BLAGOSLOVLJENE VELIKONOČNE PRAZNIKE

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
priden.gif
Mamca, dober tebe zdeluje, se bo treba sprijaznit, da je najlepše mimo, ampak tudi starost je lahko lepa.
Sej ne boš kr hin, pred tabo so še desetletja, res pa ne bo več tolk seksa in drugače bo, Včasih je bil vesel, kdor je seksal s tabo, zdaj boš vesela ti, da bo še kdo sploh hotu s tabo
evil.gif

Pa sploh preveč razmišljaš, to ni dobro za zdravje. Če ti možgan ne da miru, ti priporočam včlanitev med domobrančke, pa ne bo treba nič več tuhtat, možgan bo na off in bo veliki vodja razmišljal namesto tebe in starostne tegobe in vsi dvomi se bodo razblinili ob skrbi za dobrobit in blagor enega in edinega,
evil.gif

Sej če bi bla mlada, bi te povabil med nas komuniste, ampak pri ženskah so starostne omejitve, ker mi komunisti, damo veliko na razmnoževanje naše populacije.
tongue-1.gif

evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V tem trodnevju želim vsem naj nas vstali Zveličar napolni z vero, upanjem, ljubeznijo, ki spreminja svet.
cheer.gif

enako Robi,predvsem naj tudi tebe napolni z ljubeznijo, predvsem do sočloveka,konec koncev smo vsi nastali po božji podobi,tako da boš lahko malo bolj strpen do drugačnih

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V tem trodnevju želim vsem naj nas vstali Zveličar napolni z vero, upanjem, ljubeznijo, ki spreminja svet.
cheer.gif
Tole trodnevje bi moralo biti dovolj za praznovanje, zato ne vem zakaj so firer@co. za državni praznik določili še ponedeljek. V teh kriznih časih, ko vsak dan prav pride za rešitev naše države in gospodarstva, nam to povzroča veliko gospodarsko škodo.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Eh, Capl moj, oba sva stara (ampak jaz sem za razliko od tebe še zlo luštna in fit
cheer.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:Tole trodnevje bi moralo biti dovolj za praznovanje, zato ne vem zakaj so firer@co. za državni praznik določili še ponedeljek. V teh kriznih časih, ko vsak dan prav pride za rešitev naše države in gospodarstva, nam to povzroča veliko gospodarsko škodo.
Uspešne države imajo kot praznik še današnji dan.
Verjetno so uspešne predvsem zato, ker nimajo podaljšane pijanščine za prvi maj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:

Mene pa že dolgo nekaj zanima, na to vprašanje mi nihče ne zna zadovoljivo odgovoriti:

Zakaj je moral Jezus fizično pretrpeti vso to kalvarijo, da je "odrešil" ljudstvo greha. Greh naj bi bil psihična stvar. Kakšne vrste kompenzacija je to?
Ne provociram, res me zanima.

V knjižnici si izposodi knjige tele gospe: http://sl.wikipedia.org/wiki/Uta_Ranke-Heinemann

To bi moralo biti obvezno čtivo že v osnovnih šolah.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
potem si zelo nerazgledan, ce to trdis.

poleg tega naziranje ni bistvo teh praznikov, pravzaprav nikogar ne poznam, ki bi se prav hudo naziral po jutrisnjem blagoslovu. dejstvo je, da je bilo sedaj 40dni posta in se malce vec poje. ko imajo muslici ramadan je pa vse ok?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.545
5.094
113
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:Poserjem se na te praznike. V ponedeljek kosim travo.
V ponedeljek komot kosiš travo. Velikonočni ponedeljek tudi teološko nima več neke teže. To je dan po velikem prazniku, ki je namenjem temu, da delaš tisto, kar si želiš. S teološkega stališča bi bil bolj smiseln kot praznik petek (danes). Pred 40-imi leti na kmetih so imeli poseben pomen veliki petek, sobota in nedelja. Več "vreden" kot ponedeljek je bil potem četrtek, spomin na dan zadnje večerje.
Če rad kosiš travo, delaj to.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ggg pravi:
potem si zelo nerazgledan, ce to trdis.

poleg tega naziranje ni bistvo teh praznikov, pravzaprav nikogar ne poznam, ki bi se prav hudo naziral po jutrisnjem blagoslovu. dejstvo je, da je bilo sedaj 40dni posta in se malce vec poje. ko imajo muslici ramadan je pa vse ok?

Nažiranje, dopust in nič drugega... vse ostalo je farsa.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kaj pa komunistični zločinski rdečkarji, jedo na ta največji krščanski praznik Veliko noč?
Kaj si boš ti dobrega pripravil za ta praznik?

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Uspešne in neuspešne države tukaj nimajo veze. Ker pa je v slovenski Ustavi zapisano, da so Cerkev in verske skupnosti ločene od države, mislim, da se verskih praznikov nebi smelo šteti kot državne. Če pa je že tako, ne vidim razloga, da tudi npr. muslimanski bajram nebi bil državni praznik in dela prost dan. Ravno tako bi se npr. Čezvesoljska zombi cerkev blaženega zvonenja lahko spomnila, da je vsak ponedeljek praznični dan in državni praznik.
Medtem pa je Prvi maj, praznik dela, spomin na Haymarketski izgred v katerem je dalo življenje za delavske pravice in človeka dostojno življenje mnogo več ljudi kot pa pred dvatisoč leti.