Bilderbergi

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
Prosto po Ickeju - vsi trije, ker so eno in isto ....
priden.gif

(in kuščarji niso vesoljski)

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.141
355
83
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Ce je cudastvo tvoj argument potem brezveze da ti se karkoli pisem. Pac tvoje mnenje.
Ja no, na kateri seji so v EU parlamentu rapzravljali o Bilderbergih?

Veš ali ne? Saj je zapisnik te seje na internetu.

Številke seje (še manj pa zapisnika) jaz ne vem (čeprav ne sprašuješ mene
wink-1.gif
) poslanec povabil Estulina na sejo, kjer je ta predaval poslancem. Mislim da je bilo to letos spomladi ... In o tem se je v naših medijih poročalo, tako, memegrede ...

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Ce mislis da se bom zajebaval z iskanjem med zapisniki kdaj, kje in kolikokrat so omenili bilderberge da jih predlozim tebi, ki imas vnaprej pripravljen odgovor se mocno motis. Ce zelis poguglaj o evroposlancu Nigel Farageju pa si isci zapisnike s seje. Tema ni odprta da bi jaz kogarkoli v kaj preprical. In tukaj ni govora ne o chemtrailih, alienih al ne vem se cem. Govorimo o preprostem letnem dogodku, kateri je meni pac sumljiv..... ce se 130 najvecjih bogatasev sveta zbere vsako leto na dolocenem mestu se verjetno ne pogovarjajo kdo je kupil boljse palice za golf.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.015
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Samo nekaj mi še ni jasno - kdo je sedaj odgovoren za chemtraile?
Bilderbergi, Iluminati ali vesoljski kuščarji?
Veliki arhitekt

erikson

Guru
25. avg 2007
22.326
6.138
113
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Zakaj bi se moralo vsako leto kup najpremoznejsih odlocati o usodi sveta? Zakaj ima potem vsaka drzava svojega predsednika, kralja, diktatorja.... svoj parlament, vlado, vladajoce stranke.... zakaj imamo EU, NATO, ZN.... ce se morajo se bogatasi po svoje zmeniti. So oni dejansko tisti ki vlecejo niti?
Če tako pogledaš, je srečanje Bilderbergov neke vrste "Alter v živo". Malo neformalno poklepetajo med seboj o različnih temah, povedo kaj zanimivega počnejo, ...

Nekaj takega kot Davos ali pa TED predavanja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.015
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Zakaj bi se moralo vsako leto kup najpremoznejsih odlocati o usodi sveta? Zakaj ima potem vsaka drzava svojega predsednika, kralja, diktatorja.... svoj parlament, vlado, vladajoce stranke.... zakaj imamo EU, NATO, ZN.... ce se morajo se bogatasi po svoje zmeniti. So oni dejansko tisti ki vlecejo niti?
Če tako pogledaš, je srečanje Bilderbergov neke vrste "Alter v živo". Malo neformalno poklepetajo med seboj o različnih temah, povedo kaj zanimivega počnejo, ...

Nekaj takega kot Davos ali pa TED predavanja.
Sej alter v živo dejansko obstaja... ampak zaenkrat nam s temi zgodbicami o kuscarji uspeva zamegljevat resnicnost.... Kdaj so srecanja pa lahko razberemo preko masterrjevih sporocil - seveda moras poznati sistem desifriranja sporocila. Je pa tako da glede na stevilo besed lahko izracunamo ob kateri cesti ob katerem kilometer kamnu se dobimo in se sele tam izve tocna lokacija srecanja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.015
113
katerega pozicijo na preprogi doloci mojster s sestilom =)

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
There we go
smile-1.gif

Zdaj mi pa samo se odgovori kako je bilo ime levemu in desnemu stebru v T.K.S., pa bo vse jasno
smile-1.gif

007

Pripravnik
4. sep 2009
707
0
16
itak, lazje je pogledat stran in se delat da neki ne obstaja, zivet v prepricanju, da je vse zgolj nakljucje, kot da se z usodo vseh nas igra nekaj izbranih...kot sem ze v eni zmed tem napisal, pojdite gledat v zgodovino, od kod izhaja bancni sistem, katere druzine izhajajo od tam in kaj se je tam pred mnogimi leti dogajalo. ce se vedno neveste, poguglajte kaj o bančnem sistemu in benetkah, kako so veneti prišli preko evrope do velike britanije, kdo sploh so in kdo so njihovi potomci danes in kakšnih načel so. Bilderberg je zgolj ime zaradi hotela kjer so se pričeli zbirat in je v bistvu skupno pop ime za nekaj družin in veljakov ki imajo v lasti praktično cel svet.
pred časom sem imel namen začet pisat blog o teh zadevah, ter finančnih in ostalih mahinacijah teh bizgecev, jst sem se rajš odloču da namesto, da ščijem proti vetru, jadram z njim...ja itak, lažje je...živiš 60 let, imaš potomce, na žalost je primarna skrb preživet le-te, šele nato koga drugega, seveda prijateljem delim brezplačne nasvete
smile-1.gif

zgolj ena zgodba o "čistih" namenih RC-jev, kako je Nathan prišel praktično do lasti Bank of England, ko je razširil slabo novico, da je Napoleon premagal britansko vojsko pri Parizu, panika je zavladala, državne obveznice so padle na zgolj nekaj odstotkov prejšnje vrednosti, nakar on pokupi praktično vse. No 24 ur prepozno pride novica, da so britanci dejansko PREMAGAL Napoleona, medtem je Nathan Rothchild že imel v lasti praktično celo Anglijo...gg bi rekl ob koncu partije pokra, gg.

