Torej je opozarjanje na nevarnost po hojsovem prepovedano.Mačkova marmelada.
Skupina podpore aktivnemu državljanstvu | Hupanje prepovedano po novem v Ljubljani | Facebook
Hupanje prepovedano po novem v Ljubljani !!! Placilni nalog!!!!!www.facebook.com
Da pa je navarnost bila,
No vidiš, še en razlog več, zakaj je bilo hupanje upravičeno.Policaji bi ga morali poslat na test za mamila...ker se mu je bledlo in je videl mačke.
Močno upam, res močno, da tebe enkrat dobi v pest mini Hojs od policaja, pa ti pribije ene par kazni.Policaji bi ga morali poslat na test za mamila...ker se mu je bledlo in je videl mačke.
Ločuj kaznivo dejanje in prekršek, dve različni stvari. Kazen za trobljo je nadneumnost, ajncvaj to očitno podpira, zakaj njega ne bi enkrat namoču en mali Hojs in mu izbrskal pretečene prve pomoči recimo, al pa manjkajočo žarnico v kompletu.To da gnjavi po forumu, zaenkrat na sreco se ni kd
Ločuj kaznivo dejanje in prekršek, dve različni stvari. Kazen za trobljo je nadneumnost, ajncvaj to očitno podpira, zakaj njega ne bi enkrat namoču en mali Hojs in mu izbrskal pretečene prve pomoči recimo, al pa manjkajočo žarnico v kompletu.
Za prehitro vožnjo sem pač plačal kazen. To sm si pa sam kriv in zaradi tega ne tulim vsakodnevno po forumih da je vlada kriva ker sm nabasal na radar.
Tud 55 tam kjer je cona 30 se ti lohk zgodi, pa te stane eno solidno plačo, pa si naredu samo napako, ampak nisem imel tega v mislih.Za prehitro vožnjo sem pač plačal kazen. To sm si pa sam kriv in zaradi tega ne tulim vsakodnevno po forumih da je vlada kriva ker sm nabasal na radar.
Sem mislil, da =0 starša financirata.Njemu itak nimajo kaj pobrati ko je od marca na sociali.