Kje si bil ponoči ?A to se bojo kar pobijali med sabo? Nekateri so se preveč vživeli v strankarsko rivalstvo pred volitvami.
Kje si bil ponoči ?A to se bojo kar pobijali med sabo? Nekateri so se preveč vživeli v strankarsko rivalstvo pred volitvami.
Tako govoriš, kot da si Janša, Hojs, Brauškova itd. Oni ponavadi napišejo, da ne podpirajo nasilja in povzročanje škode.No tega pa ne podpiram. Ne z ene ne z druge strani.
Aja, se spomnim, najmaj 100x sem že zasledil tole sporočilo v teh političnih temah na alterju. Na koncu vedno zmaga pacient.pa najmanj slabo možnost.
The best so mi teli, white trash / redneck, osebki, ki zadnje dni okoli šol skačejoBrežice, 17. november
Brežice, 21. november
V soboto je bilo največ primerov potrjenih v Ljubljani (323) in Mariboru (208). Kar sto novih primerov je bilo potrjenih v občini Brežice.
Se spomnim, je ena učiteljica rekla, da oni učijo otroke. Starši so že izoblikovani. Njih ne morejo več.The best so mi teli, white trash / redneck, osebki, ki zadnje dni okoli šol skačejo
Aja, se spomnim, najmaj 100x sem že zasledil tole sporočilo v teh političnih temah na alterju. Na koncu vedno zmaga pacient.
Kot v pravljici...
A to če boš še stokrat ponovil to besedno zvezo, misliš da bo ta fanatična oslarija postala resnica? Očitno sploh ne veš, kako se v SLO pride do predsednika vlade. Še zdaleč se ne začne s tvojim mnenjem tule na alterju.Je pač manj slab kot kulove dresirane opice.
Zanimivo kako že v naprej veste, da so vsi slabši od vaše opcije, za katero trdiš da je slaba, pa še vedno vztrajaš pri njej.V resnici sem eden od 90% normalnih Slovencev, ki na volitvah ne izbiramo našistov, izbiramo najboljše kar je na voljo, če pa dobre ponudbe ni, pa najmanj slabo možnost.
In to pravi SDS dresirana ovca.Je pač manj slab kot kulove dresirane opice.
Glede na to, da so vsi akterji poznani samo že dolgo časa je res praktično nemogoče oceniti delovanje v prihodnosti jaZanimivo kako že v naprej veste, da so vsi slabši od vaše opcije, za katero trdiš da je slaba, pa še vedno vztrajaš pri njej.
Ampak tokrat (jebosvesvoje) bo drugače!Glede na to, da so vsi akterji poznani samo že dolgo časa je res praktično nemogoče oceniti delovanje v prihodnosti ja
Ampak res. Saj so se zmenili tako torej sploh ni druge opcije.Ampak tokrat (jebosvesvoje) bo drugače!
Ampak tokrat (jebosvesvoje) bo drugače!