Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tu se pri meni hec končna, ko začne kdo na kakršenkoli način simpatizirati z nacisti, fašisti, domobranci...
Fantje ne ga izivat...nas bo nalomo Predinstayl
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Tu se pri meni hec končna, ko začne kdo na kakršenkoli način simpatizirati z nacisti, fašisti, domobranci...
Trezen pogled.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kolega moderator.
Tale naslov je še slabši od prvotnega.
Realno je bila to bitka med Domobranci in Partizani. Vemo, kdo je stal za partizani (komunisti), vemo pa tudi kdo je stal za domobranci (nacisti).
Torej naj bo naslov "Spomin na komunistične poboje nacistov."
Ampak takega naslova jaz nočem, ker bo potegnil sovraštvo še na alterju še za kake par let.
Zakaj ne more biti poimenovana tako, kot so npr. bitke v vseh vojnah. Bistvo, brez osebnih travm. Bitka na Sommi, bitka za Stalingrad, Izkrcanje v Normandiji itd. Nisem še slišal verzije: Spomin na kapitalistične poboje v Normandiji.
Tako, da jo bom preimenoval v "Bitko pri Grahovem med Domobranci in Partizani."
Daj ne serji *diot.Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Potem naj bo realen naslov....Partizansko pobijanje sonarodnjakov.
Zdaj ti bom pa nekaj povedal: dokler klepaš takšne "odgovore", samo dokazuješ, da si en neizobražen tišlar (to velja samo zate, ker poznam tišlarje, ki so precej na nivoju), ki mu je v veselje srati po forumih. Pa če zameriš ali pa ne. Če bi bili moderatorji zakaj, bi ti dali ban ,kot si ga že dobil kot suzica, janšatova urška ipd. .., pa tudi na MON-u smo se te znebili, ker si nenormalno težek model.Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Poboj se je zgodil...zagrešili so ga pa komunisti in to je vsem jasno.
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
mislim, da s "pokolom" sami žalite spomin na te domobranske vojake ki so padli. Kot je brati, so se borili in umrli kot vojaki. Tudi o pohorskem bataljonu se ne piše, da so bili poklani, ampak kao o "zadnji veličastni bitki" s premočnim sovražnikom.
Cepci, res
A s komunisti pa lahko?Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
., pa tudi na MON-u smo se te znebili, ker si nenormalno težek model.