Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.949
113
v lokalni ostariji
Svašta ja.
Sam če pogledamo čez mejo, se da tudi malo drugače šofirati zadevo. Predvsem pa se da ukrepe drugače predstaviti ljudstvu, narediti neke plane in se tega dejansko držati.
Ja ker avstrijci pa niso vsega zaprl in prepovedal gibanje. Kaj bi ti drugace imel predstavljeno? Da ti recejo da imas sedaj onogoceno da se po 21 uri druzis samo s svojo druzino doma? Da ob 9h zvecer na ulicah hodijo bau baui in moras biti pod dekico doma?

B81

22. jul 2007
37.034
10.549
113
Ja bo konec. Takoj. V trenutku.
Ali pa mogoče ne?
Sem pa 158%, da bi druga vlada komunicirala z ljudstvom na drugačen način, ter drugače sprejemala odloke/omejitve.
Ter da nam ne bi bilo treba gledati tistih dveh negravžnih ksihotv od Kacina in Hojsa :bonk:

Evo tole. Prav to mi ni jasno, kaj misli folk s tem, to neustrezno komunikacijo?
Kaj je treba ljudi vzet v naročje, jih pocartat in lepo prosit, da se držijo ukrepov?
V čem je to fora?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.435
2.593
113
Ja ker avstrijci pa niso vsega zaprl in prepovedal gibanje. Kaj bi ti drugace imel predstavljeno? Da ti recejo da imas sedaj onogoceno da se po 21 uri druzis samo s svojo druzino doma? Da ob 9h zvecer na ulicah hodijo bau baui in moras biti pod dekico doma?
.. to pa zato, ker so bile demonstracije (kolesarji) v vsaj 8 večjih avstrijskih mestih in finančna podpora posameznikov presega 850€ in policijska ura velja samo od 20 do 6 zjutraj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.092
5.661
113
Hojs te ne moti s svojimi nebulozami?
Medtem ko ti zapenjaš v Hojsa.... jest5 pa v Kacina.... Jaz oba ignoriram....zvečer ko imam čas ali preberem alter ali pa zavrtim dnevnik nazaj in se informiram...in se prilagodim!

Skratka lajf je 300% manj stresen....ker vi2 prav onanirata na vsak njun move :)

Včasih vaju je res hecno brat....kaj je že un sindrom...ko žrtev "vzljubi" svojega zavojevalca.... :) mislm k full vama gresta na živce....ampak vi2 si vsak večer še vseeno prpravta kokice za pred TV....in komaj čakata Gnevnik al pa tiskovko :D

• Všeč mi je
Reactions: XXXL, cappy in 8888

Kamele0N

23. jul 2008
42.092
5.661
113
Sploh ne...kadar mi ni treba, ne ustajam pred 9to :p

Zeeeeh...

sousis

Guru
16. nov 2019
1.604
1.080
113
Medtem ko ti zapenjaš v Hojsa.... jest5 pa v Kacina.... Jaz oba ignoriram....zvečer ko imam čas ali preberem alter ali pa zavrtim dnevnik nazaj in se informiram...in se prilagodim!

Skratka lajf je 300% manj stresen....ker vi2 prav onanirata na vsak njun move :)

Včasih vaju je res hecno brat....kaj je že un sindrom...ko žrtev "vzljubi" svojega zavojevalca.... :) mislm k full vama gresta na živce....ampak vi2 si vsak večer še vseeno prpravta kokice za pred TV....in komaj čakata Gnevnik al pa tiskovko :D

Kako lepo, da ti je fajn. Verjetno nisi lastnik biznisa, ki zvecer izve, da je jutri odprt ali zaprt. Pa potem isce kdo bi delal, ce se ima zaposlene, ce jih zaradi zbirokratiziranega in neustreznega sistema pomoci se ni odpustil. Pri tem se izves ali moras izpolnjevat neke nove zahteve glede preprecevanja sirjenja okuzbe in kako jih bos z danes na jutri izpolnil. Ce slucajno ne odpres, ker je itak vec dela koz zasluzka, pa ti bodo kupci tezili zakaj nisi. V zadnjih 2 mesecih so npr kupci imeli koliko, 3 dni casa za kupit gate in stunfe? Da ne omenjamo, da je polovica stvari zaprtih brez nekega razmisleka ali logike, predvsem pa brez argumentacije, ki je bila celo zahtevana s strani ustavnega sodisca. Ce se tako zelo prizadevajo, da naredijo najboljse kar lahko, jim verjetno ne bi bil problem svoja razmisljanja in argumente dati na papir, da pokazejo kako si prizadevajo narediti najvec v boju proti virusu. Ampak ne, ukrepe dajejo ven, ker se jim tako sprdne, zivcanijo in zugajo, ce se ljudje sprasujejo o logiki, ti pa to se podpiras.

• Všeč mi je
Reactions: VanZ

Kamele0N

23. jul 2008
42.092
5.661
113
Nikjer nisem rekel ali napisal da to podpiram...ampak samo da so mi določeni odzivi posameznikov zabavni...
Karkol se zgodi ja AAAaaAaaa.... Al je dobr je AaaaAa al pa, slabo je s5 AaAAaaA :D

Kamele0N

23. jul 2008
42.092
5.661
113
Tem 3em katerim se smejim sploh NIMAJO tega problema!

To je šele zabavno! :D

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.