Me kliče prijatel, ker sma bla dogovorjena da mu dostavim eno zadevo do kosila, in se ravno vsedem v avto in
odletim tukaj en kilometer do bljižnih blokov. Parkiram na parkingu nekako v sami sredini "vrst", si pograbim
prijateljev tovor in začnem hodit proti vhodu, ko uleti model v zgodnjih 40ih...
"Halo" (že ko mi to nekdo reče bi mu lahko naredil "špago" v lapah)
Se samo obrnem in ga gledam WTF ti mene zaj tu rabiš,...
"Mi smo tu kidali"
"Jaz doma tudi, v čem je problem?"
"Nemoreš tu parkirat"
"Kak pa veš da nisem tu doma?" (6 blokov na kupu, nemoreš vseh poznat niti na videz)
Pol pa me gleda kot da sem padel z neba, se obrne in gre,...
Parkirišče naspol prazno, vsaj še 30 parkirnih mest, parkiral sem v sami sredini, niti v prvo vrsto ga nisem dal,
ker se mi enostavno neda manevrirat.
Kaj ti more bit, da gnjaviš nekomu tudi če ni od tam? A morem jaz avto pustit nekje na pločniku oz. krneki
da lahko grem k prijatelju na obisk? Kaj dela folku da je vsak dan bol hinavski? pa negrem nekega modela
gnjavit zakaj parkira na samem pol pa še tovori neko škatlo,...
Mater mi taki modeli lahko pokvarijo nedeljsko popoldne! Namesto da bi družino pelo na pohorje šetat on mene
drka zakaj parkiram na pakingu, kot da gor piše njegovo ime.
Bolkarji zmešani!
odletim tukaj en kilometer do bljižnih blokov. Parkiram na parkingu nekako v sami sredini "vrst", si pograbim
prijateljev tovor in začnem hodit proti vhodu, ko uleti model v zgodnjih 40ih...
"Halo" (že ko mi to nekdo reče bi mu lahko naredil "špago" v lapah)
Se samo obrnem in ga gledam WTF ti mene zaj tu rabiš,...
"Mi smo tu kidali"
"Jaz doma tudi, v čem je problem?"
"Nemoreš tu parkirat"
"Kak pa veš da nisem tu doma?" (6 blokov na kupu, nemoreš vseh poznat niti na videz)
Pol pa me gleda kot da sem padel z neba, se obrne in gre,...
Parkirišče naspol prazno, vsaj še 30 parkirnih mest, parkiral sem v sami sredini, niti v prvo vrsto ga nisem dal,
ker se mi enostavno neda manevrirat.
Kaj ti more bit, da gnjaviš nekomu tudi če ni od tam? A morem jaz avto pustit nekje na pločniku oz. krneki
da lahko grem k prijatelju na obisk? Kaj dela folku da je vsak dan bol hinavski? pa negrem nekega modela
gnjavit zakaj parkira na samem pol pa še tovori neko škatlo,...
Mater mi taki modeli lahko pokvarijo nedeljsko popoldne! Namesto da bi družino pelo na pohorje šetat on mene
drka zakaj parkiram na pakingu, kot da gor piše njegovo ime.
Bolkarji zmešani!