Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Dada je zunaj!
cheer.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Bolj gaylordske majce ni mogu gor dat. Pedrulja Gaæanoviæ bo navdušen.
grin1.gif

60121519.jpg

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Pa kdo za hudiče dela te stajlinge. Nina je bla grda k smrt, očitno se tud lepega da naredit grdega, pa sem mislila da njej vse paše. Že prejšnji teden mi je bila tista rumena obleka ogabna to je pa čisti višek.

Da o Sebastjanu sploh ne govorim. Rožasta, oprijeta, premajhna majca in selimarski klobuček. Jao.
stupid-1.gif
Kaj to je v NM zdej moderno?

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Meni je bil pa Ninin styling všeč. Oblekca cute, frizura odbita (samo da ni dolgčas). Pogrešam tisto njeno lansko spontanost in vse kar mi je lani šlo na živce. Letos je preveč umirjena, se vidi da so jo vzeli 'v roke'.

Drugače je pa tale Big Brother najbolj dolgočasen show. Živ obup. BTW; gledam medtem ko delam druge stvari in itak pol zamudim ....

Lani je bilo vsaj na forumu brat zanimivo, letos tudi to ne.
frown-1.gif
Pa kaj so nekaj non stop v spodnjem perilu. A to slučajno še koga rajca ali so tam na POPu vsi tolk potrebni? Jao, jao. Pa sem že mislila, da slabše kot lani ne more biti.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Pa Seba zato veliko bolje zgleda brez vsega.
evil.gif

A ti to resno?
uf-1.gif

Tale Seba ima tako gnil obraz in personality, da je joj. Že za vsakim vogalom vidiš boljšega tipa.
cheer.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Včeraj sem mislil, da bolj grozne frizure ne bi mogla imet (Nina), a danes se je spet prekosila. Je to kaka provokacija?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.