v "balkan" so nas zvlekle naše vodje. (ja, v novejši zgodovini tudi janša ter seveda vse jugonostalgične pol. stranke)
kot narod smo vedno gledali v center evrope
kot narod smo vedno gledali v center evrope
A je tvoj Janez kaj rešil????Razsvetli nas, bedake, kako bi ti tole sranje rešil? Prosim konkretne ukrepe, obljubim ti, da bom mojemu bestiču Janezu tole kojci predlagal.
Mi smo evropejci, samo vlado imamo po obnašanju balkansko, po načinu vlade pa južnoameriško - Kar spomni se Hojsovih zgledov iz Gvajane....ne pozabit, da smo balkanci, ne skandinavci.
Porinil nas je že lani na sam svetovni vrh po številu smrti, tudi danes smo v evropi med najbolj temno rdečimi....
Polovica "slovencev" je jugovičev. Po krvi! Po razmišljanju še več!Mi smo evropejci, samo vlado imamo po obnašanju balkansko, po načinu vlade pa južnoameriško - Kar spomni se Hojsovih zgledov iz Gvajane.
Slabo ti mene bereš ali razumeš. Js nisem proti prostovoljnemu cepljenju.In to napiše nekdo, ki je vehementno proti ukrepom in cepljenju. Bože mili, a se bereš, kaj pišeš?
So tista otroška cepljena kaj drugače?...Sem pa proti cepljenju pod prisilo, pod pritiski, grožnjami pogojevane s cepljenjem...... ..
Dejstvo je, da je največ smrti med starostniki in v domovih. Tam Janšata ni bilo temveč tisti, ki niso upoštevan odlokov(!) in zakona...
Porinil nas je že lani na sam svetovni vrh po številu smrti, tudi danes smo v evropi med najbolj temno rdečimi....
Predlagaj Janezu naj odstopi, to bo njegov največji in najbolj učunkovit prispevek k ustavitvi tega sranja...
Oprosti, nobenega predloga nisi podal. Samo nakladaš neke bedarije, kot bi bil levičar. Prosim kaj konkretnega, če rečem Janezu, naj odstopi, mi bo rekel,A je tvoj Janez kaj rešil????
Predlagaj Janezu naj odstopi, to bo njegov največji in najbolj učunkovit prispevek k ustavitvi tega sranja.
Lani ste tolkli po skandinavcih, kako nespametne (ne)ukrepe imajo. Kje so pa danes?
Pa saj je logično, mnogi Janševi (in ne samo Janševi) ukrepi samo ustvarjajo pogoje za hitrejše širjenje virusa. Kot npr PCT, ki omogoča okuženim cepljenim da neovirano trosijo virus, pa da se spomnimo, kako je rizične skupine stlačil v trgovine v dve uri, z krajšanjem delovnega časa ustvarjal gneče, da ne govorim o butastih ukrepih, ko si za cepljenje rabil test, za testiranje pa cepljenje. in on je kriv, da je s svojim odnosom do prebivalstva pol miljona ljudi odvrnil od cepljenja. Ko so se pa mnogi še bili pripravljeni se it cepit, pa cepiva ni bilo, ker ga ni naročil.
Da ne govorim o čisto zavestnemu in nameskemu kršenju ustave in človekovih pravic.
Slabo ti mene bereš ali razumeš. Js nisem proti prostovoljnemu cepljenju.
Sem pa proti cepljenju pod prisilo, pod pritiski, grožnjami pogojevane s cepljenjem...... kar se sedaj dogaja.
Bi moralo bit kot pri gripi, kdor se hoče cepit naj se cepi, kdor se noče pač ne. Oba pa smeta brez razlike vstopit na avtobus, ali it k zdravniku.
Slabo ti mene bereš ali razumeš. Js nisem proti prostovoljnemu cepljenju.
Sem pa proti cepljenju pod prisilo, pod pritiski, grožnjami pogojevane s cepljenjem...... kar se sedaj dogaja.
Bi moralo bit kot pri gripi, kdor se hoče cepit naj se cepi, kdor se noče pač ne. Oba pa smeta brez razlike vstopit na avtobus, ali it k zdravniku.
Ok ker si tako pameten kaj bi potem storil? Organiziral bi javno prenašanje virusa s žurkami in protesti, skupinskim sexom, popivanjem, javnim lizanjem pljuvanjem v obraz.....? Pa naj napravi naravna selekcija svoje kajne? Več ostarelih in upokojenih umre več ostane za levičarje.... In tebe naj človek jemlje resno?PCT pogoj bi me motil pod katerokoli vlado. Pravtako policijske ure, omejitve na občine, sledilne in nadzorne aplikacije, in mnogi drugi nesmiselni ukrepi, ki ne samo da ne popomorejo k zajezitvi širitve epidemije, ampak celo škodijo.
Mi smo evropejci, samo vlado imamo po obnašanju balkansko, po načinu vlade pa južnoameriško - Kar spomni se Hojsovih zgledov iz Gvajane.
Joj, kake mate.Ok ker si tako pameten kaj bi potem storil? Organiziral bi javno prenašanje virusa s žurkami in protesti, skupinskim sexom, popivanjem, javnim lizanjem pljuvanjem v obraz.....? Pa naj napravi naravna selekcija svoje kajne? Več ostarelih in upokojenih umre več ostane za levičarje.... In tebe naj človek jemlje resno?
Očitno nisi dorasel besedni zvezi, ki jo omenjaš.Se nisi ti nekaj poslavljal od foruma?
Zlatko prepričan, da je tudi ta banka del SDS zarote
Zlatko se je v zadnji objavi na facebooku spravil na NKBM, ki ji očita, da je pod vplivom SDS ter da so del politične hajke proti njemu. Kaj točno se je zgodilo, naj bi na razkril jutri, po naših informacijah pa so mu zaprli transakcijski račun.www.zurnal24.si
Seveda mora delati, če pa denarja ne zna dvigniti....