Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.786
15.846
113
Pol priznaš, da je to norost? Super, namest volka nas bo pojedu tiger. Big deal, sam tiger je lepši al kako?

Če bi vsi prišli do tega zavedanja, da za nas ni dobro ne eno ne drugo, bi bil svet (Slovenija no) lepši. Tako pa nekateri dejansko mislijo, da nas zdaj gloda tiger, namesto volka pa je na drugi strani poosebljena dobrota, pamet in poštenost in zagovarjajo kot rešitev prenos oblasti nazaj na iste volke, ki nas glodajo zadnjih 30 let. "kDoRkOLi dRuG Bi bIL bOLjŠi kOt jAnŠa" tudi pravijo. Šur. Iz dežja pod kap.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in Kamele0N

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Dajte zdaj še kak desničarski protest objavit no, da primerjamo težo "sovraštva".

Ne vem, če so protestniki malo slaboumni, da ne vedo, da so prav njihovi 97% časa na oblasti? Mislim dafak?
Denis, to lahko rečemo o tebi. Ne veš namreč, da velika večina protestnikov, tako kot Slovencev niso levi niti niso bili njihovi na oblasti. Večna njih je normalnih ljudi, torej več kot 90%, ki niso niti skrajni desničarji niti levi skrajneži. Zgolj imajo svojo glavo in posledično tudi s svojo glavo razmišljajo.

Moti jih, tako kot mene, da führer dela sramoto vsem Slovencem (tudi mene je sram), sploh s streljanjem kozlov na twiterju in na facebooku. Da ne govorim o poskusu podrediti vse medije fašističnim metodam itd. Da ne bom našteval.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.722
9.498
113
Če bi vsi prišli do tega zavedanja, da za nas ni dobro ne eno ne drugo, bi bil svet (Slovenija no) lepši. Tako pa nekateri dejansko mislijo, da nas zdaj gloda tiger, namesto volka pa je na drugi strani poosebljena dobrota, pamet in poštenost in zagovarjajo kot rešitev prenos oblasti nazaj na iste volke, ki nas glodajo zadnjih 30 let. "kDoRkOLi dRuG Bi bIL bOLjŠi kOt jAnŠa" tudi pravijo. Šur. Iz dežja pod kap.
Ja, ampak to ne pomen, da tiger lohk dela kar hoče. In tigru se je spet strenal do konca.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Če bi mel Janša med svojimi vsaj malo kritike, bi blo mnogo bolje. Tko se bi lohk pa sredi tiskovke na tla usral, pa mi mu nekateri še zmer ploskali. Tko da si ti prav v enaki kategoriji kot Jenull, sam da se on dere dol z Janšo, vi pa Janši držite štangico ne glede na to kaj naredi.

Isto velja za dončiča slovenske politike, le da njemu bi ploskali vsi glavni mediji pa tisti ki takim držite štangico

Jaz sem za Janšo že nekajkrat napisal, predstavite manj slabega in sem takoj za. Samo nov posterfris iz starega gnezda ne sme biti.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Denis, to lahko rečemo o tebi. Ne veš namreč, da velika večina protestnikov, tako kot Slovencev niso levi niti niso bili njihovi na oblasti. Večna njih je normalnih ljudi, torej več kot 90%, ki niso niti skrajni desničarji niti levi skrajneži. Zgolj imajo svojo glavo in posledično tudi s svojo glavo razmišljajo.

Moti jih, tako kot mene, da führer dela sramoto vsem Slovencem (tudi mene je sram), sploh s streljanjem kozlov na twiterju in na facebooku. Da ne govorim o poskusu podrediti vse medije fašističnim metodam itd. Da ne bom našteval.

... svojo glavo imajo pa v jajcu 1943.

Ko je kobila delala sramoto na samopromociji za komisarko pred EU poslanci in serpentinšek ki se je usral ko bi tam moral govoriti - kako si takrat komentiral???

Mediji, vsaj vsi glavni pa so itak podrejeni ekstremnim levičarjem in stalinističnim metodam z dodatkom goebbelsa, pa nič ne pljuvaš čez njih

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63

saj najbrz si cist u redu poba, samo da pa take kvasis ...

ti, ki vsak petek biciklirajo, kurijo, protestirajo (vstavi poljubno), niso normalni. samo mislijo, da jim pripada. po default-u.

vsi delajo napake, so jih in jih se bodo, ampak motijo te pa ocitno samo napake, ki jih delajo desni ...

pejd mal v zgodovino (ne bo treba dalec), pa ti bo vse jasno.

ce pa vidis in beres samo to, kar servirajo takoimenovani novanarji danes, potem je pa itak vseeno kar zdaj pisem ...

B81

22. jul 2007
37.035
10.551
113

Ful dobro si zacel, potem pa vse zajebo z zadnjima 2 stavkoma.

Kake fasisticne metode? Kaj ti manjka, cesa ne smes? Kje si prikrajsan bolj, kot jaz ali kdo drug? Ne vse ok? Ja ni ne, korono imamo, malo se treba pazit. Kjerkoli na Zemlji, ne samo v Sloveniji.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in sandra

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113

Tole poslušam zadnje čase. Zdaj nevem od kje vam te ideje. Saj vse države imajo takšne ali drugačne ukrepe. Res da o tem se ne piše v naših medijih. Tako da če bi bil kdo drug na oblasti bi bilo verjetno podobno. Pač gledat je potrebno širše kot do meje.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.