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Kaj naj ti utemeljim? Vsakih ko zagledam "Bildebergi",

Damn, očitno sem za leseno žlico.

Ko sem videl topic, sem pomislil na tole:

63079655.jpg

grin1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ti, prostozidar, bodi pa tiho, itak si ti vsega kriv - se posebej druge reesije, ki bo naslednji mesec! :D

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.015
113
Citat:
Uporabnik 007 pravi:
itak, lazje je pogledat stran in se delat da neki ne obstaja, zivet v prepricanju, da je vse zgolj nakljucje, kot da se z usodo vseh nas igra nekaj izbranih...kot sem ze v eni zmed tem napisal, pojdite gledat v zgodovino, od kod izhaja bancni sistem, katere druzine izhajajo od tam in kaj se je tam pred mnogimi leti dogajalo. ce se vedno neveste, poguglajte kaj o bančnem sistemu in benetkah, kako so veneti prišli preko evrope do velike britanije, kdo sploh so in kdo so njihovi potomci danes in kakšnih načel so. Bilderberg je zgolj ime zaradi hotela kjer so se pričeli zbirat in je v bistvu skupno pop ime za nekaj družin in veljakov ki imajo v lasti praktično cel svet.
pred časom sem imel namen začet pisat blog o teh zadevah, ter finančnih in ostalih mahinacijah teh bizgecev, jst sem se rajš odloču da namesto, da ščijem proti vetru, jadram z njim...ja itak, lažje je...živiš 60 let, imaš potomce, na žalost je primarna skrb preživet le-te, šele nato koga drugega, seveda prijateljem delim brezplačne nasvete
smile-1.gif

zgolj ena zgodba o "čistih" namenih RC-jev, kako je Nathan prišel praktično do lasti Bank of England, ko je razširil slabo novico, da je Napoleon premagal britansko vojsko pri Parizu, panika je zavladala, državne obveznice so padle na zgolj nekaj odstotkov prejšnje vrednosti, nakar on pokupi praktično vse. No 24 ur prepozno pride novica, da so britanci dejansko PREMAGAL Napoleona, medtem je Nathan Rothchild že imel v lasti praktično celo Anglijo...gg bi rekl ob koncu partije pokra, gg.

Še lažje pa je vsakič ko nam nekaj ne paše, smo nezadovoljni ali pa si nečesa ne znamo razložiti najti neko teorijo zarote.

Lej zarote so nekaj stvarnega, to je jasno. Se dogajajo - ena taka lepa je kartelni dogovor elektro distributerjev. Problem pa je da vsi viri ki ji ljubitelji zarot radi zagovarjajo (stari sorry ne vem a naj pisem v drugi al tretji osebi) vedno dokazejo zaroto in izpadejo zelo kredibilni ampak vsi sklepi pa temeljijo na dejstvih ki jih teoretiki preprosto postavijo kot dano dejstvo.

In vcasih je celo zabnimivo debatirat o teorijah zarote ampak to z ljudmi ki dokazejo da so sposobni nekega intelektualnega in kriticnega pogleda na svet. ne pa z nekom ki mu ne pase da tezko odplacuje kredit nato pa ugotovi da so vir njegovih tezav prostozidarji in pa delno iluminati (slednji le takrat ko avto crkne ker so ziher nacrtno dali nekaj v naftno da se dvigne poraba rezervnih delov)...

Lej s teboj je o tem fajn debatirat. Se pa hec neha pri 2/3 userjev tega foruma. zal.

@evrofil jakin in boaz - ampak sedaj je jasno vec stvari vprasanje pa ali misliva na enake =)

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Še lažje pa je vsakič ko nam nekaj ne paše, smo nezadovoljni ali pa si nečesa ne znamo razložiti najti neko teorijo zarote.

Se lazje pa se je delati norca brez kaksnih konkretnih argumentov. Tema je odprta, kratek opis dan, se vec materiala pa se nahaja na netu. V ospredje dajem samo ta letni dogodek... pustimo zdaj teorije zarote. Povej mi zakaj menis da so bilderbergi teorija zarote? Se tretjic ponavljam da ne trdim nicesar, me pa zanima mnenje ostalih, zakaj in kaj se dogaja na taksnih srecanjih vsako leto.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.015
113
kot sem ze napisal v eni drugi temi enkrat.

Veliko stvari je narejenih z nekim dogovorom, sploh stvari kjer nekdo zasluzi tako da oskoduje drugega. Ampak ne bos verjel pri vecini takih zadev nekdo enkrat nekaj izda in skrivnosti ni vec. Ampak to govoriva o zadevah na lokalnem nivoju. Ti pa zelis da se pogovarjamo o neki zaroti na svetovnem nivoju, kjer vecja skupina ljudi odloca o zadevah ki jih nato izvaja vec tisoc ljudi po svetu. Lej verjetnost da bi vsi na tem vmesnem nivoju drzali gobec je tako zelo neverjetna, da v take zadeve ne verjamem. Verjamem da obstajajo interesna zdruzenja kjer si vplivni ljudje pomagajo med seboj. Vse ostalo pa ne verjamem dokler mi nekdo ne pride z dokazi.

Your turn