Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Še vedno je samo ženska.
confused-1.gif

V tem smislu, da ženska ima že po defaultu manj možnosti proti moškemu, ker ženske se pač "ne morejo" med sabo in bodo prej glasovale (najstnice večinoma) za Damjano kot za gasilca, čeprav je bila bolj zabavna.

Sicer pa, saj so si nataknili slončke, pač na glavo, jeb.at ga. A je bilo rečeno, kam si jih morajo nataknit?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Tisti obritoglavec je popolnoma odlično reagiral. Za eno ******* prho se bo smešil pred Slovenijo.

Uni komentator v studiu pa je čisti [censored], ko ga je prašala kdo ima lepšo tazadnji, se je raje vzdržal komentarja, ki bi se nanašal na moškega. Pffu [censored]čina.

aplauz.gif

Ne razumem kako so podložniki izgubili, bili so dosti boljši. Razlog je slabo branje navodil..krnekaj

To ni "kar nekaj".
Imajo točno določena pravila. Ta pravila so imeli na obeh straneh. Eni so bili dovolj natančni, da so se jih držali bolj, drugi so se jih držali manj. Če je pravilo, da morajo nositi kartico "press" jo pač morajo nositi. Če ne bi merili na ta način bi bilo ocenjevanje povsem subjektivno, tako se pa natančno ve kaj se ocenjuje.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.059
838
113
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
No sej v BB ne moreš pričakovat normalnih ljudi...še tisti, ki se ti zdijo normalni imajo ene čudne fore...tip je čist zapaljen, ona pa neke bube o tem, da ne rabi prikolice, ven meče...obenem pa leta okrog njega kot čebela...
bonk.gif

Nic nimam proti tebi, ampak se mi zdi, da si ti idealen kandidat za v BB... Tak generalno sem si o tebi naredil pac tak vtis, ko sem dolgoorcno prebiral vse tvoje poste v razlicnih temah.

Brez zamere.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ne morš verjet, nikjer ni več videa ko jim da seba dvojko zarad une idiotske naloge.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Mene že ne bi videl v BB...ne bi zdržala 5 minut, plus ni ga denarja, da si delam sramoto pred celo Slovenijo...
ne-ne-1.gif

Kar se pa Sebata tiče...a ste vidli kolk mu je priljubljenost narasla
grin1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
iz enega drugega foruma:

Sebota poznam na videz deset let(blizu stanuje),še bolj ga poznajo pod imenom Miki.
Pred leti je vse živo pretepal,ni mu bilo važno ali je ženski spol ali moški.Vsak vikend je v discoteki izzival pretep.Dečko je že nekajkrat bil v zaporu,to mu ni tuje,pa še kj kr zraven sodi,nebi pisal v javnost....Nekateri mladi se ga tudi hudo bojijo...Je pošast od pošasti

Vir: http://med.over.net/forum5/read.php?124,4631171

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Med današnjimi nominiranci Big Brotherja so bili kar trije stanovalci, veseljak Sandi, samosvoja Dada in tiha Tjaša.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Ja tipo je med drugim enkrat v en lokal uletel s kačo okoli vratu in špilal frajerja. Pri svojih 30+ letih nima službe in počne vse možne bedarije da bi bil v središču pozornosti. Zelo spominja na Ažbeta iz bara 1 ampak tisti je vsaj službo imel itd...

Meni gre na živce ker je nasilnež v vsem možnih pomenih te besede

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Prejšnji teden sem pravilno uganil, da bo ven letela Damjana.

Ta teden najavljam, da bo ven letela Tjaša
tongue-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
iz enega drugega foruma:

Sebota poznam na videz deset let(blizu stanuje),še bolj ga poznajo pod imenom Miki.
Pred leti je vse živo pretepal,ni mu bilo važno ali je ženski spol ali moški.Vsak vikend je v discoteki izzival pretep.Dečko je že nekajkrat bil v zaporu,to mu ni tuje,pa še kj kr zraven sodi,nebi pisal v javnost....Nekateri mladi se ga tudi hudo bojijo...Je pošast od pošasti

Vir: http://med.over.net/forum5/read.php?124,4631171

Potem me moj občutek, da je ta tip živi psihopat ni varal.
stupid-1.gif

Me zanima kako je za varnost poskrbljeno v BB. Recimo, da bi res nekoga udaril. Kaj bi se zgodilo? Bi vdrli trije zamaskirani madlci in ga odpeljali ven al kaj bi se zgodilo? In če tako zdaj pogledam, je bila Damjana kar pogumna k se mu je po robu postavila. Tip je očitno vajen, da mu noben nazaj ne sika in je bil čist ob živce zaradi tega.

Poleg tega pa se vprašam kako to, da taki ljudje sploh lahko sodelujejo v takih oddajah. Tu mislim predvsem na policijsko kartoteko, za katero verjamem da je polna.

Upam, da ga bodo sostanujoči kmalu skužili in da ga nominirajo. Tipček bo odletel za 90% glasov.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Poleg tega pa se vprašam kako to, da taki ljudje sploh lahko sodelujejo v takih oddajah.

Če bi koga zaklali, bi še jaz začel gledat BB, pa nisem gledal še ničesar od sanjskih zadev naprej
smile-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Ne ne ne in ne! Seba mora ostati! Ven bomo vrgli osebke, ki so normalni, nekonfliktni in brez lepih jošk in/ali riti. Toliko nas posiljujejo s tem šovom brez pametnih idej, da če že moram na vsakem koraku gledat med reklamami prizore hočem videti prepiranja, pretepe, kri, joške in migajoče riti!

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Sam res nimajo idej. Forsirajo to slačenje, kot da bomo vsi popadali dol zarad par nagih riti (OK, alterjevci že mogoče
grin1.gif
). Za danes obljubljajo neko hudo nalogo. Pa da vidimo. Letos še nisem še zasledila, da je ta šov kakorkoli kontroverzen ali da je BB neizprosen.
Dodala bi še, da je tempo šova absolutno prepočasen, da imajo tekmovalci preveč prostega časa in da niso postavljeni v ekstremne situacije, kjer bi prišla na dan njihova prava narava. Zato vsi brlijo v nekih srednjih vrednostih svojih osebnosti (beri: so dolgočasni).

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Glede na to da dajejo ven samo punce, bo vse skupaj itak kmalu postalo gay club...

Pol bomo pa gledali ritke
aplauz.gif

hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.