Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

B81

22. jul 2007
36.884
10.452
113
To sploh ni nujno res.

Cepec se je hotel povzpet v hierarhiji Vijol in očitno je to pri njih normalno, da največji šef jih največ nalomi. :bonk:

Sem pa precej prepričan, da je bil "obisk Vijol" spodbujen s čim - pa ni nujno preko Kangle, Hojsija ali presvetlega IJJ.
Glede na to, da nekaj vijol poznam, lahko mirne volje recem, da se gre "zaradi frke", ne zaradi bilokaterega politika. Pubeca so kolegi verjetno gledali zraven.

Tisto sem napisal bolj zato, ker mediji napeljujejo k povezavam "koalicistov", pac bla je dobra priloznost za to, pa je treba izkoristit. dolzvladofasizemjansizem.press :evil:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Nekdo si je želel izgredov, zato je zmotiviral nekoga, ki je pripeljal bando na proteste da so šli. Tam so jih policaji malo provocirali, pošpricali, pokazali pendreke, in logično da je sledilo kar je.
Torej zaključimo, tale cepec je bil od kangle posredovan, hojsa nastavljen, od janse naročen :evil: ok :)

To je to, case closed :nazdravje:

Tema gre lahko nazaj na Jenulla & kompanijo ter vlado, ki se trese zaradi njihovih neprekinjenih protestov in bo po izključno njihovi zaslugi padla zdaj zdaj :cheer:
Čisto malo še pa bo konec s korupcijo :cool:

• Haha
Reactions: cappy
2. jul 2020
5.038
6.570
113
Nekdo si je želel izgredov, zato je zmotiviral nekoga, ki je pripeljal bando na proteste da so šli. Tam so jih policaji malo provocirali, pošpricali, pokazali pendreke, in logično da je sledilo kar je.

Huligani se ne tepejo ker se jim gre za klub, ampak, ker se hočejo tepsti. In tu je bilo podobno. Velik protest so že dolgo oglaševali, pa so se zbrali taki, kateri so hoteli iti se malo dokazovati. Nobenih Hojsov, Janš in Mesecev. Če Janša videva povsod komuniste, ste eni še slabši, kjer povsod videvate Janšo.

• Haha
Reactions: jonny77 in Romzi

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.690
113
Huligani se ne tepejo ker se jim gre za klub, ampak, ker se hočejo tepsti. In tu je bilo podobno. Velik protest so že dolgo oglaševali, pa so se zbrali taki, kateri so hoteli iti se malo dokazovati. Nobenih Hojsov, Janš in Mesecev. Če Janša videva povsod komuniste, ste eni še slabši, kjer povsod videvate Janšo.
Narobe od drugega stavka naprej.
Hulugani se ne tepejo, ker jim gre za klub, ampak ker se hočejo tepsti.
In kdor hoče nasilje na protestih, bo tja pripeljal huligane.
In sploh ni nujno, da huligan ve, zaradi čigavih interesov ga je negdo prepričal, da je šel tja in mu organiziral prevoz. Ti nimajo veliko v glavi.

Ima pa Kangler že izkušnje, kako zanetiti izgrede :
Pred mestno hišo v Mariboru so potekali protesti, ki so se sprevrgli v nasilne izgrede. Protestniki trdijo, da je nemire zanetil mestni svetnik na Kanglerjevi listi Barada,
klik

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.033
113
Nuku`Alofa
Aaaaaa vse jasno - Kangler je sam organiziral proteste proti sebi, ker se je hotel (sam sebe) vreči iz županskega položaja... vse jasno...

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in 8888

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.690
113
Aaaaaa vse jasno - Kangler je sam organiziral proteste proti sebi, ker se je hotel (sam sebe) vreči iz županskega položaja... vse jasno...

Tebi še dolgo ne bo nič jasno.
Kangler vsekakor ni organiziral proteste proti sebi, je pa zorganiziral, da so protesti poslali nasilni. Da se med protestnike vrine nasilne provokatorje ni nič novega, že 100x videno.
Miroljubnih protestnikov policija pač ne sme razgnat, lahko pa nasilne. In je potem spiščala solzivec, uporabljala pendreke, in razgnja protestnike. piše kazni, zganja represijo. Jebiga, tako se to dela, če ti protesti niso všeč. In potem še lahko protestnike lahko označiš za huligane, nasilneže, in jim tako jemlješ kredibilnost. Nič novega.... False flag operacija.

