Big Brother II part I.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kot je že nekdo pred mano rekel skrajni čas da si nekdo organ po opravljenem delu obriše v njeno dekico!
cheer.gif

daj naj ze en napise, kaj je s to dekco od jeanin ..... za vse tiste ki smo off .....

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
kakor jaz vem, naj bi imela to dekico (ena raztrgana in že ful sprana capa) že od ranega otroštva in nikamor ne gre brez nje...verjetno bi živčnega fasala, če ji ji jo kdo vzel in verjetno sploh ne bi šla v BB, če je ne bi smela vzeti s sabo

mikiMiska

Zelenc'
2. apr 2008
6
0
1
samo, da sara pa je tudi za ponucat. Čeprav ma malo male je še vedno prava pičkica . :D

fukozelen.press

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Ampak teli podložniki so pa res skoraj sami pacienti. Naske in Marko edina delujeta relativno normalo - ostali pa... kriza.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
U sebastijan se mi zdi tak prikriti psihopat in nasilnež....pa ona Damjana....malo se ji je zmešalo. marko pa modro molči...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
a kdo ve poanto zakaj so morali kondome natikat na banano vceri? tolk je blo zanimivo da sem po 2 sekundah dobesedno preklopil..v tem casu pa sem ugotovil, da je najboljsi fafač en tip LOL..

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
men grejo pa že na jetra tej popovci..
tolk namigujejo na sex da že glava boli..
dobesedno jih silijo v to..

zato hvala lepa POPTV.. zagnusili ste se mi..
in upam da ne samo meni..
bojkotiram vas do nadalnega.. sigurno pa ne bo man kot pol leta..

drugič vzamte 5 tipov pa 5 prostitutk.. jih plačite pa bo sexa.. aja predrago je.. 5X90 dni..
revčki..

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik ericks pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Kot je že nekdo pred mano rekel skrajni čas da si nekdo organ po opravljenem delu obriše v njeno dekico!
cheer.gif

daj naj ze en napise, kaj je s to dekco od jeanin ..... za vse tiste ki smo off .....

Se spomnim enega dela Snoopy-ja (risanke), ko mu je nekdo tud to dekco speljal. Je popenil, dobesedno.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Zakaj? Saj je dosti stara za sebe odgovarja če bo končala vezo ko pride ven je to njena zadeva, tako kot je njena zadeva kaj počne v hiši če nista za skup pač nista in fant se bo moral sprijaznit! tu se fant nima kaj jokcati! Naj se zgoni in to počne na svoji dekci!
cheer.gif

Seveda je njena zadeva, saj ji tega nihče ne namerava vzet. Mi samo debatiramo o njenem početju, ki ga je izpostavila javnosti.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik peterm pravi:
men grejo pa že na jetra tej popovci..
tolk namigujejo na sex da že glava boli..
dobesedno jih silijo v to..

zato hvala lepa POPTV.. zagnusili ste se mi..
in upam da ne samo meni..
bojkotiram vas do nadalnega.. sigurno pa ne bo man kot pol leta..

drugič vzamte 5 tipov pa 5 prostitutk.. jih plačite pa bo sexa.. aja predrago je.. 5X90 dni..
revčki..

aplauz.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.