom uporabil kar tole. Kupujem BT slušalko za mojo Lumio 925. Kaj priporočate? Nekaj sem guglal in našel da se hvali Plantronics slušalke. Sam imam nagledano tole:
http://www.mimovrste.com/artikel/1800005014/bluetooth-slusalka-plantronics-m55-avto-polnilec
Ali lepo stoji v ušesu? Je mogoče bolje vzeti tako da jo ½obesiš½ na uho? Rabil bi jo v stanovanju, saj mi telefon zelo slabo lovi in če se preveč premikam, hitro izgubi signal... To bi odpravil s slušalko.