bivsa s frendom

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to je bila danes dolgočasna jutranja tema na radiu HIT. wtf. kako se spomnijo kaj takega.

bivša ne more bit s frendom, je lahko samo bivsa z bivsim frendom, še bolje, bivša z znacem.

in pol nabijajo..v tri krasne. jaz z babo k je bila s komerkoli k ga jaz poznam, ne morem bit. pa je lahko sam v vrtcu bil v sosednji skupini, v šoli v drugem turnusu..bog ne daj, da bi kakega kdaj spila.

pa vi?

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
prvo, zakaj poslusas hit, ti bosanc na R1 ni po godu, a? drugo pa zakaj pa nebi mogu bit z bejbo, s kero je bil tvoj prjatu?! lbezen ne pozna meja, ce so vsi vpleteni normalno socializirani osebki ne vidm razloga zakaj bi se sekiral, ce bi se zacopal v bejbo, ce je dobr prjatu, bo to zastopu in se nima kej kesit, ce je seveda bivsja...

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

I never get jealous when I see my ex with someone else, because my parents always taught me to give my used toys to the less fortunate.

jello

Guru
22. sep 2008
10.325
3.927
113
Pri meni ni šans da to laufa....Poznam pa nekaj skupin (skavti, plezalci,...)kjer so nekajkrat zarotirali, v smislu vsi smo sprobali vse, se potem poročili, imajo otroke in jim še vedno špila. Hočem rečt, pet tipov, pet bab, skratka pet parov, po treh letih prva rotacija, po dveh ali treh še ena,.....in potem kot sem napisal. Vsak ma vsaj dva kolega, ki sta z dvema njegovima bivšama. In so po desetih letih še vedno družba.

Ne štekam pa tega čist točno, nisem nikoli probal, ker z bivšimi praviloma nimam nobenih stikov več.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
No no softi, pretiravat pa spet ni treba!

Res je, če je babura bivša od kolega, pol tuki vse jasno, nimaš kj več za počet z njo.

Sem pa vedno vesel, ko mi kakšen prjatu predstavi kakšno deklico, ki je še ne poznam (in ni bila omadeževana iz njegove strani), pa ne glede na to, če je njegova sošolka al pa sestrična =).

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
in ce je bivsja, je z razlogom bivsja, al niste sposobni razcistit kaj cutite do bivsje?! kaj ima ona s tabo, razen tega, da je BIVSJA?!

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
to je bila danes dolgočasna jutranja tema na radiu HIT. wtf. kako se spomnijo kaj takega.

bivša ne more bit s frendom, je lahko samo bivsa z bivsim frendom, še bolje, bivša z znacem.

in pol nabijajo..v tri krasne. jaz z babo k je bila s komerkoli k ga jaz poznam, ne morem bit. pa je lahko sam v vrtcu bil v sosednji skupini, v šoli v drugem turnusu..bog ne daj, da bi kakega kdaj spila.

pa vi?

se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim!

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
ne vidm razloga, zakaj bi prjatla crtal s seznama, ce je z mojo BIVSJO!? primitvnost, lastis si nekaj, kar ni vec tvoje...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Če je bivša je z razlogom bivša ja.... Frend jo sovraži, ti boš pa z njo potem...eh ne gre to.

Saj ni edina faking ženska na svetu.

Je pa treba ločit med frendi in znanci.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:

pa vi?

A se tako zelo sekiraš, da bo ona povedala, da imaš malega?

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če je bivša je z razlogom bivša ja.... Frend jo sovraži, ti boš pa z njo potem...eh ne gre to.

Saj ni edina faking ženska na svetu.

Je pa treba ločit med frendi in znanci.

OK ce je s frendom 1 mesec po tem, potem je itak cudno, ker se clovek se ni ohladil. Ce frend hodi z eno bivso izpred 10 let, pa naceloma ne vidim problema.

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
@softi, po tvojih razmisljanjih sodec, se obnasas, kot da je bilo, prej in potem...
@ynos, ni edina, seveda ne, je pa zenska in tvoj prjatu je dec, ane? se zgodi in se dogaja, let it go...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

pa vi?

A se tako zelo sekiraš, da bo ona povedala, da imaš malega?

ja, ubistvu ja..da je mali, pa se netehnicar

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Imam za kolege 2 še hujša para.

- Prva je sedaj z njegovim bratom, s katerim sta se razšla samo par mesecev prej.
- Drugi je pa s sestro svoje bivše (je pa vsaj bivša že kar nekaj let)

Pa vse funkcionira.
zmaga.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

pa vi?

Se zelo strinjam!!!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če je bivša je z razlogom bivša ja.... Frend jo sovraži

Ne vem, v kakih primitivnih krogih se to eni gibljete, ampak v mojih krogih se večina bivših ne sovraži med sabo.

Ni šlo..pač ni šlo..greš narazen...kar pa še ne pomeni, da se folk sovraži.

Za mene bivše od prijateljev niso prepovedana roba..

Eni pa si kr delajte sezname..sestrična od bivše ne, prijateljica od bivše ne..bivša od prijatelja ne...sami sebe omejujete na ta glup način.

Nazadnje urejeno: