za te stvari moraš biti dovzeten in verjeti v njih.Pozdravljeni,
ali je kdo poskusil bioterapijo po metodi Zdenka Domančiča ali njegovih učencev, v živo na seansi ali na daljavo?
Kakšne so vaše izkušnje?
Ali bioenergija deluje na daljavo?
Hvala
Bioenergija = placebo. Kakšen efekt pa ima placebo, pa je odvisno od vsakega posameznika.Pozdravljeni,
ali je kdo poskusil bioterapijo po metodi Zdenka Domančiča ali njegovih učencev, v živo na seansi ali na daljavo?
Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala
Bil dvakrat, še v Kr. Gori. tam videl čudne stvariPozdravljeni,
Kakšne so vaše izkušnje?
Hvala
in jaz sem zapisal dejansko mojo izkušnjo. se pa tudi jaz ne obremenjujem s tem, ali so bolečine izginile zaradi razmigavanja, vroče vode ali nekih neznanih energij okoli mene, važno mi je, da so izginile.Lahko si ciničen, kot si želiš. Jaz sem zapisal dejansko izkušnjo bližnjega, kaj pa ti verjameš mi pa dol visi.
Če bi res samo to naredil, ti ne bi bilo treba tega zgoraj napisat? Dovolj bi bilo, da svojo izkušnjo opišeš.mogoče je pa tudi v vodi iz mojega tuša malce bioenergije?
Placebo je lahko zelo močno zdravilo, zato ga upoštevajo pri vsakem testiranju zdravil. Zdravilo je učinkovito, če pomaga več ljudem kot placebo.Kot spremljevalec dal skoz par Domancicevih seans.. in ko vidis ljudi prvi dan.. pa potem tretji dan.. kapo dol..