Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
On je prav dobro vedel kaj je hotel povedati mirsi ampak je s svojim postom nakazal še na drug vidik pri identičnih besedah oz. pri identilčnemu zapisu.
Če se ga boš malo potrudil razumeti ti morda še "kapne".

jello

Guru
22. sep 2008
10.136
3.880
113
Raje zamenjajva, jaz tebe vlečem za jajca, ti pa se medtem delaš da se trudiš razumet (al karkoli že). Učinka ne bo, bo pa rekreacija.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Izvoli početi kar te je volja tako kot si to počel do sedaj. Zabava zagotovljena :cool:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Fajonček trdeć nemc je najavil nove balkanske proteste.
20201112_192247.jpg

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.033
113
Nuku`Alofa
Super. Priznaš, da je ta vlada korutivna. Še več, veš, da je in ti je to čist prav. Pa tolk poln gobec vas je blo v opozicijo. Edini cilj je pa korito, za vse v politiki to velja.

Vem, da je koruptivna, skoraj toliko kot druge. In ni mi prav, tole mi podtikaš po dobri stari navadi. Še manj pa mi je prav dvoličnost peciklistov, ki kričijo o korupciji takoj ko se pojavi Janša, ko pa so še večje svinjarije počenjale levosučne vlade, so bili peciklisti v ritnih luknjah takrat vladajočih. Trdim tudi, da je treba prasce pri koritih menjati tako kot plenice, iz istega razloga - ker se usmradijo, tile peciklisti pa hočejo na oblasti vedno isti smrad z različnimi posterfrisi. Pa še niti enega kandidata nimajo, ki bi bil manj slab od Janše. In to so razlogi, zakaj podpiram desnico. Enkrat sem že napisal, če bi magari Kordiš ali Mesec uspel predstaviti neideološko, nekoruptivno, funkcionalno vlado, bom volil za njih.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Evo, nova petkova kolesarska akcija je že v pogonu :aplauz:

Prenos v živo :cheer:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pri - bo streljanje s kopji in meglo :) .
Bodo potem lahko spet zabavljali, kako je ablast groba ... umiti bojo pa le. Le kdo bo vohal tiste dišave po konjih?

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113
Dolgcajt...

Hja, pri Jenullu & Co. je zdaj tako, da so ti "spontani" in "vseslovenski" protesti, do katerih je prišlo zaradi "vsesplošnega nezadovoljstva ljudstva" prišđli do točke, ko namesto več tisoč ljudi protestira zgolj in samo še Jaša AuAuBolii DramaKing Jenull in njegovi najožji krog. Posledično ne more biti neke akcije ampak bolj kot ne jok'n'stok čez vlado pa kak odlok spisan "v imenu ljudstva" se najde.
Za akcijo zdaj skrbijo četrtkovi izgredniki za katere pa nimam pojma kje so bili včeraj, ko je bil četrtek. Morda se učijo slovenskega jezika, da jih bo naslednjič več ljudi razumelo kaj pravzaprav hočejo.

• Haha
Reactions: Kamele0N

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.195
701
113
Zaključki potegnjeni.

Dvoje vprašanj sicer :

Prvič slišim za jurišno policijo. A majo kakšne posebne uniforme? Da jih znam prepoznati.
P.S. Zakaj dobim ob besedni kombinaciji '"jurišna policija" associacijo na komuniste ?

Policaji so imeli prave naboje? Od kdaj pa to smejo imet??? Ja #ThisIsAKofe

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.