Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Evo, 5 si dobil, čeprav si se očitno nekomu zelo zameril, ker se sploh ne pozna.
grin1.gif

smirk-1.gif

nimam pojma, kaj so eni tako obremenjeni s temi zvezdicami. Jaz nikogar ne sodim po tem, koliko zvezdic ima ob svojem nick-u.

Ja, Žanin se pa fajn majejo
grims-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.643
508
113
Seveda, ko pa sam sebe tolažiš ker imaš samo 1 *.

Če bi imel vsaj 3 bi sigurno drugače govoril
grin1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Seveda, ko pa sam sebe tolažiš ker imaš samo 1 *.

Če bi imel vsaj 3 bi sigurno drugače govoril
grin1.gif
Rofl. 5 zvezdic za ta komentar.
Ker si bil brez ********* dobil prvo
evil.gif
, za kaj več ......

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Uporabnik z 1 zvezdico in večimi glasovi = verjetno [censored] ali pa ima ta prave sovražnike
Uporabnik s 2-3 zvezdicami in večimi glasovi = normalno
Uporabnik s 4-5 zvezdicami in večimi glasovi = ne pove nič kontroverznega (beri: je dolgočasen) ali pa ima prijatelje, ki mu vsaki stisne petko

grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Dejan je odlonil kopel v krvi v kateri bi iskal neke živalske organe od katerih bi moral poimenovati oz. prepoznati 3 pa še za 5 sekund bi se moral v kri potopiti! Zdaj ga mučijo v eni kletki ! kaj vse ne delajo
bonk.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
glupo do amena, pa ce bi bil 1mio evrov nagrada se ne grem tam noter tolk sramotit, kolk se tile brezdelnezi..ker to pa meji že na psihiatirjo zaprti oddelek. sem gledal 2 minuti pa sem se bolj glupega pocutil kot oni tam. ...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Jaz nekaj delam na netu pa imam v ozadju BB prižgan pa jih z enim ušesom poslušam in ne morem reči kaj drugega kota POTRJUJEM kar si napisal o tem kam sodijo!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Imajo vsaj dobro podlago za tožbo zaradi psihičnih travm, ko bodo prišli ven iz velikega bratad.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja samo koliko je pa te krvi, da lahko rečemo, da je bila kopel.

Če bi bilo kaj od stanovalcev, bi oboji nehali delat nalog pa da vidim kaj bi pig broder rekel. Brez hrane in vode jih pa ne smejo pustiti, tudi če je tako v pogodbi, to mi ne bo noben pravu.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Krvi je blo kar nekaj v kadi blo je je pa manj kot polovica! me ne spravijo not ni variante! Pa včeraj so menda jedli na pol surova bikova jajca ojej!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Kri verjetno ni bla prava sam kar se pa živalski organov tiče pa ne vem no pokazali pa jih tut niso!

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Uporabnik z 1 zvezdico in večimi glasovi = verjetno [censored] ali pa ima ta prave sovražnike
Uporabnik s 2-3 zvezdicami in večimi glasovi = normalno
Uporabnik s 4-5 zvezdicami in večimi glasovi = ne pove nič kontroverznega (beri: je dolgočasen) ali pa ima prijatelje, ki mu vsaki stisne petko

grin1.gif
moja pripomba mišljena ironično

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:

tako da je možna revolucija ta teden
grin1.gif

pa kaj je sploh mišljeno z revolucijo? da gredo reveži "fizično" nad bogatune, ali se pač samo zamenjata ekipi, ker so pač reveži zmagali v eni igri..?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.