Tako je bilo . 1. sem naredil back up vse kar je na garminu ( komplet ) . Potem format u nulo - vse zbrisal kar je bilo gor . Priklopil na pc in dal nazaj : Audible , debug , garmin , JPEG , POI , Reports , volumeIcon.icons , autorun . V audible dej vse nazaj kar je bilo že prej ,debug je prazen , JPEG dej nazaj slike , POI pusti prazen , reports ne rabiš nič dajati nazaj , da sam ko boš priklopil ali delal z zemljevidi ,V mapi garmin naredi sam menije . Diag . Extdata , GPX . Pusti prazne nič ne dodajaj .Help vse dej nazaj ,JCV - dej katerega hočeš,jaz imam velik file s photoreal noter .Lex_PKG dej nazaj vse , POI imam euspeedcam , KAMERE_EU . Remote-SW Pusti prazno , noter ti da file za bluetooth , Text vrni vse nazaj , Vehicle ne rabiš nič dajati nazaj pusti prazno , Voice vse vrni nazaj .GarminDevice nazaj , GUPDATE.GCD nazaj , Locales nazaj , nuvi_drive nazaj . TrafficProvider nazaj . Gmaptz v7 dej notri ( time zone ) , gmapprom ( CNENT ) , gmap3d ( CNENT 3D ) , gmapbmap v5 ( basemap zadnja ) , gmapsupp ( AR ) . Tiste menije ki sem napisal ne dajaj nič nazaj dobiš vse ko boš priklopil na webupdater in zagnal .Posodobi vse kar ti ponudi . Sedaj upam da ti bo delalo , MENI JE , sem imel pa iste probleme kot ti na 765T . L.P: TUPLI