Se spomnem, ko je bil Bitcoin 1850€ in pol čez par dni 2200€ in pol sm popizdu in se prjavu na Bitstamp. Je pa bilo še vse tako fišno in vsaka novica je vzbudila strah in trepet in sem večkrat prodal in kasneje kupil dražje, ker kao, Bitcoin bo sedaj ob prvem forku na BCH propadel. Sistem se bo sesul in take fore in jaz panično vse prodal. A BTC, kralj je šel samo še gor. Potem spet drugič, ko je bil kao Segwit2X...ja, sedaj bo pa propad, sigurno in sem spet prodal in itak so ga skenslali in potem spet kupil dražje. Sedaj pogledam BTC, vidim ceno, pogledam drugi dan, vidim, da je jurja manj, se samo nasmejim, pogledam tretji dan, cena 2 jurja višje. Pol leta nazaj bi znoru od straha. Sedaj samo zaprem. Pa še z ene par trejdi sem se tako zajebal, da res ni. Prodal na vrhu, se je zgodila korekcija, hotel kupiti, Bitstamp zmrznil, ko je prišel nazaj, je bila cena že višja....seveda sem še malo čakal, da pade, vendar BTC je samo še lezel gor....potem sem en dan stisnil zobe in na vrhu kupil. No, sedaj je že mnogo višje, samo občutek, da bi sedaj imel cca še enkrat več, mi ne da miru...Tako, da tisti, ki ste hodlali vse ta čas od začetka, svaka vam čast
Kaj uni je že začel prekopavat odpad, kjer ima disk s 7000BTC-ji?