Bicikljada proti JJ-u 2. del

Bo jutri parlament ograjen?

• Ja kar naj bodo za ograjo!

Glasovi: 11 25,6%
  • Ne....to bi oteževalo pobiranje papirnatih avijončkov za ograjo :(

Glasovi: 5 11,6%
  • JANŠA JE KRIV!!!

Glasovi: 31 72,1%

• Skupaj glasov
    43
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Hopla, kaj pa če je vse res

sQy1yLo.png
POvedal je nekaj kar nebi smel, prva in druga točka . saj to že vemo.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.195
701
113
Saj ga ne.
Ampak za razliko od trumplna vsaj opisuje dogodke, ki so se dejansko zgodili, tako ta je vsekakor večja verjetnost, da kaj drži.

"večja verjetnost da kaj drži" ? Kaj drži ? To je klasičen BS twit da ne bomo pozabil da Kordiš obstaja. V bistvu brez vsebine. Nekaj je izvedu, ampak je tajno pa ne sme povedat. Big deal . KK pol sploh bluzi če ne sme povedat ? Politični vrh je vedel marsikaj. Kaj je vedel? in kaj bi po njegovem moral naredit ker so marsikaj vedeli? Jim dostavit "pivo i sendviće"? Kakšno podzemlje ? Kakšni neonacisti ? Ja povej če upaš al bodi pa tiho.

Na tak način se je včasih začelo preganjanje čarovnic. Slišal sem, menda, soseda od sosede ..

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

igiNo1

Guru
24. feb 2018
1.452
661
113
SS-Sturmbrigade - jurišna brigada, ni ravno komunistična

SS = Schutzstaffel Pripadnike SS so izšolali za popolno zvestobo in poslušnost. Za enega in edinega.

Zanimivo sedaj je, da ko ni kolesarjenja, se je dvignila okuženost, bolnice polne, intenzivnih postelj pa zmanjkuje.
v zadnjem tednu umrlo 215 ljudi, po 40 mrtvih na dan, PV pa tvita, spomladi ob 40 okuženih pa glasen, zelo glasen.

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.195
701
113
SS = Schutzstaffel Pripadnike SS so izšolali za popolno zvestobo in poslušnost. Za enega in edinega.

Zanimivo sedaj je, da ko ni kolesarjenja, se je dvignila okuženost, bolnice polne, intenzivnih postelj pa zmanjkuje.
v zadnjem tednu umrlo 215 ljudi, po 40 mrtvih na dan, PV pa tvita, spomladi ob 40 okuženih pa glasen, zelo glasen.

Ja očitno so se kolesarji tolk okužili med sabo da so zdaj vsi po bolnicah in intenzivnih. Vidiš, pa jim je Janša lepo rekel.

• Haha
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.768
113

Ali namiguješ, da je odsotnost oz. prekinitev kolesarjenja neposredno vplivala na dvig okuženosti itd. ali kaj točno si želel s te povedati? Torej je treba it nazaj protestirat pa bo stanje boljše oz. v kolikor pride "pol Slovenije" kolesarit namesto klasičnega števila udeležencev morda celo premagamo epidemijo po hitrem postopku? Ti to resno?

V kolikor sem te narobe razumel se opravičujem in prosim za obrazložitev kaj si dejansko mislil.

• Haha
Reactions: B81 in Kamele0N

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ali namiguješ, da je odsotnost oz. prekinitev kolesarjenja neposredno vplivala na dvig okuženosti itd. ali kaj točno si želel s te povedati? Torej je treba it nazaj protestirat pa bo stanje boljše oz. v kolikor pride "pol Slovenije" kolesarit namesto klasičnega števila udeležencev morda celo premagamo epidemijo po hitrem postopku? Ti to resno?

V kolikor sem te narobe razumel se opravičujem in prosim za obrazložitev kaj si dejansko mislil.
Kaj pa, če je hotel povedati, da je kolesarjenje en drek vplivalo na dvig okuženosti?

• Všeč mi je
Reactions: Matey in jonny77

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.330
-2.689
113

O korelaciji med bicikliranjem in okuženostjo poslušamo že od spomladi.
Tudi Hojs je o tem večkrat govoril.
Sedaj, ko so nehali biciklirat samo vidimo, v katero smer je šla ta korelacija.
Pa saj že od nekdaj poslušamo, da je bicikliranje zdravo :)

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.