Citat:
Vse kar napišem in objavim v spletnem blogu, je izključno moje mišljenje in mnenje! Ne trdim, da je vsaka stvar resnična ali zgodovinsko utemeljena, gre le izključno za moje mnenje, ki mi po ustavi pripada in ga lahko po zaslugi svobode govora objavljam brez kakršnih kolih sankcij ali tožb. Za napačno interpretiranje mojih besed in prispevkov ne odgovarjam, prav pa tako ne odgovarjam za namerno popačenje mojih besed za škodovanje meni ali drugim osebam .Vse kar napišem je le moje mnenje in ni nujno resnično, podkrepljeno z dokazi ali argumenti. Nobenega nočem pripričevati, nobenega ne silim, da verjame mojim besedam, zgolj in samo obveščam bralce mojega bloga o aktualnem dogajanju našega časa.
Moji članki in prispevki so na voljo za vso javnost ter je dovoljeno kopiranje in objavanje v medijih ali drugih blogih brez problemov ali večjih omejitev! Edina stvar, ki je potrebna, če objavite moje besedilo, je ta, da pod tekstom prilepite ULR oziroma povezavo na moj blog oziroma povezavno dirketno na moj članek! Kot sem že dejal, za morebitne pravne ali politične probleme, ki bi bile posledica mojega članka, ki ste ga kopirali ali posvojili za objavo v vašem mediju, jaz ne odgovarjam! Torej, kopiranje in reproduciranje na lastno odgovornost!
Če vam ni všeč način pisanja mojih prispekov, potem jih ne berite. Preprosto. Če se vam zdi naslov sporen, potem vsebine prispevka ne preberite, preprosto zaprite moj blog!
Mitja Kunstelj