I
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne. Namrec paravomo je ravno tako pravljicen kot kunstljevi podvigi. Veliko ljuidi, ki naj bi sodelovali pri paravomu, je ze takrat delalo v enotah policije, ki je bila v depali vasi na drugi strani...
In tudi ce to pustis ob strani - kunstelj je blog pricel pisati (je vse sem prebral) z zgodbo kaj vse so poceli kot moris... sele nato je pricel govoriti o paravomu. Kasneje spet je pisal o fantih iz pravavom ki naj bi okrog vozili orozje (a niso bili to na zacetku fantje iz morisa?!). Dejstvo je, da kot morisovec pri premikih orozja ni sodeloval. O akcijah enote za katero pa ni nobenih dokazov (aja ne, so ampak jih ima samo kusntelj haha) pa je pac nesmiselno razpravljat.
In neumen je tisti, ki verjame, da je nekaj posameznikov brez vseh operativnih izkusenj peljalo scat folk ki se je prej 30 let uril in kalil v SDV, kasneje VISu in na koncu na SOVI in UVZ. Lej SOVA je imela milijonski budget pa je uspela pokrit lokacijo na kotnikovi (se spomnis opreme iz male ulice oz malega trga), pa se to slabo (sicer nikoli ne bi ven prisla).
Pac fantu je uspelo (verjetno z izdatno pomocjo koga iz ozadja) napisat dobro zgodbo. tega nikoli nisem zanikal. Je pa pac bullshiter.
In kar neko jajckanje okol te knjige... Meni se smilijo ljudje, ki tako sovrazijo nekega politika, da jih lahko nekdo tretji nato nateguje s knjigo, na koncu pa jih bo se preprical, da je jasna kriv da oni niso dobili svoje placane knjige.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
apollo8 samo to mi ne gre u plajbo kaj za vraga je potem en vratar delal v depali vasi?