• Haha
Reactions: Mr_Wolf

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Tudi Antifa ima provokatorje oz. iskalce / stopnjevalce težav :cheer:

Antifa03072020.jpg

Protesti12.6.2020.jpg

Protesti_2_12.6.2020.jpg

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Kje ste vsi tisti, ki ste se zgražali nad petkovimi protestniki?

Evo mene :cheer:

In kaj imajo usefull idiots (ki protestirajo zaradi diktature, fašizma in korupcije ter kot rešitev oz. za odpravo problema korupcije v SLO predlagajo predčasne volitve ter ustoličenje drugih enako koruptivnih politikov, ki niso bili sposobni sodelovati še slabo leto nazaj) veze s tem? :D

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
To je to? Ne boš svoje nesmislene povezave vsaj poizkusil obrazložit? Podobno kot blejanje o maskah torej, tudi prav.

In seveda, da se bom javil, če pa sprašuješ po tistih, ki se zgražamo (v glavnem posmehujemo ampak OK, lahko rečemo da tudi zgražamo) nad petkovimi protestniki in njihovimi nebulozami. Za razliko od nekaterih (tebe recimo) jaz stojim za svojimi trditvami in jih tudi obrazložim oz. zagovarjam. To je nekako tudi poanta table in izmenjave nasprotujočih si mišljenj.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in cappy

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Evo mene :cheer:

In kaj imajo usefull idiots (ki protestirajo zaradi diktature, fašizma in korupcije ter kot rešitev oz. za odpravo problema korupcije v SLO predlagajo predčasne volitve ter ustoličenje drugih enako koruptivnih politikov, ki niso bili sposobni sodelovati še slabo leto nazaj) veze s tem? :D

Evo te usefull idiot, si se našel v tvojem zapisu?

S takšnim razmišljam smo tam kjer smo.
Globoko v riti, nevredni države, vredni diktature, lopovov vseh barv....

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: mirsi in Matey

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
To je to? Ne boš svoje nesmislene povezave vsaj poizkusil obrazložit?
Nesmiselne izjave?
Pol leta kretenskih nesmiselnih nasprotujočih si potez vlade te še zabava? Folk je protestiral proti tem kretenizmom in tebi se ta vladni kretenizem zdi še zabaven? S tabo je res nekaj hudo narobe, da podpiraš to. Ne trdim, da bodo nasledniki boljši, ampak bodo vsaj poizkusili biti drugačni, slabši že nemorejo biti, saj smo dokazano najslabši ta moment. Tole kar tile zdajšnji počnejo je preseglo vsakršno mejo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Nesmiselne izjave?
Pol leta kretenskih nesmiselnih nasprotujočih si potez vlade te še zabava? Folk je protestiral proti tem kretenizmom in tebi se ta vladni kretenizem zdi še zabaven? S tabo je res nekaj hudo narobe, da podpiraš to. Ne trdim, da bodo nasledniki boljši, ampak bodo vsaj poizkusili biti drugačni, slabši že nemorejo biti, saj smo dokazano najslabši ta moment. Tole kar tile zdajšnji počnejo je preseglo vsakršno mejo.

Nesmiselne povezave, ne izjave. Glede na vse videno in prebrano do sedaj velika večina kolesarjev namreč ni protestirala proti tem kretenizmom temveč proti že prej izpostavljenim zadevam, to je bila namreč rdeča nit teh protivladnih protestov od samega začetka in to organizatorji tud non-stop izpostavljajo in zato ter izključno zato se jim tudi smejim že od samega začetka. Če bi spremljal temo o kolesarjih bi ti to lahko bilo jasno ali pa tudi ne glede na to, da te očitno izjemno matra bralno razumevanje v kolikor dejansko meniš, da me nesmisli te vlade zabavajo in da to podpiram. Ali to ali pa me enostavno ne bereš, tudi to je opcija in samo napačno sklepaš. In ja, to kar počnejo tile sedaj JE preseglo vsakršno mejo, tu se pa povsem strinjava.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: cappy in jonny77
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.