BLAGOSLOVLJENE VELIKONOČNE PRAZNIKE

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj ti lahko delaš. Kdo ti brani? Ti kar pojdi lepo na šiht za Veliko noč. Bo šef vesel, ker si tako priden.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj pa komunistični zločinski rdečkarji, jedo na ta največji krščanski praznik Veliko noč?
Kaj si boš ti dobrega pripravil za ta praznik?

Ne bi vedel za tiste glede prvega vprašanja.

Jaz za zajtrk jem že kar nekaj časa: 3/4 kosa sončničnega kruha, malo masla in ementaler + 100g kefirja za poplaknit.

Če pa bom še kaj dodatno jedel v ponedeljek ali v nedeljo (kdaj se nažirate?) pa ti ne znam povedati, če bom lačen, bom jedel.
Edino potice nekak ne jem in hrena.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Jaz za zajtrk jem že kar nekaj časa: 3/4 kosa sončničnega kruha, malo masla in ementaler + 100g kefirja za poplaknit.
A 1/4 koščka kruha pa še za južno prišparaš?
Pa se ti po vsej tej mlečni kiselni sploh upaš prdnt?

Zdaj vsaj vem zakaj ga ti tolk serješ.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Oo nestrpni nam želijo lepe praznike, kako prikupno.
A ne..
rolleyes-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:

Glavno, da se vam bivšim rdečkarjem ni treba več skrivati. Prej ste pač naskrivaj žrli potico, zdaj pa javno. Potico ste pa aparatčiki skos jedli, za razliko od navadnih delavcev v "komunizmu".

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Oo nestrpni nam želijo lepe praznike, kako prikupno.
A ne..
rolleyes-1.gif
A veš kako je pri teh cerkvenih praznikih?
Kristjani med letom delamo in za cerkveni praznik praznujemo.
Vi antikristi, pa med letom zabušavate, za cerkven praznik pa nalašč, kao, nekaj delate.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
@Snecer Jaz sicer vsem želim lepe praznike, vendar pa nikakor ne s krščansko-katoliško vsebino, saj ne gre za nekaj, kar bi morali praznovati, ampak nekaj, česar bi se morali sramovati.

V bližni preteklosti mojega življenja in mojih prednikov se najbolj sramujemo zgolj 2000 pobitih nemcev na račun 100 000 tisoč pobitih ljudi vseh generacij pod orožjem komunističega klavskega režima.Če bi nam vladali kristjani tega nebi bilo.Kaj se je dogajalo pred 100 leti in več me ne zanima.

Naj ti čimprej minejo prazniki,da ne boš trpel.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:

1/4 gre za ptice.

Eni pač očitno jogurtov, kislega mleka itd. ne prebavljate.

Vidim, da si se vrnil na forum, te ni več strah?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
@Snecer Jaz sicer vsem želim lepe praznike, vendar pa nikakor ne s krščansko-katoliško vsebino, saj ne gre za nekaj, kar bi morali praznovati, ampak nekaj, česar bi se morali sramovati.

V bližni preteklosti mojega življenja in mojih prednikov se najbolj sramujemo zgolj 2000 pobitih nemcev na račun 100 000 tisoč pobitih ljudi vseh generacij pod orožjem komunističega klavskega režima.Če bi nam vladali kristjani tega nebi bilo.Kaj se je dogajalo pred 100 leti in več me ne zanima.

Naj ti čimprej minejo prazniki,da ne boš trpel.
Ta umotvor je pa treba qotat, da se ne bo zgubil.
hysterical-1.gif

snecer, zgleda, da je "kristjan" stardec pozabil, da se je zlagall kot ps..demenca ali namerno?

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Z ozaveščenostjo število ovac pada. Tako malo kandidatov za farje in samih ovc ni bilo niti v najtrših časih "komunizma".
cheer.gif

Je pa dans en lep dan, ko ne smete nabijat s kurčevimi zvonci.

Edit: pa v 2000 letih bi se tudi lahko zmenili na kateri dan je prikorakal iz groba, ne pa da datum vsako leto prestavljate...

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
1/4 gre za ptice.

Eni pač očitno jogurtov, kislega mleka itd. ne prebavljate.

Vidim, da si se vrnil na forum, te ni več strah?
Mleko je za mačke.
Si že kdaj zavohal kako mačji drek smrdi? Če si, potem lahko veš da tako potem smrdi tudi za tabo.

