blokiranje zemljevida 765T

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Nuvi 765,ki sem ga dobil rabljenega je imel to mapo,zakaj ne vem nisem brisal cele ampak samo vsebino.
Opazil pa sem,da ko sem izbrisal vsebino te mape in odstranil poi točke je zemljevid začel delat hitreje.
Žal ga nimam več,sem ga dal naprej.
Opazil pa sem tudi,da na seriji 1300 ko sem imel SG/MY firmware kjer imaš možnost izklopit poi točke ki so v sami AR je začela ta delat kot urica.Če pa imaš v AR vse njihove poi točke,se pa zemljevid zatika.
Ko bom imel čas bom preveril,če se da kako izbrisat določene poi točke v samem zemljevidu v mapsourcu,ki jih ne rabim.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sem probal vse načine z full velik poi iz poi plaza pa brez njih pa isto .Z CNENT pa gladko dela kot urica .Čudno ampak samo z AR .Dej kakšno sliko drugega modela z to mapo ampak original če imaš ne predelanega .

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Problem je v poi točkah,ki so v sami mapi AR.Odpri AR z Mapsource pa boš videl da jih je mali miljon not,potem pa odpri CN in boš videl,da jih je manj pa še CN nima zelenih površin za gozdove kar tudi upočasni pretok karte.Katero mapo?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Pri tvojem modelu garmina je ta mapa notri : mapa sqlite , mlg_history.db je dolg 4 KB ,a samo to izbrišemo , ali vse kar je noter v tej mapi 5 file in je prazna mapa sqlite .Mislim če bi bila noter,pri meni je ni .

Nazadnje urejeno:

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Citat:
Uporabnik Frko pravi:
Si probal AR3.11Lite, ki je brez površin in objektov:

http://garmin.com.hr/Default.aspx?sifraStranica=234&kultura=hr

LP

Si me prehitel, sem mislil predlagat to lite verzijo...
tongue-1.gif

Drugače pa ne vem, zakaj bi se zadeve zatikale, sem isto AR naložil na mojega 1350 in streetpilota, pa na obeh ne pride do nobenega zatikanja zemljevida. Streetpilot je še bolj stara zadeva od modela 760, dela brez problema. Na mojem 1350 se tudi ne zatika, neglede na to, da je vse nastavljeno na maximalno, tudi PhotoViev in govor delata istočasno lepo tekoče in hitro. Imam CN 2011.32 v mapi .system in AR 3.11 NT v mapi MAP.
Lite verzijo sem mislil najprej dati na streetpilota, pa ni potrebe, je pa AR skupaj z CN v eni datoteki naložena na 2gb kartici.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Vse vredu to ampak v tvojem primeru nuvi 1350 in 760 nimata 3D zgradbe ,zato je delovanje tekoče.Tudi na drugih modelih nuvi brez 3D npr.stari nuvi-ji dela lepo in tekoče.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Pa daj gor AR3.11Lite, kot ti je napisal Frko, pa ne bos imel problema z 3D zgradbami. To ti je resitev, saj zgradbe so tako in tako brez veze. Drugo pa je, ce te ta problem zanima bolj zaradi tehnicnih resitev, potem pac eksperimentiraj in ce ti bo uspelo, pa javi.

Branks

Zelenc'
19. dec 2010
22
0
1
še zmeri mi nagaja risanje zemljevida, se prav da bi mogel naložit hrvaški AR, ali dam garmina raje na servis?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Lahko že probaš na garmin.si dol povlečt so popravli file na 190 MB . Jaz sem ga takrat loadal s garmin.com.hr pa je malo boljše .Kateri mapsource pa imaš na pc-ju , zadnji 6.16.3

Branks

Zelenc'
19. dec 2010
22
0
1
že imam FW 4.00, na pc-ju imam W7, še enkrat sem nadgradil AR, zdej pa sam še testna vožnja-upam, da uspešna.
aja, mapsource nimam več.

Branks

Zelenc'
19. dec 2010
22
0
1
evo, spet me zajebava ta zemljevid, nimam pojma kaj naj še naredim, najboljš da ga v steno....

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Jaz bi na tvojem mestu poizkusil ponovno namestit FW! Meni je na 760ki vedno zamrznil, dokler nisem ponovno nalozil FW in naredil hard reset. Po tistem nimam vec problemov.

LP

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
L.P. Kako je kaj sedaj s delovanjem 765T in s prikazovanjem mape ? Kaj boljše , slabše , isto ? Si kaj ugotovil , meni dela lepo , tudi izrisuje lepo mape . Sem pa marsikaj prejšni teden izbrisal ven iz njega . TUPLI

Branks

Zelenc'
19. dec 2010
22
0
1
se opravičujem za pozni odgovor-službeno odsoten-garmin mi po zadnji uporabi še vedno šteka.
a bo potreben format?