BlackBerry Bold 9700

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Javite se Bold 9700 uporabniki, iz katerega aparata ste prišli sem in kako se vam zdi? Dobre in slabe stvari?

Sam sem prišel iz Bold 9000 in mi je velikost (kar sem se bal da bo premajhen) všeč, prav tako zaslon, več rama in kamera. Najbol pohvalna pa je seveda baterija. Mislim da ena boljših med modernimi telefoni.

Malo se razpišite
wink-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
Jaz sem z njim zelo zadovoljen.

Zelo hiter je, bistveno več uporabljam internet kot prej, ker lahko poiščeš ali preveriš kakšno informacijo, ko se v družbi kdo česa ne spomni ali trdi kakšno stvar.
grin1.gif

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
jaz tudi razmišljam že dolgo o prehodu na BB Bold 9700 (kot drugi telefon) zaradi baterije. Kako je kaj pri BB pri izklopu prenosa podatkov zaradi roaminga? je možno, oz zanesljivo deluje? hvala za komentar..
lp

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.448
113
V Manage Connections - Mobile Network Options je pri Data Services nastavitev While Roaming, kjer imaš možnosti On - Off - Prompt.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Res, gre za odlično orodje. Pisanje je enkratno, navigiranje isto. Webkit browser je na poti potem pa bo sploh super!

khakuam

Pripravnik
19. maj 2008
260
0
16
Kako pa je delat s ploščico, ki je zamenjala sledilno kroglico? Še vedno odzivno?

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik khakuam pravi:
Kako pa je delat s ploščico, ki je zamenjala sledilno kroglico? Še vedno odzivno?

dost bolš kot kuglica,... zlo odzivno pa še prah se ne nabira kot pri kroglici in je potem začela štekat po nekajmesečni uporabi

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
515
72
28
širne planjave Dolenjske
Si že vse povedal.

Imel sem vse BBje do sedaj, tega imam že kake pol leta (testni user) in trenutno ga ni boljšega.
- Sledilna tipka je bistveno boljša od kroglice, deluje brezhibno, brez zatikanja kot pri prejšnjih
- fotoaparat je bistveno boljši kakor na BB9000
- mobitel je manjši, bolj prijeten za uporabo od BB9000 (ta je bil preširok)
- sama postavitev menija mi je bolj logična, no za nas "heavy" userje je vseeno, za nove uporabnike pa je sama zasnova podmenijev bolj logična
- uporabljam wifi, gps, 3G, corporate mail, 5 privat mailov, uporabljam browser in špili po pol ure na dan...baterija mi zdrži dva dni b.p.
- če bi ga imel samo za maile, potem pa tudi do enga tedna po moje, nisem še sprobal
- trenutno aparat, ki ima vse za moje potrebe, za poslovno in za privat rabo....kar bi bilo več, je nepotrebni balast - moje mnenje

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
@godfather: super napisano.. Potem boš gotovo dobil na test tudi BB Dakota / Magnum?
smile-1.gif
Kaj meniš o tem stvoru?

@tafrishnzelen: vse (ali pa vsaj 90% aplikacij) dobiš preko preizvajalčeve strani z OTA linki. Če pa imaš res željo po AppWorldu pa lahko preko švicarskega noža (BBSAK) namestiš datoteki na eni izmed spodnjih povezav (install CODS). Aparat rabiš samo priklopit (brez mount / mass storage).

http://www.megaupload.com/?d=SK7H99EX
http://www.mediafire.com/?tzygzn3mmyn

Zaenkrat delujejo samo brezplačne aplikacije.. Jaz ga imam samo da na vsake toliko preverim, kaj so trenutno top in featured aplikacije.

Nazadnje urejeno:

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Tudi sam se malo obračam za tem mobilcem in me zanima kako je z navigacijo, trenutno uporablam garmin na WM in bi ga tudi na BB-ju. Ima kdo naloženega oziroma če se sploh da uredit to zadevico gor.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Garmina program se da uporabljati. Na žalost se zaenkrat ne da naložiti kart na aparat, ampak jih sproti lovda dol preko gprs-a.

lp

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Mene pa je ravno bilo strah kako se obnese opticna ploscica namesto kroglice. Meni Bold deluje zelo dobro in imam na starem vse kaj potrebujem tako da se ni sile za novim