Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Ne, vse štima in jaz sem se našel v lastnem zapisu ja saj nedvomno podpiram način izkoreninjenje problema z načinom s katerim se ne naredi popolnoma nič drugega kot zgolj izgubi nekaj časa in denarja :aplauz:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
To je to? Ne boš svoje nesmislene povezave vsaj poizkusil obrazložit? Podobno kot blejanje o maskah torej, tudi prav.

In seveda, da se bom javil, če pa sprašuješ po tistih, ki se zgražamo (v glavnem posmehujemo ampak OK, lahko rečemo da tudi zgražamo) nad petkovimi protestniki in njihovimi nebulozami. Za razliko od nekaterih (tebe recimo) jaz stojim za svojimi trditvami in jih tudi obrazložim oz. zagovarjam. To je nekako tudi poanta table in izmenjave nasprotujočih si mišljenj.

kakorkoli, ti protestniki bojo resno ugriznili tudi ko bo res treba. za razliko od nas, ki samo lajamo po forumih in se skrivamo za nicki, grejo oni na teren in javno povejo svoje mnenje.

in posmehovanje nekomu ki se upa tko izpostavit, je pac butasto. tud ce se ne strinjamo z njihovim misljenjem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Ko bodo ljudje resno protestirali ter imeli resne rešitve, bom tudi sam med njimi, po možnosti v prvi vrsti ampak dokler pa bodo kot rešitev problema predlagali utopične zadeve in bluzili kot to kolesarji izvajajo pri nas že dolgo časa se jim bom pa samo posmehoval ter si mislil svoje.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
kakorkoli, ti protestniki bojo resno ugriznili tudi ko bo res treba. za razliko od nas, ki samo lajamo po forumih in se skrivamo za nicki, grejo oni na teren in javno povejo svoje mnenje.

in posmehovanje nekomu ki se upa tko izpostavit, je pac butasto. tud ce se ne strinjamo z njihovim misljenjem.
Kar se gredo ti "protestniki" je ubistvu njihova sluzba. placana iz strani drzave pod komando leve tranzicije.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Ko bodo ljudje resno protestirali ter imeli resne rešitve, bom tudi sam med njimi, po možnosti v prvi vrsti ampak dokler pa bodo kot rešitev problema predlagali utopične zadeve in bluzili kot to kolesarji izvajajo pri nas že dolgo časa se jim bom pa samo posmehoval ter si mislil svoje.

ja k so ponavadi prostesti vedno usmerjeni tocno v resitev.

sej ce protestiras ne pomeni da imas resitev. pomeni da se ne strinjas s trenutnim delovanjem. resitev mora najti tisti proti kateremu se protestira, saj hoce seveda zadovoljiti javnost. ce jo nima, se ga odstrani.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Se ni blo že dolgo kvalitetnih prostestov....

1608887967431.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
ja k so ponavadi prostesti vedno usmerjeni tocno v resitev.
sej ce protestiras ne pomeni da imas resitev. pomeni da se ne strinjas s trenutnim delovanjem. resitev mora najti tisti proti kateremu se protestira, saj hoce seveda zadovoljiti javnost. ce jo nima, se ga odstrani.

Se strinjam s celotnim postom, če gledanv proteste na splošno. Pridemo pa lahko potem do problema, ko pogledamo kdo protestira in zakaj ter ali (slučajno) ima kakšno rešitev. In v primeru naših večmesečnih protestov ugotoviš, da ti protestniki zelo jasno izpostavljajo problem (oz. dejansko žal zgolj del problema pri nas v SLO), trdijo, da imajo rešitev in jo tudi glasno reklamirajo. Rešitev, ki pa je po mojem mnenju zgrešena.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
hja, to je pa tvoje mnenje. ampak ker si tudi ti samo clovek, se lahko motis, tako da posmehovanje zarad tega se vedno ni upraviceno.

tudi gallilejotu so se smejali, ko je trdil, da je zemlja okrogla...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.516
3.897
113
Ljubljana
hmpg.net
Prvi:
"sej ce protestiras ne pomeni da imas resitev. pomeni da se ne strinjas s trenutnim delovanjem. resitev mora najti tisti proti kateremu se protestira, saj hoce seveda zadovoljiti javnost. ce jo nima, se ga odstrani."
Drugi:
"Se strinjam s celotnim postom, če gledanv proteste na splošno. Pridemo pa lahko potem do problema, ko pogledamo kdo protestira in zakaj ter ali (slučajno) ima kakšno rešitev. "

Drugi se torej strinja s prvim postom ali ne? Prvi jasno napiše - rešitev mora ponuditi tisti PROTI kateremu se protestira.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Ti premakni na bolj resne rešitve.
Pameten si več kot dovolj!

