Bitcoin-hudičeva valuta.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Jaz sem takrat v petek poslal in v ponedeljek bil potrjen. Verjetno med vikendom niso delali ali pač. Ne vem. Že takrat so se mi zdeli tisti 3 dnevi dolgi.
grin1.gif
Takrat vem, da je folk govoru, da se na Kraken čaka po 1 mesec.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
nasvet: vsi novinci na Binancah kupite kak BNB coin (binance coin) in z njim plačujte FEEje saj so na tak način vsaj zaenkrat še manjši feeji ( Using BNB to pay for fees(50% discount)).

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Zdaj me je Coinbase potrdil, lahko tudi izvedem plačilo gor, mi pa noče verificirat bančnega računa.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Se spomnem, ko je bil Bitcoin 1850€ in pol čez par dni 2200€ in pol sm popizdu in se prjavu na Bitstamp. Je pa bilo še vse tako fišno in vsaka novica je vzbudila strah in trepet in sem večkrat prodal in kasneje kupil dražje, ker kao, Bitcoin bo sedaj ob prvem forku na BCH propadel. Sistem se bo sesul in take fore in jaz panično vse prodal. A BTC, kralj je šel samo še gor. Potem spet drugič, ko je bil kao Segwit2X...ja, sedaj bo pa propad, sigurno in sem spet prodal in itak so ga skenslali in potem spet kupil dražje. Sedaj pogledam BTC, vidim ceno, pogledam drugi dan, vidim, da je jurja manj, se samo nasmejim, pogledam tretji dan, cena 2 jurja višje. Pol leta nazaj bi znoru od straha. Sedaj samo zaprem. Pa še z ene par trejdi sem se tako zajebal, da res ni. Prodal na vrhu, se je zgodila korekcija, hotel kupiti, Bitstamp zmrznil, ko je prišel nazaj, je bila cena že višja....seveda sem še malo čakal, da pade, vendar BTC je samo še lezel gor....potem sem en dan stisnil zobe in na vrhu kupil. No, sedaj je že mnogo višje, samo občutek, da bi sedaj imel cca še enkrat več, mi ne da miru...Tako, da tisti, ki ste hodlali vse ta čas od začetka, svaka vam čast
zmaga.gif

Kaj uni je že začel prekopavat odpad, kjer ima disk s 7000BTC-ji?

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik igi pravi:
kaj pa je zdajle ta padec?

A je to naročeno, da lahko dokupimo ali?
smile-1.gif

Hahhahahahahahaa. Ja pa ne more it samo gor. Bravo, si me nasmejal.
nahrung002.gif

...čeprav me nisi in sem šel hitro prečekirat ceno
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

pioneer

Pripravnik
11. dec 2014
632
14
18
Tisti, ki jamrate čez provizijo coinbase sej lahko na GDAX zamenjate. Ista prijava, isto geslo, ker je to eno in isto. Samo klikneš trasnfer funds from coinbase in to je to. Sam moreš pa biti verificiran, če ne ne bo nič...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
pa znat nastavit na gdax da bo res brez provizije
grin1.gif

sicer pa jaz sem se verificiral na binance na lvl2, v nedeljo zvečer sem poslal, danes je že

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.986
17
38
Bled
Se kje v binance da videt koliko imaš v določenih coinih v recimo USD ali EUR? Se da mogoče to videt v Bistamp-u?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.691
9.904
113
40
MB
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Se kje v binance da videt koliko imaš v določenih coinih v recimo USD ali EUR? Se da mogoče to videt v Bistamp-u?

posamično po kovancih ne, piše ti samo skupna vsota v btc in usd

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Tudi sam sem razmišljal, ampak te mafie ziher nebom podpiral... če tudi naredim izgubo. Kaj hočejo naredit je to da si prilastijo BTC.
Klonirali so BTC povečali block size, in se hvalijo kak je ful boljše laufa... ja valda, da laufa boljše, če lahko spakirajo več transakcj v en blok, in nimajo takega prometa. Ampak tudi te veselice bo počasi konec, ko bo tudi ta blok premali. Rešitev je treba posikat drugje.

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Kdor si želi hitrejšega potrjevanja in nizkih provizij, ima boljše alternative naprimer v dashu ali litecoinu, ne pa v BCH, ki je proizvod kriminalcev in tudi sicer tehnološko ne prinaša ničesar pozitivnega.