Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Moje mnenje je da je nemogoče, da je bila prava kri, saj s temi zadevami ni hecov. Verjetno bi se kak inšpektor oglasil na obisk, če ne celo policisti.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.538
1.241
113
pa saj to verjetno takoj pogruntaš če je kri ali ne.... ima svoj značilen vonj... in če jo čisto malo probaš, potem tudi veš koliko je ura
smile-1.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Ampak, kolk je pa Dada zdajle (včeraj že) skopala luknjo sebi in svoji ekipi. Prav kliče po negativni pozornosti in preselitvi na drugo stran. Nastopla je pa glih tak, ko da bi vodila neko predavanje. Joj, kak mi je glupo izpadla, kresmelo jedno. Škoda, ker bo šla ven v petek, ker bi res rad videl njeno mirnost, ki jo tako poudarja, na drugi strani rešetk.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Moje mnenje je da je nemogoče, da je bila prava kri, saj s temi zadevami ni hecov. Verjetno bi se kak inšpektor oglasil na obisk, če ne celo policisti.
Kdaj ? Jutri mrda? OK, pridemo ob desetih, prihranite vzorce krvi ! Hranite jih na toplem in svetlem mestu. Hvala za razumevanje
hysterical-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Big Brother je dal v spovednici Addamsovim sledeče pismo:

Dragi Lurch!

Eden od podložnikov si bo danes okrepil vratne mišice. Pravila za to preizkušnjo:

Pravilo: v mučilnici čakata dve stekleni posodi. V eni so črvi, druga pa je prazna.

Pravilo: Lurch podložniku sleče zgornji del oblačil.

Pravilo: Lurch reče:“Razkril ti bom Gomezovo vajo, s katero si krepi vratne mišice. Kajne Gomez? (Gomez odgovori) Lurch nadaljuje: Preizkusi jo še ti!“

Pravilo: Lurch podložniku položi tulec na vrat in s pomočjo tega tulca mora prenesti vse črve iz ene posode v drugo. Če na koncu posode ostane še malo črvov, jih lahko prenese s pomočjo rok.

S tem, da Lurch 4. pravila Tjaši ni povedal in jo je kar direkt vprašal. če misli narest nalogo ali ne. Ker sploh ni vedela kaj bi morala narest, je zavrnila, saj domišljija dela svoje...

makedonc

Pripravnik
4. okt 2007
149
7
18
Ma vse je izdal, kar so se podložniki pogovarjal o gospodarjih, kaj je Seba govoril o Dadi in da jim pere možgane pa take pa da misli da je glavn pa to.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
A ni bilo govora (Marko podložnikom) tudi o nekem paketu, ki bi ga naj podložniki kao pripravljali za gospodarje? To sem ne enem forumu ujel, pa ni blo jasno.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Kri, v kateri bi se moral okopati Dejan, ni bila prava. Narejena je bila iz kakava, moke in soka rdeče pese. Če bi podložnik to vedel, bi se morda le ulegel v banjo s krvavo kopeljo in mu ne bi bilo treba prenašati nagajive Srede.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sej pa te vohaš mater, ...pa kri je lepljiva, bana bi bla cela rdeca ne samo podn...tako da... ce tip tega ni vedel je itak fuknjen.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
On je moral narest nalogo ne vem kak bi ga njegovi podložniki gledali če kot najglasnejši ne bi naredil naloge!

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
sej pa te vohaš mater, ...pa kri je lepljiva, bana bi bla cela rdeca ne samo podn...tako da... ce tip tega ni vedel je itak fuknjen.

General po vojni a?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Dvomim da so mu jo dovolili pregledat.
Eni pri nalogi baje sploh pravil niso razložili, samo črve so ji pokazali, pa se je morala odločit.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
kopirano z drugega foruma:

Marko izdajalec
"Marko gospodarjem skozi ograjo: "Kar Sebastijan reče, to je kot sveta beseda, Dejan sicer ne, Tjaša in Naske pa."
Jeanine: "Dejan je lisjak, na oni strani, pa na tej."

Marko je povedal, da so podložniki mnenja, da Dada in Sara ne igrata, ampak resnično uživata v svojih vlogah.

Marko: "Če bi to vedl, bi me za jacja obesl."

Dekletom je namreč povedal, da podložniki pripravljajo "paket". V noči s četrtka na petek, ko bodo gospodarice zaspale, jim bodo vsuli poper.

Dada: "Vedla, sm, vedla sm, da mu (Sebastijanu) grem vnos."
Marko: "Kadarkol te vid al pa sliš, govori - joj, ne morm jo vidt, na bruhanje mi gre."

Dekleta in Sandi so kasneje pokomentirali še Sebastijana.
Dada se je odločila: "Jst ne mislm imet zunej nobenga odnosa z njim."

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.