Še srčke ti pošljem

• Ljubezen
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Prvi:
"sej ce protestiras ne pomeni da imas resitev. pomeni da se ne strinjas s trenutnim delovanjem. resitev mora najti tisti proti kateremu se protestira, saj hoce seveda zadovoljiti javnost. ce jo nima, se ga odstrani."
Drugi:
"Se strinjam s celotnim postom, če gledanv proteste na splošno. Pridemo pa lahko potem do problema, ko pogledamo kdo protestira in zakaj ter ali (slučajno) ima kakšno rešitev. "

Drugi se torej strinja s prvim postom ali ne? Prvi jasno napiše - rešitev mora ponuditi tisti PROTI kateremu se protestira.

Poizkusi še enkrat in preberi celoten post (in ne samo citiranega dela) pa ti morda potegne kaj je na stvari.

Namig - rešitev je že predlagana in tudi ponujena kot edina možnost.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
hja, to je pa tvoje mnenje. ampak ker si tudi ti samo clovek, se lahko motis, tako da posmehovanje zarad tega se vedno ni upraviceno.

tudi gallilejotu so se smejali, ko je trdil, da je zemlja okrogla...

Seveda to je samo moje mnenje, kakopak. Izvoli še enega - primerjava Gallileja z Jenullovci ni na mestu ampak OK, to (da je) je pa tvoje mnenje.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
hja vidis kaksen si... ne sprejmes drugega mnenja.

men se primerjava zdi na mestu. posmehovali so se mu, ker so bili oni mnenja, da je zemlja ravna. in na koncu je imel prav. tako kot protestniki, lahko bojo imeli na koncu prav, ali pa ne. ampak pac posmehovanje tukaj ni na mestu. ker posmehovanje je ponizevanje, in ne vem zakaj bi ponizeval nekoga, ki razmislja drugace kot ti. sploh pa glede politike k obstaja tauznt razlicnih idej.

pa ce sm kolikor toliko na tekocem, protestniki nikol niso reklamirali KULa in JPD ali Kahrla.

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Torej se ne strinjaš s postom, ker imaš edini pravo rešitev :)?

LoL. Kako si pa zdaj do tega prišel?

Kolesarji so tisti, ki sami od sebe (namesto tistega proti kateremu protestirajo torej) predlagajo svojo edino pravo in sprejemljivo rešitev in sicer odstop ter predčasne volitve s katerimi bi - glede na trenutne opcije za izvolit - prišli z dežja pod kap.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
hja vidis kaksen si... ne sprejemes drugega mnenja.

Seveda da ga sprejmem in dopuščam, imaš vso pravico do njega tako kot jaz do svojega. Ga pa ne kupim v vsakem primeru avtomatsko kot (bolj) pravilnega in tako kje prideva do zaključka "agree to disagree". In temu ni vedno tako, kdaj pač prideva skupaj.

dopisano zaradi tvoje dopolnitve posta:
pa ce sm kolikor toliko na tekocem, protestniki nikol niso reklamirali KULa in JPD ali Kahrla.
Ja, neposredno jih res niso reklamirali. Če pa malo razmišljaš kaj je možna alternativa v primeru volitev ter če si med spremljanjem protestov ugotovil kdo se vse tudi znajde med protestniki itd. pa ugotoviš, da posredno počnejo točno to.

In ja glede politike lahko obstaja taužnt idej ampak takšnih realnih je pa bore malo in vse so slabe.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
men je vseeno kaj ti mislis o mojem mnenju. ampak se mu ne posmehujes, a ne?

govoriva o posmehovanju mnenju protestnikov.

zakaj za njih ne upostevas "agree to disagree"?

pac s spostovanjem sprejemes mnenje nekoga drugega. seveda ti ga pa ni treba upostevat.

ok. lets agree to disagree.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.600
1.079
113
Tudi ce se ne strinjam z njihovimi mnenji, so kolesarji se edini v tej drzavi, ki se odkrito ne strinjajo s potezami trenutno vladajoce garniture. Velika vecina ostalih samo prikimava ali pa se ukvarja samo z lastnimi problemi (npr smucisca, frizerji ipd). Ze zato mislim, da se jim ni za posmehovat.

Ps. Pa da ne bo pomote, jaz sem vecinoma v tisti kategoriji, ki se ukvarja sama s sabo in svojimi tezavami. Torej ravno tako apaticen drzavljan, ki ne naredi nic konkretnega, da abi se kaj spremenilo...

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.915
-386
113
Tudi ce se ne strinjam z njihovimi mnenji, so kolesarji se edini v tej drzavi, ki se odkrito ne strinjajo s potezami trenutno vladajoce garniture. Velika vecina ostalih samo prikimava ali pa se ukvarja samo z lastnimi problemi (npr smucisca, frizerji ipd). Ze zato mislim, da se jim ni za posmehovat.

Ps. Pa da ne bo pomote, jaz sem vecinoma v tisti kategoriji, ki se ukvarja sama s sabo in svojimi tezavami. Torej ravno tako apaticen drzavljan, ki ne naredi nic konkretnega, da abi se kaj spremenilo...

ce smo iskreni, a nismo vsi taki na forumih?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.