Sem prišel malo na forum nazaj pogledat , da vidim kako praznuješ Veliko noč.
Se pa še bojim drgač. Tebe sploh.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Uspešne in neuspešne države tukaj nimajo veze. Ker pa je v slovenski Ustavi zapisano, da so Cerkev in verske skupnosti ločene od države, mislim, da se verskih praznikov nebi smelo šteti kot državne. Če pa je že tako, ne vidim razloga, da tudi npr. muslimanski bajram nebi bil državni praznik in dela prost dan. Ravno tako bi se npr. Čezvesoljska zombi cerkev blaženega zvonenja lahko spomnila, da je vsak ponedeljek praznični dan in državni praznik.
Medtem pa je Prvi maj, praznik dela, spomin na Haymarketski izgred v katerem je dalo življenje za delavske pravice in človeka dostojno življenje mnogo več ljudi kot pa pred dvatisoč leti.
In kak praznik je 2. maj?
Država bi naj bila v službi svojih ljudi. Ločitev cerkve in države pomeni, da kler ne opravlja državnih funkcij. Včasih so bili kleriki tudi matičarji in so vodili matične knjige za državo. Nekaj 100 klerikov ima tako ali tako lahko praznik povsem po svojih željah, ker ne hodijo v službo. Ne pomeni pa, da pripadniki neke veroizpovedi niso državljani države, čeprav si alter "pravniki" to razlagajo tako.
Smisel je, da je državni praznik in dela prost dan nekaj, kar večji del ljudi dejansko praznuje kot praznik. To so nekoliko bolj normalni od tebe spoznali že v Jugoslaviji in so uvedli dva cerkvena praznika kot državna in dela prosta. To je bil 1. november, ki izhaja iz čisto cerkvenega praznika in malo pred razpadom SFRJ še Božič. Nekoč so nas "šolali" in vohljali, kdo za 1. maj seje koruzo, namesto da bi šel na delavski shod. Po letu 1980 pa je še državni kombinat delal za te "praznike" na polno. Medtem, ko so od velikega petka do nedelje traktorji mirovali in niso sejali sladkorne pese, čeprav je to koledarsko primeren čas za to delo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
cheer:

Nč bat. Bomo vse nadoknadli. V soboto zvečer, ko je vstajenska maša, začnemo. V nedeljo zjutraj pri procesiji, ko boš ti še spal, pa užgi.
Si že kupil pakelc vate, da si boš ušesa zamašu?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
cheer:

Nč bat. Bomo vse nadoknadli. V soboto zvečer, ko je vstajenska maša, začnemo. V nedeljo zjutraj pri procesiji, ko boš ti še spal, pa užgi.
Si že kupil pakelc vate?

Na partijske sestanke si tudi tako navdušeno hodil?

Še vedno iščem nekoga z RPG, plačam na roke.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Edit: pa v 2000 letih bi se tudi lahko zmenili na kateri dan je prikorakal iz groba, ne pa da datum vsako leto prestavljate...

Datum Jezusovega vstajenja prestavljamo zato, da se ne ve točen čas vstajenja, ker bi Jezusa lahko kakšen komunist pred grobom čakal, da ga likvidira.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jezusa so likvidirali tisti, katerim so kasneje kristjani najbolj lezli v rit. Krivdo pa naprtili judom in jih potem tamanli v Jezusovem imenu do nedavnega.

Me zanima če veš iz glave, kako se vsako leto določi velika noč. prva nedelja po prvi pomladanski polni luni

Si peljal žegnat bicikl? Fonzi je še vedno samski?

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
A veš, da bom šel res! V nedeljo (12 ur) in tudi v ponedeljek. Ker imam spodobnega in poštenega delodajalca, za oba dneva dobim dodatek 50%.
aplauz.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Me zanima če veš iz glave, kako se vsako leto določi velika noč.

Si peljal žegnat bicikl? Fonzi je še vedno samski?
Jaz vem kako se določi. Ampak ti ne povem iz razloga kot sem ga navedel kakšen post nazaj. Se bojimo, da bodo komunisti pred grobom čakali. Ne povem.

Kaj boš pa ti jedel za Veliko noč? A tud mleko s kefirjem ? Tako kot tvoj prjatu snecer?

Citat:
Še vedno iščem nekoga z RPG, plačam na roke.
Kaj je to RPG?
Ti lahko jaz kako pomagam?

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
A veš, da bom šel res! V nedeljo (12 ur) in tudi v ponedeljek. Ker imam spodobnega in poštenega delodajalca, za oba dneva dobim dodatek 50%.
aplauz.gif
No saj pravim.
Lepo, da antikristi vsaj za Veliko noč kaj delate. Saj župniki morajo za Veliko noč tud fejst delat. Ste si kar podobni.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V tem trodnevju želim vsem naj nas vstali Zveličar napolni z vero, upanjem, ljubeznijo, ki spreminja svet.
cheer.gif

Tudi jaz želim vsem blagoslovljene velikonočne praznike, polne vere, upanja in ljubezni. Naj Vam osrečujoča zavest Kristusove zmage nad smrtjo vlije novega upanja in poguma za jutrišnji dan.