Blokarji kaj vam je z temi parkirišči?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Me kliče prijatel, ker sma bla dogovorjena da mu dostavim eno zadevo do kosila, in se ravno vsedem v avto in
odletim tukaj en kilometer do bljižnih blokov. Parkiram na parkingu nekako v sami sredini "vrst", si pograbim
prijateljev tovor in začnem hodit proti vhodu, ko uleti model v zgodnjih 40ih...

"Halo" (že ko mi to nekdo reče bi mu lahko naredil "špago" v lapah)
Se samo obrnem in ga gledam WTF ti mene zaj tu rabiš,...
"Mi smo tu kidali"
"Jaz doma tudi, v čem je problem?"
"Nemoreš tu parkirat"
"Kak pa veš da nisem tu doma?" (6 blokov na kupu, nemoreš vseh poznat niti na videz)

Pol pa me gleda kot da sem padel z neba, se obrne in gre,...

Parkirišče naspol prazno, vsaj še 30 parkirnih mest, parkiral sem v sami sredini, niti v prvo vrsto ga nisem dal,
ker se mi enostavno neda manevrirat.

Kaj ti more bit, da gnjaviš nekomu tudi če ni od tam? A morem jaz avto pustit nekje na pločniku oz. krneki
da lahko grem k prijatelju na obisk? Kaj dela folku da je vsak dan bol hinavski? pa negrem nekega modela
gnjavit zakaj parkira na samem pol pa še tovori neko škatlo,...

Mater mi taki modeli lahko pokvarijo nedeljsko popoldne! Namesto da bi družino pelo na pohorje šetat on mene
drka zakaj parkiram na pakingu, kot da gor piše njegovo ime.

Bolkarji zmešani!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Nč novga, eni misljo k so skidal 2m da so boga za jajca prjel
bonk.gif

A si kkšno gajbico povozu??? Mogoče te je za to napadu
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
"Kak pa veš da nisem tu doma?"

hehe, si morem zapomnit to, če bom v enaki situaciji.

Drugače pa bi razumel, če bi parkiral tam in odšel nekam, ne pa da greš proti bloku
rolleyes-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
To itak najbolj pali, da mu tako prbiješ in se ne greš z njim kregat
hysterical-1.gif

Men je en zanč grozil, ko sm na koncu ulce kidal in se mu nism umaknu, da jih bo 8 prpelal. Sm sam reku: super, boste fajn skidal
hysterical-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
In potem ti isti blokarji sedejo v avto, se odpeljejo na podeželje in grejo "jurčke nabirat".
Parkirajo pa po travnikih, pa ob cesti (da je pol avta še na cesti, če maš srečo še za nepreglednim ovinkom), na dovozih.
Pol ta pa gleda ko tele v nova vrata, če mu omeniš da naj se spoka parkirat pred štacuno oz. nekam kjer ne bo v napoto...
bonk.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Taki pri nas velikokrat parkirajo.. sicer večina vpraša in jim lepo povem kje naj parkira da nebo v napoto
Se je pa našel en
evil.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Drugače pa bi razumel, če bi parkiral tam in odšel nekam, ne pa da greš proti bloku
rolleyes-1.gif

Konec koncev tut če negres proti bloku, parking je javen, nikjer ni table dovoljeno le za stanovalce,
kaj če pa sem pripeljal kolegov avto in mu ga samo nastavil na parking, pa grem zdaj peš (stran od blokov) kar nekam,...

meni je logično da je panika z parkingi recimo v petek zvečer, ko so obiski in gor dol, familija mama, ata, sin, hčera vsak svoj avto
in da so mesta res zabita z avti,... Pol pa si naj dobijo tablo dovoljeno za stanovalce, al pa naj zberejo pa naredijo rampo, ali še
ceneje te železne prečke ki se dvignejop in spustijo zaklenjene na klučavnico,...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
sej, če nekdo tuji parkira na skidan parkplac še ni take sile, ker veš, da bo čez ur šel ... svinsko je tisto, ko vrže pol metra snega, ti si spucaš plac , da boš sploh lahko ven zapeljal, pol pa prideš domov pa vidiš, da ti je sosed gor parkiral ... takemu se je treba s železno lopato za kidanje na haubo podpisat ... mi smo meli takega kmeta v našem vhodu ... vsi smo si pucali "svoje" place a on nikoli, vedno pa parkiral na spucano

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Jaz v osnovi recimo doma nikoli ne kidam, ampak samo zapeljem ven iz parkplaca... Nevem zakaj ste vi kidali,...

Sicer pa tut on je recimo moral skidat, da je pol prišel ven, in je recimo tut njemu nekdo gor parkiral...

Zaj mi neboš rekel da prides ob 23 domov, pa je edini parkplac ki je fraj še skidan povrhu, boš ti reko; nem tu parkiral,
grem 2 ulici nižje,... f00kneš avto gor, kajtečeš. Če ga nebos ti ga bo pa mulc s spušeno hondo za tabo.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
... ter primeš lopato in spucaš sosednjega. Dve, tri minute dela.

Mislim, jaka posla. A si ti eden od gajbičarjev?
stupid-1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
zato ker naš blok nima svojih parkirnih prostorov in zato parkiramo napol na pločnik ... in če ni skidano je težko ven prit, ker ti plug nabije meter snega ob avto ... seveda letos ni problemov, ker ni tolko snega in ker se ta sosed preselil

@keber
nisem gajbičar ... daleč od tega ... ampak če si lahko 7 stanovanj od osmih spuca plac, te si ga še lahko tisti edn

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Gume spustiš, je še najbolj učinkovita rešitev.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Kranj - Planina, verjetno drugje situacija ni nič drugačna...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.559
1.085
113
Titograd
Ne vem v katerem stoletju ste vi zaostali, mi imamo Saubermacher ki nam vsakih 10 dni sprazni kanto za smeti, plus kosovne odpadke 2 ali 3 krat na leto. Najde se kak hepan ki podre kako staro bajto in razbitine odvleče v bližnji gozd in jih tam pusti. V mesto ki je sicer dokaj blizu, pa noben ne vozi smeti.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Poslikat, obvestit občino...

Iz zanesljivih virov vem, da pristojni občinski organi brskajo po smeteh in iščejo dokaze o smetilcih (položnice, osebna pošta... kjer je razvidno ime naslovnika). Sicer gre za primere, kjer so včasih stali ta velki kontejnerji, sedaj pa so ali ekološki otoki ali smetnjaki za blokovsko naselje. Ampak folk še vedno vozi "kosovne odpadke" in ostalo šaro iz okoliških krajev. Občinska uprava pa ima stroške z gumijastimi rokavicami
smile-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
problem parkiranja pri blokih je ta, da je cez dan res nemogoce parkirat. pri nas imamo tablo dovoljeno za stanovalce in ce prides domov pred 17:00 ne dobis parkirnega prostora sploh, cez vikend pa se parkirisce cudezno sprazni..