Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kot je že nekdo pred mano rekel skrajni čas da si nekdo organ po opravljenem delu obriše v njeno dekico!
daj naj ze en napise, kaj je s to dekco od jeanin ..... za vse tiste ki smo off .....
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kot je že nekdo pred mano rekel skrajni čas da si nekdo organ po opravljenem delu obriše v njeno dekico!
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
kva pa ta u savni ustvarja!?
fook cunja, vendar...Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
daj naj ze en napise, kaj je s to dekco od jeanin ..... za vse tiste ki smo off .....
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
a.v tem casu pa sem ugotovil, da je najboljsi fafač en tip LOL..
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Zakaj? Saj je dosti stara za sebe odgovarja če bo končala vezo ko pride ven je to njena zadeva, tako kot je njena zadeva kaj počne v hiši če nista za skup pač nista in fant se bo moral sprijaznit! tu se fant nima kaj jokcati! Naj se zgoni in to počne na svoji dekci!
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
a.v tem casu pa sem ugotovil, da je najboljsi fafač en tip LOL..
Lovelove?
Citat:
Uporabnik peterm pravi:
men grejo pa že na jetra tej popovci..
tolk namigujejo na sex da že glava boli..
dobesedno jih silijo v to..
zato hvala lepa POPTV.. zagnusili ste se mi..
in upam da ne samo meni..
bojkotiram vas do nadalnega.. sigurno pa ne bo man kot pol leta..
drugič vzamte 5 tipov pa 5 prostitutk.. jih plačite pa bo sexa.. aja predrago je.. 5X90 dni..
revčki..