Big Bang - Osebni podatki

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
V Big Bangu sem kupil neko malenkost in, ker se je izkazalo, da to ni stvar, ki sem jo zahteval, prišel zamenjat. Ob zamenjavi je blagajničarka (potrebno je bilo doplačati nekaj €, ker nisem vzel iste stvari) zhtevala ime, priimek ter stalno prebivališče.

Zanima pa me čemu? Nisem je vprašal, ker se mi je mudilo, sem se kasneje v avtu vprašal čemu?

Nazadnje urejeno:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Všeč si ji
grims-1.gif

Naughty

Pripravnik
23. feb 2010
32
0
6
Alter.si
A telefonsko je tud hotla? Ker če ne, lohk pričakuješ kr obisk kmal
grims-1.gif

hysterical-1.gif

Ja pač hočejo met osebne podatke, po moji logiki zato, da bi lahko preverli če bi blo kej narobe s stvarjo ki si jo prinesel nazaj.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
@Naughty možno, samo to bi mogli takoj preverit, čist lahko bi se ji zlagal, ker baze pa nimajo, kot policaji. In pa tud, ne vem od kje jim pač ta pravica, potem, ko bi kupoval kruh, bi tud lahko zahtevali, če bi slušajno plačal s ponarejenim denarjem in pa.....skratka, varstvo osebnih podatkov, bi potem takem, vsak lahko izkoriščal.
Pa sej ni nč narobe, nič ne skrivam, samo tko, malo čudno mi je, sploh glede na to, da si lahko vsak podatke izmisli in ne preverjajo v čem je potem smisel vsega tega.

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.385
314
83
Lahko ja, da vidjo, da kak psihič ni zamenjal že 30x ene in iste stvari
smile-1.gif
Me pa zanima, kako bi odreagirala, če bi reku ne dam. Če bi lahko zamenjal to stvar, al bi rekla, da ne bo prišlo, do zamenjave, ker je to njihova dobra volja.

Drgač pa sej pravm, da nism nč kompliciru, sam tko zanimalo me je, pa mislm, da en iz alterja dela tam, če se ne motim, pa sem mal računal, da se bo uglasu.