Kako kj kaže? A so še na ulici ali so se heroji porazgubili nazaj v gozdove?
In taka uči naše otroke, poleg tega da ji slovenski jezik malo nagaja
Ko sem slišal del prenosa sem mislil, da gre za Svetlano Slapšak (ki je povedala da so slovenski borci umirali sa pesmon na usnama)In taka uči naše otroke, poleg tega da ji slovenski jezik malo nagaja
In taka uči naše otroke, poleg tega da ji slovenski jezik malo nagaja
Oh draga naša "Liiiddiiijaaa" samo za tebe primer polomljene slovenštine @0:22....Lahlo citat o pesmi na ustih in primer polomljene slovenščine Slapšakove?
S5 bi se zapletala... Ugodil sem samo tvoji želji da naj ti preložimo polomljeno slovenštinu...in si jo dobila.Kaj slovnično ali slogovno ne štima?
Ženska govori zborno slovensko, vendar s tujim naglasom. Še vedno je slogovno in slovnično brezhibna slovenščina.S5 bi se zapletala... Ugodil sem samo tvoji želji da naj ti preložimo polomljeno slovenštinu...in si jo dobila.
Maš nov fon? Ajfon (€€€)?
Ponavljam...ugodil sem samo tvoji zgornji zahtevi!Ženska govori zborno slovensko, vendar s tujim naglasom. Še vedno je slogovno in slovnično brezhibna slovenščina.
Nisem slišal nobene polomljene slovenščine, samo rahlo tuji naglas. Navedi primer polomljene slovenske beseda v njenem govoru. Zmaga pa tista na začetku, da se je v petek zbrala manjša skupina ljudi.Oh draga naša "Liiiddiiijaaa" samo za tebe primer polomljene slovenštine @0:22....
Nisem slišal nobene polomljene slovenščine, samo rahlo tuji naglas. Navedi primer polomljene slovenske beseda v njenem govoru. Zmaga pa tista na začetku, da se je v petek zbrala manjša skupina ljudi.