Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
mali, jaz sem ti ze prej napisal da ziher ni kri, ker bi vsi tam bruhal...ce bi bla..sploh lule. pa sem od dauc po tv videl.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
seveda ne, ampak pravim da se kri voha...pa po drugi stran mal zdrave pameti treba met, tud tisti crvi niso strupeni in nic takega, tud tiste misi niso kuzne... itd, ker ce bi bilo karkol nevarnega pa da se kej zgodi, bi bila nagrada 92 kilo evrov macji kašelj proti odškodnini
wink-1.gif

ampak jasno, noter so glupani... kar je tudi logično.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Možno da si ti morski pes, ampak krvi jaz ne voham. Sploh pa ne na par metrov.

Sem že mešal kri od kolin za krvavice da se ni strdila, pa nisem vohal ma nič.
Ima pa zelo poseben okus, ki ga ne moreš zgrešit.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
pohani svinjski možgani, a prvič slišiš,da se to je?

sicer so pa teli gospodarji vsak dan bolj antipatični in gnili

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
ksz...

A mi lahko kdo razloži, zakaj za vraga mi pred vsako fakin spremembo kamere zavrtijo reklame? In kar je še huje - reklama je za nakup kartice BB! Ja halo, saj že mam neomejen dostop. Če ga ne bi imel, ne bi tam sploh mogel klikat.
Debilizem.

kvapazdej

Pripravnik
9. okt 2007
120
0
16
Saj ne moreš kaj drugega pričakovat od teh ritoliznikov. Če bi se dalo bi še Busha prekopirali in nam ga servirali za predsednika.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
ksz...

A mi lahko kdo razloži, zakaj za vraga mi pred vsako fakin spremembo kamere zavrtijo reklame? In kar je še huje - reklama je za nakup kartice BB! Ja halo, saj že mam neomejen dostop. Če ga ne bi imel, ne bi tam sploh mogel klikat.
Debilizem.

kartico z neomejenim dostopom si kupil, torej je bil njihov namen (prodaja) dosežen.

sedaj te spamajo z reklamo, tako da se ti bo zadeva priskutila, manj boš gledal in posledično manj obremenjeval njihov server.
dobro, a?

proplus kot hrvaški turizem; plačaj, priti ti pa ni treba!

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ok, razumem, vlki.
cool-1.gif

Dada bi res morala not ostat, pa da dobi živčni zlom na oni strani. Samo, po moje že zdaj premočno vodi z glasovi, če se ne šparajo vsi za petek. Seba pa ni mel neke težke naloge. Se mi zdi, da bi včeraj naredil karkoli, kako je bil neučakan. Dada je rekla, da bo prav uživala, ko ga bo gledala zraven. Po moje ji ni uresničil te želje. Čeprav, ko se je oglasil BB, sem pričakoval, da bo rekel, da je naloga prekinjena, ko ni dobil tistih dveh žab narazen. Verjetno ga čaka še kakšna. A to gospodarji zbirajo, kdo bo nalogo opravljal?

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
@ elo:
lol, to maš pa tut prav. Grem zdaj odpret vseh 20+ kamer, bodo že vidli hudiča
wink-1.gif

@ BH:
Naloge in kdo jih bo opravil, izbira BB. Nihče izmed stanovalcev do zadnjega trenutka ne ve, kdo bo opravljal nalogo. Lurch dobi pildek na katerem piše po koga mora iti, ga prebere, vrne nazaj in gre v lov. Niti drugim gospodarjem ne pove.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
No, ker zadnjič so se nekaj menli okrog ene naloge, kdo bi jo naj opravljal. Je zgledalo kot da določajo nekoga. Je pa bilo tak naspol pokazano, kot večina teh izsekov, da morš ugibat kaj je bilo prej ali pa pozneje.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Dejan al kaj je že je sedaj med kačami iskal goveji rep ! Imel je zavezane oči kače pa so bile plastične! nalogo je opravil!
cheer.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Dada je katastofa, pa tut ostale ženske gospodarice so podn...Marko mi je pa že od prvega dne antipatičen in se mi za spremembo od večine glasujočih (glede na priljubljenost) niti mal ne smili...no zdej je pa še pokazu kakšn hinavc je...
stupid-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Mater so smešni, ko jih navsezgodaj zbudijo z Adams komadom, pa vsi roke v luft, pa kr nekaj čohajo s prstami, namesto da bi tleskali. Pol pa še tisti komad, ko morata Dada in Sandi zaplesat, Dada cela zatečena v fris, komaj gleda in tam pleše, ko jo Sandi tolče s peclom po faci.
Dada se je res razživela ta teden, pa ne vem ali je ta maska potegnila vso to "samozavest" (beri hudobo) iz nje. Prav žal mi je, da je ne bo več noter.
Pa kako se je ohladila do Sandija. Po moje ji je bil prav všeč, potem pa se je zgleda vsrala in se umaknila, ko je začutla nekaj več. Se ji mora iber dogajat v glavi.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Æefurka je kopija une lanske Tine. Glas, naglas, zloba, cigareti...
Klošar je zašvasan na tisto klopco, vstane sam ko je treba po hrano.
Bosanæek ves "žešæi", dokler ne pride naloga(hrana), pol pa prpa.
Gasilca pa itak nič ne razumem.
smirk-1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ko že zgleda, da večjiga poloma od babe kot je tina ne morjo najdet in vtaknit v bb, se zgodi dada...
redface-1.gif

to pa je sekret od babe, niti kozlal človk ne bi nanjo. ne vem kje je bla zdej tri tedne, tale teden je pa glasna in brihtna za pet sebatov. zdele pametuje, kje in kako se bo brila u tisti rupi na drugi strani pa kako jo bojo gospodarji servisiral z britvicam in šamponi.
sam je pa kr zajeban zdej za une k glasujejo. tjaša se je kr popravla, gasilc brez te dade najbrž ne bi bil tko napačen, sam čefurko ven vržt bi bil pa smrtni greh, vsaj en teden se mora tunkat v uno kad. pa da jo seba dobi mal v pest.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.